Cautare

3925 de rezultate pentru "casa sparta a lu tutilescu" (2.95 secunde)
Guvernul Basescu-Ungureanu a cazut In Parlament a inceput dezbaterea si votarea Motiunii de cenzura "Opriti Guvernul santajabil. ... De la instalarea regimului de putere personala al lui Traian Basescu, ar fi a doua oara cand un guvern marioneta instalat de acesta ar putea fi demis.
Jimmy Stanescu a fost membru al Cenaclului literar Marin Giurca, intre anii 2012 - 2014, apoi, din 2016, este membru al Cenaclului Phoenix din Calarasi. A publicat in revista Cenaclulului Calarasi Sentimental si Mugur de cuvinte.
Tolo, cea mai frumoasa statiune din Grecia - grupul nostru a fost format din 8 persoane:
La o statie a urcat Troy Canty, un tanar de culoare, alaturi de 3 prieteni. ... - Da-mi 5 dolari, i-a spus la un moment dat Canty lui Goetz. Calm, Goetz a scos din buzunar un pistol calibrul 38 si i-a impuscat pe rand pe toti cei 4 tineri.
Cu atat mai de neinteles poate fi pentru marea majoritate a alesilor gestul de a te ingriji de cei loviti de soarta, cu cat acestia nu reprezinta o categorie de alegatori si din acest punct de vedere sunt o pierdere de timp pentru mult prea importantii politicieni ai acestei tari.
Orasul "frumos", "cu strazi asfaltate", "un oras in care oricine ar vrea sa locuiasca", asa cum l-a vazut primul om din stat, Traian Basescu, este, de fapt, o localitate mediocra, cu strazi care i-ar face invidiosi si pe organizatorii de concursuri off-road, un oras aglomerat, cu un numar de masini invers proportional cu numarul locurilor de parcare.
Octavian Stireanu publica pe Amos News un articol intitulat "Quinta sparta la Cotroceni", pe care il puteti citi in continuare.
'Imaginea pe care Traian Basescu a creat-o in timpul confesiunilor sale politice la propria oficina tv, miercuri seara, este proprie celor invinsi si lasi. ... Fie in beciul arestului, prin turnatorii negociate, fie la camera de garda a spitalelor.
23 August 1944 In urma bataliei de la Targu Frumos din luna Mai a anului 1944 fortele romane si germane au reusit sa opreasca armata sovietica si sa stabilizeze linia frontului. Insa, in luna August a aceluiasi an, ofensiva sovietica reinnoita ameninta transformarea intregii tari in teatru de razboi.
Asemenea chestiuni pot influența major toate evenimentele de pana la alegeri, numai ca lucrurile nu sunt simple:
Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, joi, ca incepand de luni USL va avea la Senat un vot in plus fata de coalitia aflata la guvernare, caz in care este posibil ca senatorii Uniunii sa mearga la vot pentru a respinge anumite legi, transmite Mediafax.
Milioanele de romani care au votat la referendum isi pun sperantele in decizia Curtii Constitutionale care spune ca, in caz de invalidare a scrutinului, Parlamentul stabileste calea de urmat.
O magistrala din sistemul de alimentare cu apa potabila a Baniei a fost sparta sambata de angajati ai firmei Euromagnum Trade, care incercau sa amplaseze un panou al Romtelecom. ... Sambata a fost randul unei magistrale de pe strada Sararilor sa cada victima utilajelor unui constructor.
Ministrul Transporturilor, Ludovic Orban, a declarat, sambata, la Timisoara, ca centura de ocolire a orasului va fi extinsa la patru benzi, iar lucrarile vor fi finalizate in octombrie 2009, el aproband deja indicatorii tehnico-economici.
Presedintele Camerei Taximetristilor Constanteni, Lica Neagu (foto), a luat "foc" ieri cand a sesizat ca unul dintre angajatii sai a abandonat taxiul pe care lucra, lasand in urma o paguba de aproximativ 10 milioane de lei vechi, constand in bateria autoturismului, incasarile si alte cateva "nimicuri" tot din dotarea masinii.
In partea dreapta, din cladirile care au adapostit birourile au ramas acum doar piloni de beton si sticla sparta. ... Este nea Marcel Dascalu, care a lucrat in fabrica pe vremea fratilor Mihailescu. ... S-a infiintat nerentabila In anul 1981 a inceput productia la Fabrica de zahar din Calafat.
scurtarea cu zeci de minute a drumului prin evitarea traficului de cosmar de pe DN1 intre cele doua municipii. ... Inca nu este lamurita problema datoriilor catre constructor si modalitatea de derulare a contractului intre minister si constructor in 2011.
Firma Conpet, care detine magistrala de transport titei avariata in zona orasului Bals, va fi amendata cu suma de 100.000 de lei de catre Garda Mediu, in urma poluarii produse pe raul Oltet cu produs petrolier din cauza titeiului scurs din conducta sparta in rau, informeaza Agerpres.
Campioana Romaniei la handbal feminin Oltchim Ramnicu Valcea a fost invinsa, miercuri, in deplasare, de vicecampioana "U" Jolidon Cluj, cu scorul de 29-27 (13-15), intr-un meci restant din etapa a XVI-a a Ligii Nationale, acesta fiind primul esec dupa trei ani in competitia interna.
Steaua si CFR Cluj ne-au demonstrat inca o data adevarata fata a unui fotbal dominat de catuse, scandaluri si promisiuni desarte, si au pierdut ambele clar in deplasarile de la Amsterdam, respectiv Milano.
google-analytics.com