Cautare

5098 de rezultate pentru "viorel ion" (3.21 secunde)
Fostul sef al statului, Ion Iliescu, a fost pus sub invinuire in dosarul mineriadei din iunie 1990 Fostul sef al statului, Ion Iliescu, a fost pus sub invinuire in dosarul mineriadei din iunie 1990, sub aspectul savirsirii mai multor infractiuni, printre care instigare la tratamente neomenoase, cercetare abuziva si arestare nelegala, ne-au informat surse judiciare.
Astfel, orasul Negru Voda va mai fi inca un mandat in grija lui Ion Nicolin (PSD) care a obtinut 1.691 de voturi, in vreme ce contra-candidatul sau, Petre Urziceanu (PDL) a obtinut 1.113 voturi.
Comitetul Executiv National al PSD a aprobat, joi, constituirea a 31 de departamente ale partidului, Adrian Paunescu, Bogdan Niculescu Duvaz, Nicusor Constantinescu, Victor Surdu, Olguta Vasilescu, Ion Vasile, Octavian Stireanu fiind printre cei care vor conduce aceste departamente.
Presedintele suspendat Traian Basescu a respins declaratiile lui Viorel Hrebenciuc potrivit carora ar fi negociat impreuna iesirea democratilor de la guvernare. ... "Am considerat ca este dezonorant sa port discutii cu un om politic de teapa lui Viorel Hrebenciuc.
Dupa o scurta alocutiune a prefectului Gabriel Panaitescu, care a precizat ca ieri s-a constituit al saselea Consiliu Local care a luat nastere potrivit voturilor galatenilor, la prezidiu au fost invitati sa stea decanul de varsta al alesilor municipali, consilierul PD-L Dumitru Cristea, precum si cei mai tineri, respectiv Gheorghe Tudor Iulian (PNL) si Trif Nicolae Viorel (PD-L).
Dupa o scurta alocutiune a prefectului Gabriel Panaitescu, care a precizat ca ieri s-a constituit al saselea Consiliu Local care a luat nastere potrivit voturilor galatenilor, la prezidiu au fost invitati sa stea decanul de varsta al alesilor municipali, consilierul PD-L Dumitru Cristea, precum si cei mai tineri, respectiv Gheorghe Tudor Iulian (PNL) si Trif Nicolae Viorel (PD-L).
Sursele citate sustin ca s-a discutat si despre o posibila debarcare a lui Viorel Hrebenciuc de la sefia grupului deputatilor, in sesiunea din februarie, fotoliul acestuia fiind dorit de deputatul Ioan Munteanu.
Printre cei care semneaza se numara si Viorel Hrebenciuc, presedintele PSD Bacau.
Senatorii Cezar Magureanu si Viorel Badea au anuntat in plen ca trec la PSD si, respectiv, PNL Senatorii Cezar Magureanu (neafiliat) si Viorel Riceard Badea (PDL) au anuntat marti, in plen, ca intra in grupurile PSD si, respectiv, PNL.
Fratii Viorel si Ioan Micula, patronii Grupului de firme European Drinks, au primit ieri, in cadrul unei ceremonii gazduite de Palatul Cotroceni, Trofeul de excelenta in creativitate.
Fostul tenisman Ion ¥iriac a reusit sa devina cel mai bogat om din Romania, devansandu-l pe Iosif Constantin Dragan, se arata in Top 300 realizat de revista „Capital“.
Viorel de 33 de ani, din Bucuresti, care in perioada 14.04.2010 -11.03.2011, a savarsit patru fapte de perversiuni sexuale si doua fapte de coruptie sexuala, dupa cum urmeaza:
Cei doi lideri ai PSD, Adrian Nastase si Ion Iliescu, se afla in campanie electorala prin tara in vederea Congresului din aprilie.
Aceasta evaziune, evadare in trecut, i-a sprijinit pe Ion Iliescu si pe toti ceilalti din generatia respectiva.
Ion Solcanu creste gaini si planteaza butasi de vie Scarbit de anumite personaje, fostul senator PSD s-a retras din politica si s-a dedicat istoriei artei Lucrarile de istorie a artei il asteapta rasfirate pe birou.
FARCAS) In perioada de dupa 1968, ufologia din Romania a fost puternic influentata de personalitatea lui Ion Hobana (1931-2011). ... Intr-un interviu dat in 2010, Ion Hobana declara ca sunt doua tipuri de argumente pentru care a luat si ia si in continuare in serios studiul fenomenelor aerospatiale neidentificate:
Social-democratii maramureseni, sustinatori ai lui Mircea Geoana, au anuntat ca nu accepta ca Ion Iliescu sa redevina lider al PSD, in schimb, acestia vor ca fostul lider PSD sa fie numit presedinte de onoare al partidului, desi ei cred ca Iliescu este o personalitate importanta pentru partid si pentru lumea politica in general, care mai are un cuvant de spus.
Ion Stefan s-a hotarit sa rupa tacerea si sa spuna cine sint cei care au complotat in scopul demiterii lui din functia de director general al societatii Apa Canal.
Ion Stefan, fostul director al societatii de interes local Apa Canal, a acuzat municipalitatea, in calitate de presedinte al Organizatiei Judetene a Partidului Verde, ca distruge orasul din punct de vedere ecologic.
PIN a intrerupt negocierile cu PSD in vederea formarii unei aliante PSD-PC-PIN, a anuntat, marti, vicepretedintele Lavinia Sandru, precizand ca aceste negocieri au etuat din cauza lui Ion Iliescu.
google-analytics.com