Cautare

2171 de rezultate pentru "clasament liga 5 iasi" (2.72 secunde)
Chindia Targoviste a castigat duelul contra celor de la Rapid cu scorul de 2-1, in etapa cu numarul 12 din Liga 1. Chindia Targoviste a bifat prima victorie a sezonului si a ajuns la sase puncte in clasament.
Handbalistele de la SCM Craiova au obtinut ieri a doua victorie la turneul de promovare-retrogradare in Liga Nationala desfasurat la Buzau.
Florin Prunea, presedintele executiv al lui CSMS Iasi, a declarat dupa esecul din meciul cu Gloria Bistrita, scor 0-1, ca va propune Consiliului Director retragerea din campionat, deoarece la partida din etapa a 7-a a Ligii I s-a facut o mare greseala de arbitraj immpotriva iesenilor.
Poli Iasi a invins-o pe Otelul cu 2-0 si a obtinut matematic promovarea in SuperLiga, cu patru etape ramase de disputat de play-off-ul ligii a doua. ... Patronul echipei, sau ce e domnul Sfaiter, a declarat ca vrea sa intre brat la brat cu Dinamo in Liga 1.
Gheorghe Popescu, presedintele de onoare al clubului Chindia Targoviste, a anuntat ieri, intr-o conferinta de presa, ca Flavius Stoican este noul antrenor al formatiei din Liga a II-a, informeaza Digi Sport. ... Chindia Targoviste ocupa locul trei in Liga a II-a, seria a 2-a, avand o "avere"
Cu o medie de 1,45 puncte pe meci, Petre Grigoras este cel mai bun antrenor al echipei Pandurii Targu Jiu in Liga 1 In 2011, tehnicianul Petre Grigoras a realizat 49 de puncte cu Pandurii Targu Jiu, 19 in returul sezonului 2010-2011 si 30 in primele 18 etape ale sezonului in curs, cifra neatinsa vreodata de gruparea gorjeana pe parcursul unui intreg campionat de la promovarea in prima liga.
Scorul inregistrat, 25-9, 25-21 si 25-18, arata ca oltencele nu au avut probleme cu adversara, mai slab pozitionata in clasament. ... Handbalistele au castigat amicalele cu Deva Handbalistele de la SCM Craiova au castigat ambele meciuri de verificare disputate la Filiasi in compania colegei de Liga Nationala, CSM Cetate Deva.
Liga secunda programeaza astazi, de la ora 17.00, etapa a 23-a, intermediara, care se anunta extrem de dificila pentru formatiile oltene.
Daca acest clasament de la finalul anului 2005 s-ar mentine si la finalul campionatului, atunci Universitatea ar fi in Divizia A, dar si valcenii ar avea sansa de pe locul doi.
Calificarea Stelei in Liga Campionilor a dat si mai multa culoare, dar totul a fost prjolit intr-un timp extrem de scurt.
Dinamo ramane pe penultimul loc in Liga 1, iar FCSB i-a mai dat o lovitura in campionat. ... Fostul secund nu se gandea ca rivala va ajunge intr-o astfel de situatie si crede ca diferenta se va mari fata de locurile care asigura mentinerea in Liga 1.
Relatia Bucuresti-Chisinau a evoluat in ultimii 5 ani, de cand presedinte al Romaniei e Traian Basescu, de la o aparenta relaxare, la degradarea continua ce a culminat cu declararea ambasadorului roman drept persona non grata si introducerea de vize, pana la regasirea vechilor sentimente fratesti.
TUDOR CIUHODARU • Interese legate de firma de constructii din Iasi A candidat la Iasi, unde l-a invins in lupta directa din colegiu pe liderul PD-L Iasi, Dan Carlan. ... Are interese financiare in construirea unui Spital de Urgenta la Iasi legate de firma de constructii.
PRM Iasi a depus luni o plangere penala impotriva fostului presedinte al filialei judetene, Anghel Stanciu, si a altor sapte persoane care nu mai fac parte din Partidul Romania Mare pentru savarsirea infractiunii de furt calificat, prevazuta si pedepsita de Codul Penal.
Guvernul a decis oprirea privatizarii Antibiotice Iasi, dupa ce, in urma cu o saptamana, Parlamentul a decis crearea unei comisii pentru anchetarea acestei privatizari.
Nerecomandat sub 16 ani Festivalul Internațional de Teatru Sibiu 2014 Festivalul Antagon Timisoara 2014 Festivalul Perform Iasi 2014 Festivalul International de Teatru Scurt Oradea 2014 Sambata, 21 martie, ora 16.30 LA TIGANCI” dupa Mircea Eliade Proiect finantat in programul Bucuresti 555, sustinut de ARCUB Centrul Cultural al Municipiului Bucuresti Regia si adaptarea :
La 25 februarie/5 martie s-a semnat Protocolul de la Buftea, care prelungea cu 14 zile armistitiul cu Puterile Centrale, odata cu acordul de satisfacere in masa (in semn de protest) a tuturor pretentiilor Puterilor Centrale.
Curtea de Apel Iasi a decis in cursul zilei de ieri, 3 aprilie a.c., ca nu au fost intrunite conditiile legale, drept pentru care nici conducerea CJC, nici membrii, dar nici hotararile luate nu sunt valide.
In seara zilei de 3 ianuarie 1859, membrii partidei nationale s-au strans la Iasi in cabinetul de istorie naturala, in sala Elefantului, unde era expus un exemplar cumparat cu mai multi ani in urma de domnitorul Mihail Sturdza.
Cutremurator Doina Filipescu locuieste in Iasi de peste 17 ani. ... Alerta de trafic intens in Iasi. ... Da, sunt din Iasi. ... Alerta de trafic intens in zona Mitropoliei Iasi.
google-analytics.com