Cautare

521 de rezultate pentru "box tineret" (4.05 secunde)
Arbitrul craiovean de box Iulian Caramida se mandreste ca a fost inspector de ring la meciul sustinut de Lucian Bute vara trecuta la Bucuresti, contra francezului Mendy.
Rectangle box, sau "island banner" cum il alinta advertiserii, este cel mai nou si cel mai generos format de publicitate disponibil in reteaua ARBOmedia.
Ii multumesc instructorului meu de box Gigi Hadid, in varsta de 21 de ani, este unul dintre modelele care se afla pe val in ultima perioada, iar aparitiile ei sunt fie indragite la maximum de catre fani, fie sunt contrazise de cai care considera ca tanara nu are atuurile unui model, in ciuda frumusetii sale.
Yeti - Omul Zapezilor, pe primul loc in box office-ul nord-american: ... Animatia Yeti - Omul Zapezilor/ Abominable, de Jill Culton si Todd Wilderman, a debutat pe primul loc in box office-ul nord-american, cu incasari de 20,85 de milioane de dolari in weekendul premierei, potrivit boxofficemojo.com.
Revenind insa la tineri, PSD are la Constanta, de cand a fost "cooptata" echipa Mazare in partid, si noi lideri la tineret. La Organizatia Judeteana de Tineret - presedinte Radu Babus. ... Asa se face ca necoptii din Organizatia de Tineret a PD-ului stau inca la mana indicatiilor seniorilor.
Noul presedinte al Organizatiei Judetene de Tineret - Constanta a Partidului Democrat si-a luat indatoririle in serios si a declansat o campanie de socializare a tinerilor democrati de la malul marii. ... Scopul declarat al acestei reuniuni este acela de a se pune bazele unei organizatii de tineret puternice:
Conducerea organizatiei judetene de tineret Constanta a anuntat ieri ca va avea trei candidati la alegerile parlamentare in colegiile uninominale pentru Camera Deputatilor.
Crestere de peste 50% la subventia pentru carne de tineret bovin Valoarea totala a subventiilor pentru productia de carne abatorizata, prevazuta initial, era de 1.325,8 miliarde lei vechi pentru cantitatea de 136.730 tone.
Consiliul Judetean Gorj plateste o chirie de peste 2.000 de dolari pentru sediul Bibliotecii pentru copii si tineret din Targu Jiu.
Elena Basescu i-a convins sambat, pe tinerii democrati din Botosani ca este cea mai potrivita persoana care sa ocupe functia de secretar general al organizatiei de tineret PD.
Mihai Sturzu, care a devenit membru al organzatiei de tineret a social-democratilor, a fost desemnat purtator de cuvant la sedinta conducerii organizatiei de Tineret a PSD, potrivit MEDIAFAX. Organizatia de Tineret a PSD si-a ales, sambata, conducerea centrala,actualul presedinte, Nicolae Banicioiu, castigand un nou mandat, de doi ani.
Organizatia de Tineret a Partidului Democrat Mangalia si-a ales duminica, 19 februarie, noua conducere. ... Marea majoritate a celor care au fost prezenti la sediul partidului la alegerile pentru tineret a fost chemata in acelasi stil al lui Dutu - pe ascuns si numai cine este loial conducerii.
De aproximativ o jumatate de an, de cand au fost dati afara din sediu, actorii Teatrului de Copii si Tineret "Colibri" isi desfasoara activitatea intr-o locatie improprie. ... 29 de angajati ai Teatrului de Copii si Tineret "Colibri" din Craiova isi desfasoara activitatea la etajul patru al fostei cladiri Proiect.
Din pacate insa, intalnirea organizata de Biroul Permanent Local al Organizatiei de Tineret a Partidului Democrat Constanta nu a avut un ecou foarte larg in randurile junilor pedisti, numarul participantilor fiind extrem de mic fata de asteptari.
Vineri, in aproximativ 27 resedinte de judet, organizatiile de tineret ale PD au sustinut o conferinta de presa pentru sustinerea votului uninominal.
Elena Basescu, fiica cea mica a presedintelui Romaniei, a declarat joi ca vrea sa candideze la functia de secretar general al organizatiei de tineret a noului Partid Democrat Liberal, dupa ce se va consulta cu liberal-democratii, pentru a se gasi "formula politica" potrivita.
Elena Basescu, fiica cea mica a sefului statului, a declarat, miercuri, la Cluj, ca nu va candida la alegerile locale, dar ca va "vedea" daca se inscrie in cursa pentru parlamentare, in functie de performantele Organizatiei de Tineret a Partidului Democrat Liberal.
Daca miercuri si-au sustinut proiectele candidatii pentru posturile de directori coordonatori si directori coordonatori adjuncti din institutiile subordonate Ministerului Muncii, ieri a venit randul celor din Directia Judeteana de Tineret si Directia pentru Sport.
Organele statului au confirmat distrugerea nelegala a taberei pentru tineret de la Calafat, sesizata de Gazeta de Sud.
Penny Market devine primul sponsor al nationalelor de juniori, junioare si tineret prin extinderea parteneriatului cu Federatia Romana de Fotbal. ... Suportul acopera, in premiera, reprezentativele de juniori si junioare, precum si de tineret, dar si primele ligi din futsal si fotbalul feminin.
google-analytics.com