Cautare

915 de rezultate pentru "trafic" (3.02 secunde)
Reaua-vointa ar putea sugera, in lipsa actuala a reglementarii notiunii de trafic de influenta, ca un demnitar se afla in situatii de incompatibilitate, de conflict de interese sau chiar ca face trafic de influenta prin simpla actiune de a ajuta cetateanul care i se adreseaza cu o problema.
Sotia senatorului, Mihaiela Cordos, este cercetata pentru savarsirea infractiunii de trafic de influenta in forma continuata, iar senatorul Alexandru Cordos si fiica acestora, Andreea Cordos, sunt cercetati pentru savarsirea infractiunii de complicitate la trafic de influenta, in forma continuata.
In ziua de 16 mai, in curtea Spitalului Colțea, se va masura gratuit tensiunea arteriala, in cadrul campaniei nationale VITEZA UCIDE NU NUMAI IN TRAFIC.
La originea acestei decizii si a redefinirii canabisului este o afacere de trafic. Un brutar a fost condamnat pentru trafic de stupefiante dupa ce a fost prins cu 211 biscuiti cu canabis si 26 de substante lichide etichetate ulei de masaj si strugurel pentru buze.
Rapoartele sunt facute de regula de piloti civili si militari sau controlori de trafic aerian, aflati in timpul desfasurarii activitatii lor profesionale.
Dupa moartea fostei jurnaliste Oana Dicu pe DN1, in urma unui tragic accident, prietenii sai se arata revoltati de modul in care a plecat dintre noi, mulți dintre ei ridicand problema comportamentului inconstient in trafic.
Aveau in vizor 40 de locuinte de unde urmau sa ii ridice pe cei 40 de membri ai mai multor grupari care se ocupau cu trafic de persoane si trafic de minori.
- sa reduca viteza atunci cand trec pe langa grupurile de persoane si sa evite pe timpul deplasarii, manifestarile de natura a pune in pericol siguranta lor, dar si a celorlalti participanti la trafic.
Fara trafic auto, fara trafic pietonal - doar trecatori uimiti de scena din fata lor. Totul este un vis, pe care te asteptam sa-l traim in alb!
Am mai trait experienta asta in anii anteriori cand au fost anumite blocaje in trafic din cauza maratonului Bucuresti sau, cum spunea azi cineva dupa liturghie, maratonul lu' peste prajit.
Evenimentul impune si cu restrictii in trafic. Astfel, pana luni la ora 05.00, este restrictionat traficul rutier pe Calea Victoriei, perimetrul cuprins intre Piata Victoriei si Str.
Ascendentul lunar pentru intervalul lunii septembrie, 19-28, a adus cele mai multe incidente in trafic.
Pentru informatii actualizate despre circulatia trenurilor, calatorii sunt rugati sa consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro, sa ne contacteze la numerele de telefon 021/9521 (trafic intern), 021.314.5528 (trafic international Gara de Nord Bucuresti) sau sa se adreseze personalului din statii.
Facem apel la conducatorii auto sa circule prudent, sa respecte restrictiile instituite pe anumite sectoare de drum, sa adapteze viteza la conditiile din trafic, sa plece la drum doar daca au autovehiculele echipate corespunzator pentru conditii de iarna si sa se informeze in prealabil cu privire la conditiile de trafic din zonele tranzitate, precizeaza CNAIR.
Cercetarile sunt continuate de Biroul Cercetari Infractiuni Rutiere - sector 6, din cadrul Brigazii Rutiere, pentru savarsirea infractiunii de atingerea adusa dreptului la libera circulatie a celorlalti participanti la trafic.
La data de 24.05.2011 inculpatii BUJOAICA NICULAE (care era imbracat in uniforma de politist) si SIMION DORU DANIEL impreuna cu alte persoane de sex masculin care purtau combinezoane negre inscriptionate "Jandarmeria" si cagule, au urmarit-o si au oprit-o in trafic, pe partea vatamata M.D.;
Ceea ce este absolut normal, altfel, soferii si-ar face de cap si ar fi un haos in trafic mai ceva ca in Botswana, iar numarul ranitilor si cel al deceselor ar exploda.
Sigur ca nu dorim sa facem o analiza in ceea ce priveste frontiera pana la care un demers diplomatic poate fi considerat lobby, iar dupa aceasta demersul se poate transforma in trafic de influenta.
Politistii vor pedepse mai mari pentru soferii care incalca legea in trafic. In urmatoarele luni, agentii de la rutiera vor sa inaspreasca sanctiunile pentru vitezomani si sa introduca noi amenzi pentru cei care conduc agresiv.
Comportamentul agresiv in trafic va fi reglementat si sanctionat. Intoarcerea pe autostrada sau mersul pe contrasens vor fi amendate mai drastic.
google-analytics.com