Cautare

2571 de rezultate pentru "cristian chivu" (2.92 secunde)
Cristian de 23 de ani, D. Cristian de 24 de ani, toti din Bucuresti si alte patru persoane ce urmează ... Cristian, cu o sabie, l-a lovit pe N. ... Cristian. ... Cristian este fugit de la domiciliu pentru a se sustrage cercetarilor, fiind luate masuri in vederea prinderii acestuia.
Mihai Gainusa, Marius Vintila, Laura Ivancioiu, Bogdan Stratula, Mihai Dinu, Marius Chivu, Ana Maria Adam. Promitem sa ascultam noul post RADIO SEVEN si uram mult succes redutabilei echipe :
Manifestarea, gandita ca o lansare, este, de fapt, o intalnire care a avut loc, in acelasi cadru, anual, urmand ca pe data de 18 mai, tot la Valea Seaca, sa aiba loc si deschiderea oficiala a sezonului de pasunat, ocazie marcata de locuitorii din Valu lui Traian si printr-o serbare campeneasca (care va incepe la ora 9.00 si se va sfarsi abia la orele 22.00), unde sunt asteptati sa cante si sa incante Mioara Velicu, Nelu Oanca, Marius Cristel, Keamiran Chivu (o invitata care se adreseaza etnicilor turco-tatari, in proportie de 19% in comuna Valu), Filuta si Ion Bogdan, Sorin Suteu, Nina Predescu, Maria Luiza Mihai, Fanfara 10 Prajini.
Concret, senatorii demisionari Serioja Chivu, Laurentiu Chirvasuta si Corneliu Grosu vor fi inlocuiti cu senatori PSD in comisiile din care au facut parte, ramanand sa-si obtina cate un loc prin negocieri cu celelalte grupuri parlamentare.
Dar si Alexandru Draghici, Ion Gheorge Maurer, Chivu Stoica si Emil Bodnaras au jucat partiturile lor. Constatam o graba suspecta in a stabili cine e noul sef.
Grupul parlamentar al PNL i-a nominalizat in comisie pe senatorii Vasile Nistor, Romeo Nicoara si Raymond Luca, in timp ce Grupul parlamentar progresist l-a nominalizat pe senatorul Sorin Serioja Chivu.
ßi produsele cu emblema clubului la care joaca Cristi Chivu, A.S. Roma, sunt cerute de fanii mai mici ai acestui sport.
Noi suntem interesati inclusiv de terenuri în Craiova, în eventualitatea ca va trebui sa le livram americanilor piese mai mari", a precizat Iulian Chivu, presedinte CA al Chimica Orastie.
Noi suntem interesati inclusiv de terenuri în Craiova, în eventualitatea ca va trebui sa le livram americanilor piese mai mari", a precizat Iulian Chivu, presedinte CA al Chimica Orastie.
Il faceti tigan si pe Cristi Chivu, il faceti si pe Adi Mutu… Si voi sunteti macaronari, asa va spune toata lumea", a explicat "Nasty"
In primul rand, nu poate conta pe cei 3 romani care au avut performante europene in ultimii ani - Chivu, Sapunaru, Rat - si l-a pierdut si pe Banel Nicolita, singurul jucator "tricolor" care mai "misca" ceva intr-uncampionat puternic din Vest.
As mentiona aici toata echipa din 1994, la care se adauga Mutu si Chivu. Eu am mandat la Comitetul Executiv UEFA pana in 2015.
Laurentiu Popescu - Cosmin Ciocoteala, Marius Isdruga, Marius Samareanu, Samuel Luica, Denis Fugaru, Gabriel Armaselu, Claudiu Taras, Catalin Grosu, Catalin Rusti, Florin Matusca, Mihai Burdun, Eusebiu Firu, Nicusor Dragu, Jeane Chivu, Sorin Ceausu, Alex Popescu, Mihai Firan, Radu Moraru, Alex Obeanu, Catalin Vieru, Alex Draghici.
Bine, asa pot sa spun si eu, si Chivu, si Lobont ca am facut parte, ca si noi am prins cateva meciuri.
Este meciul care l-ar putea aduce pe Cristi Chivu in premiera in postura de adversar al unei formatii romanesti, la aproape 14 ani de cand fostul capitan al nationelei Romaniei s-a transferat in strainatate.
Chivu, Stelea, Dan Petrescu or putea sa faca lucrurile ceva mai bine ca el? Eu zic ca da. Sa ne intelegem.
I-a jignit pe fotbalisti, pe Lucescu, pe Mutu, pe Chivu. I-a facut prostanaci pe zecile de mii de fani ai lui Stefan Banica.
ROXANA CHIVU) 9 din 10 participanti la un studiu IRES, cu varste cuprinse intre 16 si 50 de ani si care provin din mediul urban folosesc internetul, cele mai accesate retele sociale fiind Facebook, YouTube si Google+.
Loredana Chivu isi intareste periodic fesele calarind mingea, Mirela Popa (ex-Stelea) trage de coarda cu sfarcurile intarite, iar Anamaria Mocanu este periculoasa rau cand trage de fiare.
Actorii Ada Condeescu, Diana Dumitrescu, Dana Cavaleru si Richard Bovnoczki si scriitorii Adina Rosetti, Marius Chivu, Cezar Paul-Badescu au citit pentru copii in aer liber, in semn de sustinere pentru demersul initiat de World Vision Romania.
google-analytics.com