Cautare

1653 de rezultate pentru "etapa in divizia c" (3.11 secunde)
FRF a taiat in carne vie ieri la Adunarea Generala, a dezafiliat Universitatea Craiova, dar i-a facut orasului "cadou"
Unirea Basarabiei cu Romania Unirea Basarabiei cu Romania a avut loc la 9 aprilie 1918 (27 martie pe stil vechi) si a fost in fapt reunificarea vechii provincii romanesti Basarabia, rupta de Moldova si alipita de Rusia in 1812.
In acest interviu, plecand de la rolul extraterestrilor in jocurile de calculator, dar si in filme si texte SF, Pope comenta ca in constiinta publica si-au facut loc o gramada de teorii ale conspiratiei privind prezenta extraterestra pe Pamant, fiind dificil sa se separe faptele de fictiune.
Sucuri naturale de mere si pere, de mere si visine, la 24 RON, respectiv 29 RON (la 3 litri) - asta au cumparat romanii la targul de la Muzeul Taranului Roman, recent, de la ANA ARE - divizia de sucuri de la Panciu.
A descoperi tainele unor cladiri istorice precum Castelul Teleki, Castelul Pogany, Cula Greceanu sau Vila de la Predeal a lui Ceausescu in calitate de proprietar, nu doar de vizitator ar putea parea un simplu joc al imaginatiei.
FARCAS) Intr-o maniera oarecum neasteptata, pe 21 ianuarie 2016, pe site-ul oficial al CIA a aparut o nota intitulata FA O INCURSIUNE IN DOSARELE X DE LA NOI, cu aluzie la OZN-uri.
Premiul i-a surprins pe multi, intrucat DeLonge nu a publicat, in viata lui, nicio cercetare OZN. ... - Sunt bagat in ceva foarte serios. ... Voi anunta.Va fi un anunt in urmatoarele 60 de zile.
FARCAS) Dupa inchiderea proiectului Blue Book, in 1969, departamentului apararii al SUA a afirmat, ori de cate ori era solicitat, ca nu este interesat, in niciun fel, de fenomenul OZN.
Vistieriile municipiului Oradea si ale judetului au ramas larg deschise pentru finantarea in continuare a clubului FC Bihor.
Cele cinci institutii interesate de privatizarea Complexului Energetic Craiova (CE), Enel (Italia), AES (SUA), CEZ (Cehia), divizia de investitii a Bancii Mondiale si Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare, va trebui sa astepte toamna pana cand guvernul va finaliza strategia de restructurare a sectorului energetic.
In cadrul sedintei Consiliului Local Mangalia, alesii locali au luat decizia stingerii unei creante pe care institutia o avea la Administratia Finantelor Publice prin acordarea unui nou sediu, modernizat si consolidat.
Conservatorii au anuntat ieri ca sprijina orice formula politica in masura sa duca la scoaterea PD, "partidul-stat al lui Basescu", de la guvernare si la izolarea democratilor pe esichierul politic romanesc.
Becalistii din judetul nostru inca nu au reusit sa primeasca aprobare pentru ca echipa Steaua Cosmesti, inscrisa in Divizia Onoare, sa joace pe terenul de fotbal din comuna galateana Cosmesti.
Cunoscand bine situatia prin care trece orasul Mangalia, Tusac a cerut autoritatilor constantene sa se implice in rezolvarea acestor probleme. ... Dintr-o echipa ce se afla nu demult in esalonul secund, acum Callatis e in divizia C", a declarat Claudiu Tusac.
Ancheta a fost lansata in luna februarie de divizia antiterorista a Parchetului din Paris, au anuntat surse judiciare.
Consiliul Judetean Gorj nu va mai finanta din sezonul urmator echipa de fotbal Pandurii Targu Jiu, la care avea o contributie de 500.000 de lei, in calitate de asociat.
Angajatii Oficiului de Cadastru si Publicitate Imobiliara (OCPI) Constanta se vor muta, in aproximativ 12 luni, intr-o "casa noua".
- Spre deosebire de altii, eu am trait din interior si din plin toate protestele de dupa 1989 incoace, si in mai ‘90...Cel putin in ‘99, cand s-a incheiat Pacea de la Cozia, eram ministru al Industriilor si Comertului si am inchis niste mine.
Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei. ... Romanii au iesit la vot intr-un numar semnificativ mai mare decat in 2008 si au ales candidatii unei forte politice puternice care va schimba tara in bine pe toate planurile.
Tara democratiei cu epoleti Marturisesc din capul locului ca ma revolta tot ce traim in ultima vreme. ... Discutia din jurul candidatilor se invarte cam prea mult in jurul serviciilor secrete. ... Se vede destul de clar cum meciul electoral se poarta in afara politicii.
google-analytics.com