Cautare

18191 de rezultate pentru "clasament de fotbal divizia b juniori baia mare" (3.32 secunde)
Tudor Gheorghe, autorul unuia dintre imnurile Universitatii, a afirmat ca numai prin readucerea la varful clubului a unora care au fost "sufletul" Craiovei Maxima nu se poate reedita performanta, ci trebuie pornit de jos, de la lot.- La Stiinta a revenit o parte a "Craiovei Maxima" - Ticleanu, Lung, Geolgau si Stroe.
Rezultatul pare sa-l fi multumit pe Dan Alexa care a avut cuvinte de lauda la adresa echipei Dinamo despre care crede ca are un lot superior valoric multor echipe ce vor juca in curand in play-out.
Tot timpul este obligatoriu ca presedintele partidului sa candideze pentru functia de primar si este si firesc atata timp cat este cel mai bine situat in sondaje.
Actiunea a fost organizata la National Press Club din Washington, la o distanta de doua colturi de Casa Alba, de Paradigm Research Group, infiintat in 2004 si condus de Steven Bassett, activist politic, comentator si publicist, aparent cu ajutorul unei donatii de 1,1 milioane dolari, primita din Canada.
Afirmatia apartine viceprimarului liberal Mircea Razvan Cristea, care este nemultumit de performantele sportive obtinute de judetul nostru, comparativ cu alte zone din tara.
Vremea nefavorabila de la sfarsitul saptamanii trecute a pus bete in roate Primariei Craiova in continuarea campaniei "Punem oameni si lucruri in miscare".
Consiliul Judetean Dolj vrea sa construiasca o baza sportiva de aproximativ trei milioane de euro pe structura actualului stadion aflat in spatele blocurilor aviatorilor, peste drum de Aeroportul International Craiova.
Consiliul Judetean Dolj vrea sa construiasca o baza sportiva de aproximativ trei milioane de euro pe structura actualului stadion aflat in spatele blocurilor aviatorilor, peste drum de Aeroportul International Craiova.
Consiliul Judetean Dolj vrea sa construiasca o baza sportiva de aproximativ trei milioane de euro pe structura actualului stadion aflat in spatele blocurilor aviatorilor, peste drum de Aeroportul International Craiova.
Rezultatele bune in materie de juniori nu contenesc sa apara, iar asta ne demonstreaza inca o data ca regiunea Oltenia are resurse nelimitate in materie de fotbal. Ultima isprava a inregistrat-o grupa de copii nascuti in 2000 a AS "Casa Bogdan"
Presedintele echipei Pandurii, Marin Condescu, vrea ca Petre Grigoras si compania sa se lupte pentru primele sase locuri in sezonul viitor Oficialii formatiei Pandurii Targu Jiu s-au saturat de mediocritate si si-au propus sa ridice stacheta pentru sezonul viitor din Liga I.
Campioana judetului Dolj la fotbal, CS Apa Craiova, are mari probleme in privinta sustinerii barajului de promovare in Liga a III-a, pe care ar urma sa-l dispute pe 20 iunie, de la ora 17.30, in compania valcenilor de la Posada Perisani.
Printre refugiati sunt si mii de copii, care incearca sa-si continue studiile si activitatile scolare la noi in tara. O intreaga echipa de fotbal, de juniori, din orasul Harkov, a ajuns la sfarsitul saptamanii trecute in Calimanesti, judetul Valcea.
Vezi cine ocupa primul loc si cu ce i-a cucerit pe fani Tripla campioana olimpica de la Atena si vicecampiona olimpica si medaliata cu bronz la Londra,Catalina Ponor se regaseste in topul celor mai sexy aparitii din lume.
Cel care a dat pe langa minge si a provocat golul lui Ola John poarta ochelari in viata de zi cu zi, iar pe teren e nevoit sa-si puna lentile pentru a-si corecta deficienta de vedere. ... Mingea vine inspre Prepelita, aflat undeva la 35-40 de metri de propria poarta.
Am dovezi ca baseball-ul s-a nascut din oina adusa in America de emigrantii romani din Maramures”- Gheorghe Turda, presedinte onorific al Federatiei Romane de Oina Sfarsitul saptamanii trecute a adus la Bucuresti prima Gala a sportului nostru national â€" OINA la Hotel Lev Or 4,Ù­ pe care Federatia Romana de Oina a organizat-o in colaborare cu partenerii sai.
Marturii privind fenomenul OZN Relatam, in articolul de saptamana trecuta, ca in perioada 29 aprilie - 3 mai 2013, s-a organizat la National Press Club din Washington, asa-numita "Audiere a Cetatenilor privind Dezvaluirea" a tot ce stie guvernul privind realitatea prezentei extraterestre pe Pamant.
Ne-au scos in strada de bucurie, ne-au facut sa aruncam televizoarele pe geam de disperare, ne-au facut sa simtim ca suntem si noi cineva acolo, intre cei mari ai fotbalului, ne-au infrumusetat viata.
Fotbal: Slovenia - Romania, scor 4-3 Nationala de fotbal a Romaniei a fost invinsa de Slovenia cu scorul de 4-3 (1-0), miercuri seara, pe stadionul Stozice din Ljubljana, intr-un meci amical.
Bucharest RUNNING CLUB anunta ca peste 14.000 de participanti din peste 65 de tari vor lua startul la cea de-a 6-a editie a OMV Petrom Semimaratonul Bucuresti, care are loc sambata, 13 mai, incepand de la ora 9:30 si duminica, 14 mai de la 08.15, in Piata Constitutiei.
google-analytics.com