Cautare

1025 de rezultate pentru "dodea gabriela ana" (3.60 secunde)
Sotii Alice Gabriela Pop si Ioan Pop participa si astazi la Christmas fair's Marathon organizat vizavi de CinemaPro, pe Strada Toma Caragiu nr. ... Mestesugul e din partea de nord a tarii, unde exista lana", ne-a spus Alice Gabriela Pop.
Mihai Matei) Site-ul psnews.ro publica o caricatura legata de subiectul geamului spart de la usa de interior din spatiul salii de sedinte de la Senat, in care lucreaza d-na Gabriela Firea.
Doi tineri, Despina Gabriela Gheorghiade si Silviu Bratu de la firma Ela Boutique (accesorii dama, decoratiuni si handmade) au participat de Rusalii la targul traditional organizat in Parcul Kiseleff. ... E linistitor si imi place tematica pariziana, spune Despina Gabriela Gheorghiade de la Ela Boutique.
Avocata Gabriela Zoana ocupa locul 7 in topul prezentat de CanCan. ... Urmeaza apoi romanca Gabriela Zoana, Marijana Petir din Croatia, Dita Charanzova din Cehia si Frederique Ries din Belgia.
Gabriela Mateiuc, director la Cozonac Domnesc de la Botosani, participa in acest week-end la targul de produse traditionale organizat in curtea MTR.
Elena-Gabriela. ... Familia Udrea a locuit in Plescoi, apoi in gazda la Buzau incepand cu 1979 cand Gabriela avea 6 ani, in casa unei femei pe nume Mariana Dragomir,contabila la ADAS.
Gabriela Truica a prezentat in fata colegilor sai, atat realizarile obtinute, pe parcursul anului trecut, dar si aspectele negative din activitatea depusa pana in prezent. ... Gabriela Truica in cadrul Adunarii Generale. ... Gabriela Truica a precizat ca un rol important, in aceasta privinta, il are comisia de cenzori a institutiei.
Gabriela Firea nu este interesata de presedintie: ... Magda Marincovici) Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, sambata, la Antena3, ca nu este deloc interesata de o eventuala candidatura, in 2019, la Presedintia Romaniei, pentru ca vrea sa isi duca mandatul pana la capat:
Edilul Sectorului 3, Robert Negoita, a fost intrebat la Jurnalul de Seara de la Digi 24 in ce relatii se afla cu Gabriela Firea si daca se vor impaca, in contextul in care a povestit ca s-a intalnit cu nasa sa, in septembrie, la o nunta, iar ea nici nu l-a bagat in seama.
huna - Vasile Andru - scriitor - Bogdan Grigore - trainer - Vasile Danila - doctor - Ana-Maria Stefanescu - terapeut - Cristina Craciun - terapeut - Valeriu Mihai Panoiu - astrolog - Aniela Sircu - sexolog - Aida Calin - trainer - Patricia Cihodaru - psiholog - Gabriela Cristina Hlusak - maestru ThetaHealing® - Diana Vasile - conf.
Gabriela Ioana Gadea (Romania) 09:17,98 200 m spate 1. ... Ariana Gabriela Dodita (Sport Club Municipal Bacau) 02:24,40 50 m fluture 1. Ana Iulia Dascal (Romania) 00:28,04 2.
Filip Stan) Regele Mihai I a fost inmormantat la Curtea de Arges, in Noua Catedrala Arhiespiscopala si Regala, unde a fost inmormantata si Regina Ana. ... UPDATE ORA 20:15 Regele Mihai a fost inmormantat langa Regina Ana, alaturi de care a trait 68 de ani.
Joi, telespectatorii postului National TV o vor putea urmari pe Ana Maria Prodan intr-o postura cu totul deosebita. ... In tot acest timp, de fotbalistii pe care Ana Maria Prodan ii impresariaza se va ocupa altcineva....
Majestatea Sa Regina Ana a Romaniei, sotia Regelui Mihai I al Romaniei, a murit la varsta de 92 de ani, la Spitalul din Morges, in Elvetia, a anuntat Casa Regala printr-un comunicat.
Motivul era acela ca, asa cum anuntau reprezentantii firmei "Vermont Royal Romania" SRL, ei sunt concesionarii de drept al portului pe care "Ana Hotels" (firma care apartine lui Copos) l-a preluat ulterior.
Ana Foca. ... Ana Foca Sfintii Cosma si Damian (Sfintii doftori fara arginti) sunt cei care feresc oamenii de diferite boli.
Povestea din Ana, mon amour este inspirata de romanul lui Cezar Paul-Badescu, Luminita, mon amour.
Dupa o pauza impusa de pandemia coronavirus, marti, 12 ianuarie 2020, s-a redeschis Galeria Senso, cu expozitia artistei Ana Ștefania Andronic BUZU, intitulata IPOSTAZE TULBURATOARE.
Regele Mihai a cunoscut-o pe principesa Ana de Bourbon-Parma la Londra, in 1947, cand a participat la casatoria principesei Elizabeth a II-a a Marii Britanii cu principele Philip, duce de Edinburgh.
Lucru curios, intr-o tara in care Dochia (perechea mitologica a lui Traian, imparatul romanilor), Ana lui Manole (din balada), mama lui Stefan cel Mare, Doamna Stanca (sotia lui Mihai Viteazul), Ana Ipatescu (eroina a revolutiei de la 1848) sau regina Maria (sotia regelui Ferdinand) sunt personaje legendare, totusi, politica nu pare sa faca menaj bun cu feminitatea.
google-analytics.com