Cautare

1893 de rezultate pentru "vascu pavel marian" (7.97 secunde)
Presedintele Comisiei Finante-Banci din Senat, democrat-liberalul Ovidiu Marian, a declarat, luni, ca solutia pentru redresarea economica ar putea fi impozitarea pensiilor si reducerea TVA-ului. ... Este scenariul lansat de un democrat-liberal - Ovidiu Marian, presedintele comisiei de finante-banci. ... Asta este viziunea noastra", spune Ovidiu Marian.
Oltenii au plecat ieri la pranz spre Ardeal, iar starea de spirit era foarte buna, ceea ce l-a determinat pe antrenorul Marian Bondrea sa creada ca vor obtine un rezultat bun.
Fost coleg al lui Adrian Iovan, DEZVALUIRI INCREDIBILE despre TRECUTUL regretatului pilot Fost coleg cu Adrian Iovan la Scoala Militara de Ofiteri de Aviatie "Aurel Vlaicu", pilotul Marian Covache ne-a povestit cate ceva despre inceputurile carierei lor si ne-a dezvaluit ce porecle aveau.
Ne ingrijoreaza persoana publica Marian Munteanu, in masura in care se confunda sau promoveaza simbolistica extremismului de dreapta interbelic (Autor:
Marian, D. ... Marian, de 28 de ani, din Bucuresti, persoana eliberata din penitenciar in luna august 2011, despre care existau date ca are preocupari pe linia furturilor din locuinte, prin metoda fortarii ferestrelor apartamentelor.
Recenta greva a politistilor denota faptul ca, in sferele puterii, se ia serios in calcul schimbarea PDL-istului Vasile Blaga de la carma portofoliului Internelor, sustine unul dintre fostii sefi ai Politiei, chestorul Pavel Abraham, pentru Inpolitics. ... Acesta este un alt episod", explica Pavel Abraham.
Bebelusul s-a nascut la o clinica privata din Bucuresti, chiar de Sfintii Petru si Pavel. ... Il cheama Tudor, dar va mai purta si numele de Petru sau Pavel.
In 1799 rusul Pavel Sumarcov noteaza ca in Ovidiopol, Tiraspol, Grigoriopol, Dubasari, Malaiesti majoritatea locuitorilor sunt moldoveni (32). ... Acesta a gasit in Kiev un liceu care purta numele celui care il intretinea prin donatii uriase Pavel Galagan.
Pavel Popescu, presedintele filialei teritoriale a Ordinului Arhitectilor, a declarat ca i se pare anormal ca o astfel de idee sa nu fie discutata cu specialistii in domeniu, in conditiile in care Teatrul National "Marin Sorescu" reprezinta un obiectiv cultural important.
Comandorul (r) Pavel Otelea, comandantul escadrilei a doua a grupului, care zbura pe atunci pe un MIG-23, declara: ... Ca suntem ultimii oameni si ca daca obiectele erau construite de mana de om, inseamna ca noi consumam resursele tarii degeaba", a comentat Pavel Otelea.
Un indiciu ar putea fi si indemnul Sfantului Pavel, apostolul, care scria: ... Pentru Apostolul Pavel, iubirea era mai importanta decat nadejdea (in viata de apoi, in cea de-a doua venire a lui Iisus etc.) si chiar decat credinta (in cele ale religiei crestine)!
Colegiul 3 - Oradea Sud - Bihor Sud (Nufarul - Ceica - Salonta) Candidatii acestui colegiu sunt Sarkadi Zsolt (UDMR), Florian Pavel (PSD-PC), Petru Filip (PDL), Smaranda Scridon (PNL) si Ioan Romosan (PRM).
De asemenea, BCCO va prelua probabil 10 politisti care au lucrat si la frontiera in structura de Crima Organizata, comisarul Aurelian Pavel (foto) asteptand confirmarile oficiale in cursul saptamanii viitoare.
Potrivit rezultatelor finale comunicate de BEJ Olt, UDMR a obtinut in judetul Olt 246 voturi (0,15%), PNTCD - 1.282 de voturi (0,81%), FC - 196 de voturi (0,11%), PRM - 9.780 de voturi (6,25%), Elena Basescu - 3.426 de voturi (2,18%), iar Pavel Abraham - 612 voturi, ceea ce reprezinta 0,39 din voturile valabil exprimate.
Fenomenul dezertarilor de parlamentari catre structurile PD-L va continua pana in momentul in care pedelistii nu vor mai fi la guvernare, sustine analistul politic Dan Pavel. ... Mai cu seama ca acesti parlamentari pleaca spre PD-L fiindca unii sunt santajabili si altii, probabil, prea lacomi", zice analistul politic Dan Pavel.
Criticile acide pe care presedintele Traian Basescu le-a proferat la adresa PD-L reprezinta o dovada ca seful statului vrea sa se delimiteze in ochii opiniei publice de dezastruoasa guvernare a PD-L, explica analistul politic Dan Pavel, citat de Inpolitics. ... Vom vedea care este, intr-adevar, tinta finala", precizeaza Dan Pavel.
Eventuala retragere a lui Marko Bela de la carma Uniunii si lupta pentru putere care sta sa rabufneasca in sanul UDMR pun gaz pe focul neintelegerilor care au izbucnit in arcul guvernamental, sustine analistul politic Dan Pavel, in exclusivitate pentru Inpolitics.
MARCEL PAVEL RULES Prefectul capitalei s-o amendeze pe muma-sa. Ca nu l-a avortat. Mai bine i-ar zice artistului, saru-mana, coane, ca ai scutit rusinea nationala de huiduiala.
Pe scena au urcat interpreti de muzica usoara si populara precum Monica Anghel, Marcel Pavel, Lupu Rednic, actorul Alexandru Arsinel, atmosfera fiind incinsa de Andreea Balan si dansatoarele sale.
- Bucuresti si 50 locuri la Scoala de Subofiteri de Pompieri si Protectie Civila "Pavel Zaganescu"
google-analytics.com