Cautare

1106 de rezultate pentru "enache petre" (3.61 secunde)
Totolici Genica, Zaharia Bolea, Banila Gelu, Constantinescu Gabi, Artimof Daniela, Enache Sorin, Ciumacencu Nicu'or, Gelu Paizan, Eduard Chevorkian. ... Ion Stefan, Nicolescu Sorin, Popa Florin, Anton Gabriela, Lupu Nistor, Iancu Enache, Marinescu Cornel, Comanescu Corneliu si Scutaru Alexandru.
Reamintim ca, la ultimul termen de la Curtea de Apel, Vintu a depus in instanta o inregistrare-surpriza a unei discutii dintre Sebastian Ghita si Sorin Enache, directorul Realitatea TV.
Potrivit sefului Directiei Judetene pentru Statistica (DJS) Constanta, Enache Busu (foto), in ceea ce priveste numarul locuintelor construite in 2008, in judetul nostru, acesta este de 3.
In viziunea mea, cel mai potrivit dintre numele vehiculate pentru preluarea conducerii CEC este Enache Jiru, deoarece el a mai condus banca", a spus Ursache, care este si membru PSD. Enache Jiru este in prezent seful comisiei de selectie a administratorului Fondului Proprietatea, unde l-a inlocuit pe Sebastian Vladescu.
Vantu a declarat ca a aflat acest punct de vedere al lui Sebastian Ghita antr-o discutie la care au participat si Sorin Enache, Sorin Feciu si Dragos Nedelcu.
Elan si echipa sa - condusa de Sergiu Toader si Sorin Enache - au preluat controlul emisiei si controlul distributiei catre cablisti duminica seara, la ora 18.00, emitind din noul sediu din cladirea Willbrook (amplasata aproape de Otopeni).
Enache, Naidin, C. ... Gladstone ‘15, Gheorghiu ‘58, Costin ‘70 / Craciun ‘64, Naidin ‘82, Enache ‘87 Meciul a fost arbitrat de o brigada avandu-l la centru pe Catalin Botas.
Potrivit purtatorului de cuvant al Jandarmeriei, Georgian Enache, mai multi suporteri unguri carora li s-a recomandat sa insoteasca efectivele de ordine spre stadion au devenit recalcitranti si au aruncat cu obiecte pirotehnice catre fortele de ordine. ... ", a declarat Georgian Enache, purtatorul de cuvant al Jandarmeriei.
Enache a ratat prima ocazie importanta a partidei si i-a trezit pe stelisti. ... Cu un sfert de ora inainte de final Enache a transformat in gol centrarea lui BenYouseff si a restabilit egalitatea pe tabela.
In poarta a fost Pantilimon, in locul lui Tatatusanu, in centrul apararii a aparut Gardos, carel-a inlocuit pe Dragos Grigore, la mijloc noutatile au fost Hoban, Prepelita, Enache si Maxim, in locul lui Pintilii, Torje, Tanase si Chipciu, in timp ce in atac a evoluat Keseru, in locul lui Bogdan Stancu.
Pozitie la limita, Enache pare ca il scoate din joc. ... Gabriel Enache, 4. Gabriel Tamas, 13. Alin Tosca, 15. Marko Momcilovic - 20.
"Mincinosul", dupa Carlo Goldoni, in regia lui Toma Enache aduce pe scena Teatrului de Comedie umorul savuros si moralizator. ... Regizorul Toma Enache a declarat la premiera pesei că
Stela Enache organizeaza evenimentul de lansare de album astazi, 5 aprilie, la ora 17.00, la Magazinul Muzica. Dragi prieteni, iubitori ai cantecelor mele si ale sotului meu, va invit, cu toata dragostea, sa participati la lansarea albumelor noastre, in cadrul magazinului Muzica.
Amalia Enache, surprinsa de ziua ei de nastere! ... Cristina Cioran, Simona Patruleasa, Ilinca Obadescu, Maria Andrei, dar si Amalia Enache, a carei zi de nastere a fost sarbatorita de curand.
Marius Teicu, Stela Enache, Sanda Taranu si Lucia Popescu Moraru " Seniorii de Elita premiati de Primaria Capitalei, prin Centrul pentru Seniori al Municipiului Bucuresti In cadrul evenimentului vor fi premiati patru seniori de elita, care prin activitatea si cariera lor au marcat viata cultural " artistica a Romaniei.
Prin natura sa, omul tinde sa introduca in viata frumosul! Pornind de la aceasta afirmatie, dincolo de frumusetea demersului teoretic, te invitam sa experimentezi alaturi de noi frumusetea cu stil, oferita de RILASTIL, gama de dermato-cosmetice premium din Italia, care acum intra si pe piata din Romania!
- Da, am cantat atunci cu Stela Enache, cu Doru Caplescu (care a plecat dintre noi, din pacate), cu Doru Danciu. Eu si Stela Enache am fost divele turneului.
Fotbalistul Gabi Enache si sotia Lena au deschis usa casei si au prezentat fiecare coltisor. Sotia sportivului s-a ocupat pentru ca totul sa iasa perfect.
Andreea Enache, studenta de 20 de ani care a fost implicata intr-un tragic accident de circulatie, inainte de sarbatori, in urma caruia au murit patru oameni, s-a decis sa vorbeasca. Andreea Enache, studenta la ASE in Capitala, a lovit la sfarsitul anului trecut o ambulanta BGS.
Lena Enache ne-a oferit un interviu emotionant despre cea care i-a dat viata! Desi azi nu mai poate sa spuna cuvantul mama, nu ia nicio decizie in viata fara sa se gandeasca la ingerul care o vegheza din cer.
google-analytics.com