Cautare

602 de rezultate pentru "steaua" (2.84 secunde)
Manchester City - Steaua 1-0 | Rezultat onorabil pentru romani Steaua a parasit miercuri seara Liga Campionilor. ... Dupa dezastrul de la Bucuresti, atunci cand elevii lui Pep Guardiola s-au impus cu 5-0, Steaua a pierdut doar cu 0-1 returul de la Manchester.
Ambitia lui Becali este de a se compara cu Silvio Berlusconi, fara sa-si dea seama ca poate aduce Steaua mai aproape de Inter decat de Milan.
La data de 25.04.2011, incepand cu ora 20.30, pe stadionul "STEAUA" a avut loc partida de fotbal dintre echipele Steaua si Dinamo.
Fundasul Ovidiu Dananae a semnat, ieri, un contract pe o perioada de patru ani si jumatate cu FC Steaua, informeaza site-ul oficial al echipei "ros-albastre".
Becalistii din judetul nostru inca nu au reusit sa primeasca aprobare pentru ca echipa Steaua Cosmesti, inscrisa in Divizia Onoare, sa joace pe terenul de fotbal din comuna galateana Cosmesti.
Meciul cu Sevilla e vital pentru Steaua, se poate spune ca sacrific campionatul pentru Liga Campionilor. ... Mergem la victorie la Sevilla, ei joaca duminica in campionat, Steaua nu, apoi marti cu noi, iar noi vom fi odihniti.
Senatorul Alexandru-Petru Fratean a sustinut o declaratie politica in plenul Senatului, intitulata "Consiliul de Onoare al Ordinului National Steaua Romaniei apara onoarea romanilor", pe care o puteti citi in continuare.
In perioada 10-29 noiembrie a avut loc promotia "Fii campion" demarata de Citifinancial in colaborare cu Steaua.
Steaua ar putea pierde la masa verde meciul cu Twente Dumitru Dragomir presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), a facut inca o declaratie care aprinde spiritele inaintea meciului dintre Steaua si Twente Enschede.
Scandal la Steaua Finantatorul stelist Gigi Becali a declarat ca nu este deranjat de greseala comisa de portarul Ciprian Tatarusanu in meciul cu Twente, ci de atitudinea lui din cadrul echipei, precizand ca se gandeste sa gaseasca un motiv ca LPF sa-l suspende din activitatea sportiva pentru ca "distruge un grup".
Steaua București a batut echipa norvegiana Molde, pe National Arena, in cel de al treilea meci din grupa E, cu scorul de 2 la 0. ... Steaua inceput tare meciul, iar prima ocazie a venit in minutul 3. ... Dupa numai doua minute Steaua si-a majorat avantajul, scor 2-0.
Steaua a pus in vanzare, sambata seara, de la ora 20.00, 35.000 de bilete pentru meciul cu Chelsea, din optimile Ligii Europa (joi, 7 martie, ora 22.05, "Arena Nationala).
sport.ro - PE VIATA la Steaua! ... I-a promis ca nu va pleca niciodata de la Steaua, indiferent de ofertele pe care le va avea. Reghe poate incasa la Steaua sume pe care le-ar lua greu si in strainatate.
"Ma rog la Dumnezeu ca sotul meu sa prinda un contract bun in strainatate, sa plecam si sa scapam de nenorocirile din Romania" Steaua e campioana 99 la suta, dupa 7 ani de pauza, insa fanii nu se pot bucura pe deplin.
Sunt siguri ca o sa dea cel putin 30 de goluri, daca vine la Steaua! "El e un mare dinamovist, dar i-ar face bine pentru cariera lui sa ajunga la Steaua!", spun fanii. ... Dupa un sezon la Steaua mai poate juca inca unul, de retragere, la Dinamo!
Steaua, la acelasi nivel cu FC Barcelona, Manchester United si Manchester City Fotbalistii echipei Steaua se vor bucura de un nou echipament de joc precum cel al lui FC Barcelona, Manchester United si Manchester City. Firma care se ocupa cu echipamentul echipei Steaua a pregatit o surpriza ros-albsatrilor.
Generalul Iordanescu nu crede ca exista un plan prin care cineva urmareste sa-l "deposedeze" pe Gigi Becali de clubul Steaua, scenariu aruncat pe piata de finul latifundiarului, Mirel Radoi. ... "Era clar ca Steaua nu va scapa de judecata UEFA.
Ciprian Tatarusanu (Steaua), Bogdan Lobont (AS Roma), Cristian Balgradean (Dinamo); ... Alexandru Matel (Astra), Srgian Luchin (Dinamo), Valerica Gaman (Astra), Dorin Goian (Asteras Tripolis), Florin Gardos (Steaua), Vlad Chiriches (Tottenham), Razvan Rat (West Ham), Iasmin Latovlevici (Steaua);
Steaua se dezintegreaza cu dezinvoltura de capcaun Calicia fotbalului nostru performeaza chiar si in pauza competitionala. ... Steaua este echipa care plonjeaza tot mai convingator in mediocritatea competitiei. Steaua este echipa care pare ca se dezintegreaza cu dezinvoltura de capcaun. ... Steaua nu bifeaza insa nicicum promisiunea vreunei ascensiuni.
Steaua a invins Stroemsgodset cu 1-0 in deplasare, in preliminariile Ligii Campionilor Steaua Bucuresti a invins formația norvegiana Stroemsgodset IF cu scorul de 1-0 (0-0), miercuri seara, pe stadionul ‘‘Marienlyst‘‘ din Drammen, in prima mansa a turului II preliminar al Ligii Campionilor la fotbal, noteaza Agerpres.
google-analytics.com