Cautare

144 de rezultate pentru "contrabanda cig ri" (2.66 secunde)
Sumele uriase vehiculate in activitatea Garzii s-au datorat unui fenomen evazionist foarte puternic, practicat in special de mafia cerealelor, a produselor petroliere, dar si traficului de tigari si alcool de contrabanda.
Diferentele semnificative intre taxele si preturile produselor din tutun au drept rezultat un nivel ridicat de contrabanda peste frontiere si, in consecinta, deformeaza piata interna si submineaza obiectivele statelor membre in privinta bugetului si a sanatatii.
Totodata, ar trebui sa se tina seama si de necesitatea de a combate contrabanda din tarile terte si crima organizata, precum si de crearea si extinderea spatiului Schengen.
"Nu era mai usor sa inasprim pedepsele pentru contrabanda, sa scoatem de acolo astea doua miliarde pe care Pinochio Traian Basescu vrea sa-i obtina de la pensionari si bugetari?", a spus Voiculescu, in emisiunea Sinteza Zilei.
Peste o treime din piata de tigari provine din contrabanda, iar producatorii aproximeaza evaziunea din acest domeniu la peste 1 miliard de euro.
Romanii, impreuna cu fratii de pestre Prut, sunt iscusiti in a face contrabanda cu orice, asa ca fiti creativi. 4.
Nu pentru contrabanda, jaf sau macelareala, ci pentru taxe neplatite. Acum lasam Hollywood-ul si sarim in microbuzul de Bucuresti. CNA a ridicat licenta de emisie postului detinut de Dan Diaconescu.
Contrabanda, traficul de droguri si de persoane care se desfasoara aici, intr-o tara nerecunoscuta si care oficial nu exista, sunt de notorietate.
Daniel era baiatul omului de afaceri Marian Ghiata, care a fost condamnat la sase ani de inchisoare pentru contrabanda in dosarul Tigareta II.
Disparitia celebrului om de afaceri si asocierea facuta de gurile rele dintre acesta si contrabanda cu alcool au facut inca o reputatie negativa municipiului nostru.
Mi-a spus, cifrat, ca daca nu ies in strada, ma da in gat la binomul DNA-SRI ca fac contrabanda cu votca si scrumbie de la rusi.
Pana in 1990, Securitatea era un clan stalinist macinat de frustrare, care traia din contrabanda cu favoruri, santaj si produse de import.
contrabanda cu tigari scade pentru prima data in ultimul an si jumatate. Probabil ca se pregateste o ofensiva a fondurilor pentru europarlamentare.
La data de 1 august 2010, ora 12.00, lucratori din cadrul Sectiei 21 Politie au actionat in zona unei piete din sectorul 6, pentru depistarea persoanelor care comercializeaza produse din tutun, fara respectarea conditiilor legale.
LAURENTIU, de 35 ani, domiciliat in Bucuresti, sector 6, in timp ce se afla in autoturismul personal Dacia Break in care avea depozitati cinci saci din plastic in care s-au gasit 3519 pachete de tigari de contrabanda de diferite marci.
La data de 16 ianuarie 2011, in jurul orei 13.10, politisti din cadrul Sectiei 15 Politie - Biroul Ordine Publica l-au depistat pe str.
La data de 1 februarie 2011, in jurul orei 08.30, politisti din cadrul Sectiei 15 Politie - Biroul Ordine Publica l-au depistat pe str.
La data de 1 februarie 2011, in jurul orei 10.20, lucratori din cadrul Sectiei 8 Politie - Biroul Ordine Publica au depistat-o pe Sos.
La data de 2 iunie 2011, in jurul orei 18:30, politisti din cadrul Sectiei 21 Politie l-au depistat pe D.
Politistii din cadrul Formatiunii de Investigare a Fraudelor Slatina si Biroului de Politie Rutiera Slatina au oprit ieri in trafic, pe strada Constantin Branconveanu, din municipiului Slatina, un autoturism, condus de B.M., de 23 de ani, din aceeasi localitate.
google-analytics.com