Cautare

413 de rezultate pentru "clanul olga arestat" (4.90 secunde)
Vedeti prin filme, cind e un negru arestat, imediat tipa ca e arestat pentru ca e negru si nu din cauza a ce a facut.
Politistii l-au arestat preventiv pe Stavarache timp de 30 de zile. In bordelul de la Tibanesti erau doua tinere de 17 si respectiv 19 ani.
Fostul patron al RAFO fusese arestat preventiv si, mai ales, dat pe toate posturile tv sub invinuirile de delapidare in forma calificata si spalare de bani. ... Dupa instalarea noii Puteri, Corneliu Iacubov a fost arestat in direct la tv si dus la penitenciar cu catuse cit mai ostentative.
Agentul de politie din Buzau care este anchetat dupa ce s-a dus in uniforma la o femeie pentru a intretine relatii sexuale contra cost, incercand sa plece fara sa plateasca, si care a provocat un accident, apoi a refuzat prelevarea de probe biologice, a fost arestat preventiv.
Un instructor de dans din Brasov a fost arestat preventiv, dupa ce ar fi abuzat sexual mai multe minore. Fetele urmau cursurile de dans, iar instructorul a trimis unei dintre ele, fotografii cu el in ipostaze intime.
Acesta a fost arestat de politia britanica la cererea autoritatilor romane. Din 29 aprilie, mai multe atacuri de tip DDoS au afectat site-urile din Romania.
Dani Mocanu a fost plasat in arest la domicilu, in timp ce fratele sau, Nando Mocanu, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.
Un pastor de culoare din Statele Unite a fost arestat in timp ce ii uda florile vecinului. Politistii au crezut ca este un hot care se pregateste sa intre intr-o casa.
Conform CNN Turcia, pana in acest moment sunt 6 morti si 81 de raniti. A fost arestat principalul suspect pentru atentatul din Istanbul.
Liderul unui puternic cartel columbian de trafic de droguri, arestat in Bucuresti, in luna iunie 2009 de Politia Romana, in colaborare cu autoritatile judiciare americane, a fost condamnat de instanta americana la peste 17 ani inchisoare pentru conducerea unei organizatii de trafic de droguri care a distribuit tone de cocaina din tarile Africii de Vest pe tot mapamondul.
Soferul care a lovit un scuterist si apoi a fugit de la locul accidentului a fost arestat ieri pentru 29 de zile.
TEODOR de 21 de ani din Bucuresti, cunoscut cu antecedente penale, arestat in alta cauza, au stabilit in sarcina acestuia faptul ca in perioada 11.03.2010-30.06.2010, a comis un numar de 3 furturi din autoturisme pe raza de competenta a sectiei dupa cum urmeaza:
Serviciul Federal de Securitate rus (FSB) l-a arestat ieri pe Gabriel Grecu, secretarul I al Ambasadei Romaniei la Moscova, pentru incercarea de a obtine informatii militare secrete.
Soferul roman care conducea camionul a fost arestat in Italia pentru uciderea turistului italian care s-a intins pe sosea pentru a-l impiedica sa plece fara sa ii plateasca oglinda retrovizoare pe care i-o acrosase.
Un barbat din Gorj a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, fiind acuzat de savarsirea infractiunii de evaziune fiscala.
Criminalul de la Dolj arestat pentru 30 de zile. Ultimele detalii din ancheta tragediei
Tanarul doljean arestat preventiv saptamana trecuta pentru comiterea infractiunii de omor calificat a recunoscut ca, in seara de 27 octombrie, a ucis-o pe Maria Popescu.
Fiul unui consilier local din Vaslui a fost arestat preventiv pentru ca ar fi violat o minora de doar 15 ani.
Cercetarile sunt continuate de politistii Sectiei 2, sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat, cu U. Valentin arestat in alta cauza. ... Mihai arestat in alta cauza.
Fostul presedinte american conservator Donald Trump a spus sambata ca se asteapta sa fie arestat marti si a facut apel la manifestatii, inaintea unei posibile inculpari intr-un caz de plata din 2016 pentru a cumpara tacerea unei actrite de filme porno cu care ar fi avut o aventura, relateaza AFP si Reuters.
google-analytics.com