Cautare

620 de rezultate pentru "fundatia smurd" (4.06 secunde)
Zilnic, SMURD efectueaza, in medie, 1.000 de interventii, cu 280 de echipaje de prim ajutor, 30 de terapie intensiva, 8 de terapie intensiva pentru nou-nascuti, 8-9 elicoptere (Autoare:
unde sunt familiile decedatilor pe care noi i-am fi ascuns si de ce nu cer sa fie gasiti, cum poate cineva sa creada ca, in anul 2015, in Romania, poti sa ai complici si medici,si legisti, si jandarmi, si politisti, si SMURD-ul, si ambulantele, adica pe toti care au fost la fata locului in asa fel incat sa ascundem cadavre.
Avem o ambulanta UPU-SMURD cu dotari asemanatoare unei unitati de terapie intensiva (Autoare: Magda Marincovici ) Joi, la Unitatea de Primiri Urgente (UPU) a Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti (SUUB) va intra in functiune unitatea mobila UPU-SMURD din Bucuresti.
Elicopter SMURD prabusit. ... - ORA 22.30 Ministerul Transporturilor a emis un comunicat privind elicopterul SMURD prabusit: Elicopterul EC 135 SMURD -348 a depus planul de zbor la ROMATSA in data de 14.12.2014 ora 20.59 LT, pentru data de 15.12.2014.
Ponta a initiat pe Facebook un demers de solidarizare cu SMURD Presedintele PSD, Victor Ponta, a demarat pe contul său de Facebook o initiativa prin care ii indeamna pe utilizatorii rețelei de socializare sa se solidarizeze cu SMURD si sa se impotriveasca noii legi a sanatatii, informeaza un comunicat de presa remis NewsIn.
Elicopter SMURD prabusit. Toti cei patru membri ai echipajului au murit Un elicopter SMURD s-a prabusit in lacul Siutghiol din Constanta. ... Toti cei patru membri ai echipajului care se aflau in elicopterul SMURD au decedat. ... Prima care si-a pierdut viata a fost medicul SMURD, decedat la spital.
Elicopter SMURD prabusit. ... In jurul orei 16.20 prin sistemul 112 a fost semnalat faptul ca un elicopter operat de SMURD Constanta s-a prabusit in zona lacului Siutghiol din judetul Constanta. ... Aparatul de zbor apartine actualmente Ministerului Afacerilor Interne, fiind in serviciul SMURD Constanta.
Fundatia Carrefour si Carrefour Romania au prezentat recent, in cadrul unei conferinte de presa, strategia de responsabilitate sociala a retailerului si proiectele de CSR sustnute in Romania.
Elicopter SMURD prabusit. ... Ancheta demarata in urma prabusirii elicopterului SMURD este coordonata de patru criminalisti si doi procurori militari din Bucuresti, dar si de procurorul militar Claudiu Lazar din Constanta.
Fundatia Carrefour prezinta proiectele de responsabilitate sociala sustinute in Romania Fundatia Carrefour si Carrefour Romania au prezentat, in cadrul unei conferinte de presa, strategia de responsabilitate sociala a retailerului si proiectele de CSR sustinute in Romania.
100 de ambulante SMURD au fost echipate cu o solutie video, conectata la reteaua broadband Vodafone, in urma unei sponsorizari de 260.000 de euro a operatorului (Autor :
Fundatia Orange Romania a desemnat castigatorii programului de finantare "Lumea prin culoare si sunet" editia 2014.
Fundatia Vodafone Romania si Asociatia MAME anunta lansarea proiectului Prioritate pentru Sanatate, pentru sprijinirea copiilor si tinerilor cu probleme grave de sanatate din Romania. ... ”, a declarat Angela Galeta, Director Fundatia Vodafone Romania.
Femeile din Varasti, judetul Giurgiu vor beneficia, in perioada 23 Octombrie - 29 Noiembrie 2017, de mamografii si teste Babes-Papanicolau realizate gratuit in cadrul campaniei de Diagnostic Mobil - Cancer de san si col uterin organizate de Fundatia Renasterea.
Prin aceasta solutie, medici de specialitate le-au acordat in perioada iulie 2017 - iunie 2018 peste 1.300 de consultatii la distanta, in cadrul unui proiect dezvoltat de Fundatia de Ajutor Medical Profilaxis si sprijinit de Fundatia Vodafone Romania printr-o finantare de aproape 650.000 de lei, acordata prin programul Connecting for Good.
*** Doctorul Raed Arafat este cel care a initiat, la Targu Mures, primul serviciu de urgenta cu paramedici, dupa model occidental, denumit SMURD, care este la acest moment unul dintre cele mai performante servicii medicale din Romania. ... Din 1991 este medicul coordonator al statiei SMURD Targu Mures.
Vineri seara, Szabi - unul dintre cei mai dedicati tineri din SMURD Targu Mures - a suferit un stop cardiac si, on pofida incercarilor colegilor sai de a-l resuscita, tanarul nu a mai putut fi salvat.
oamenii sunt sunati sa li se ceara bani pentru interventia unui elicopter SMURD, spunandu-li-se ca o ruda a suferit un accident. Oficialii DSU le atrag atentia oamenilor asupra unei noi metode de inselaciune, una in care este implicat numele SMURD.
Zilele acestea "Born I Rumaenien" (BIR) a venit si la Craiova, propunandu-si ca, in colaborare cu Fundatia "Gazeta de Sud", sa aduca bucurii si in vietile acelor doljeni napastuiti de soarta.
Fundatia Orange Romania se implica in viata comunitatii prin realizarea proiectelor de filantropie menite sa aduca schimbari pozitive comunitatii si persoanelor dezavantajate. Misiune Fundatia isi propune sa ajute persoanele dezavantajate sa comunice si sa relationeze, pentru a se integra in societate si pentru a trai mai bine.
google-analytics.com