Cautare

449 de rezultate pentru "vanghelie" (3.57 secunde)
Despre relatia cu Marian Vanghelie - Noi n-am fost niciodata nici prieteni, nici apropiati. ... Tot obiectiv fundamental este capacitatea noastra de a casiga 3 din 6 sectoare.La 1, 4, 5 sunt stabiliti candidatii, Chiliman, Piedone si Vanghelie.
Ecaterina Andronescu l-a inlocuit pe Vanghelie la conducerea PSD Bucuresti Vicepresedintele PSD Ecaterina Andronescu a fost numita de Comitetul Executiv National al PSD presedinte interimar al PSD Bucuresti. Marian Vanghelie va ramane la conducerea organizatiei ca presedinte executiv.
Oana Mizil primeste de la Vanghelie un palat de 1,8 milioane de euro Oana Mizil va primi in dar de la edilul Sectorului 5 o vila de circa 1,8 milioane de euro, in centrul Capitalei, pe strada Paris.
Vanghelie ramane candidatul USL la Primaria Sectorului 5 Presedintele PSD Victor Ponta a declarat ca Marian Vanghelie ramane candidatul USL la Sectorul 5 si ca nu are suspiciuni ca acesta ar pleca la alt partid.
DeCeNews:Candidatura lui Mircea Geoana, analizata de conducerea PSD Decizia finala privind o eventuala candidatura a lui Mircea Geoana pe listele PSD se afla la Victor Ponta, chiar daca tot partidul il dorește, a declarat, luni, Marian Vanghelie.
Exemplele ar putea continua dar cea mai mare tevatura s-a facut pe marginea desemnarii lui Dan Marian Vanghelie drept candidat PSD la Primaria Capitalei.
"Marean” Vanghelie, invinsul, a aparut mai negru decat era care este de obicei; ... Adicatelea, i se urcase omului rau la cap si a tinut sa-i transmita lui Vanghelie ca va fi cu ochii pe el, oricat ar fi de intuneric si oricat de negru ar fi Vanghelie.
Altii - precum "pata de culoare" care se cheama Mareaaan Vanghelie, o dau pe glume. ... Citeam ca Vanghelie, primarul "care este" a fost la un pas de a ramane fara biroul din Primaria sectorului 5 din cauza datoriilor. ... Colorat, colorat, dar Vanghelie a reusit sa "vopseasca" situatia jenanta, spunand:
Numele vehiculate in interiorul orga-nizatiei sunt cele ale lui Sorin Oprescu, Doru Giugula, Ionel Blanculescu, Vlad Dumitrescu, Marian Vanghelie si Dan Darabont.
Marian Vanghelie, presedintele PSD Bucuresti, i-a informat luni pe membrii Biroului Permanent National al PSD ca este consiliat pentru alegerile locale de o echipa de cinci consilieri britanici care au lucrat, in perioada 1997-2005, si pentru fostul premier britanic Tony Blair.
Reactia celor de la “Initiativa 2003“ vine dupa o declaratie, pe nepusa masa, a lui Boc, care a spus ca Marian Vanghelie este “un iepuras“ aruncat de PSD in batalia pentru fotoliul de primar general al Capitalei.
Caseta Vanghelie catre Nastase:
De asemenea, felicit PSD pentru nominalizarea candidatului pentru Primaria municipiul Bucuresti, in persoana lui… Marean Vanghelie, primarul care este, pentru Europa care este”.
In noile documente, pe care agentia de presa NewsIn le va publica, se vorbeste despre o posibila arestare a presedintelui PSD Bucuresti, Marian Vanghelie. ... In interceptari sunt invocate diverse nume grele, printre care Traian Basescu, Viorel Hrebenciuc, Marian Vanghelie.
Interesant este ca nici macar prezenta lui Marian Vanghelie - aceasta pata de culoare - nu a reusit sa anime cat de cat campania electorala.
Conducatorul organizatiei municipale promisese ca va renunta la functie in cazul in care Marian Vanghelie va avea un scor mai mic decat cel obtinut anul trecut de Mircea Geoana in cursa pentru Primaria Generala a Bucurestiului.
La Sectorul 5, prima pozitie pe buletin este ocupata de Marian Daniel Vanghelie (USL), urmatoarele nume de pe buletinele de vot fiind cele ale lui Baniay Attila Alexandru (UDMR), Corin Romanescu (UNPR) si Mihai Atanasoaei (PDL).
Iubita lui Marian Vanghelie si primarul suspendat al sectorului 5 au ajuns la spital in jurul orei 11.00.
Primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, avea ieri-seara toate sansele sa devina noul presedinte executiv al filialei PSD Bucuresti. Presedintele partidului, Mircea Geoana, a declarat ca Vanghelie ar putea face fata cu brio unei astfel de functii.
Marian Vanghelie a declarat ca asteapta aproxmativ 6.000 de persoane, pretul biletului de intrare fiind 100 de lei.
google-analytics.com