Cautare

61895 de rezultate pentru "poze cu urmariti general din focsani" (3.94 secunde)
Temperaturile scazute, sub cele normale pentru aceasta perioada din an si ploile abundente pun stapanire pe totate regiunile.
Singura solutie ca Elena Udrea sa fie primar general e sa o numeasca Traian Basescu Singura solutie ca Elena Udrea sa fie primar general este sa o numeasca presedintele Traian Basescu in aceasta functie, a declarat liderul PSD, Victor Ponta, potrivit caruia, in sedinta de luni a Consiliului General al Municipiului Bucuresti, consilierii PSD vor vota pentru pastrarea celor sase sectoare, potrivit Agerpres.
Brasov este cel mai avantajos oras din Romania, conform celor zece criterii analizate de Storia.ro. Topul regiunilor este condus de Transilvania, potrivit raportului Orase si cartiere din Romania Capitala se afla pe a 17-a pozitie in clasamentul celor mai avantajoase orase din Romania.
Clientii platesc in numerar sau cu cardul si alimenteaza singuri. Bioromoil va avea 100 de statii automate in tara, care vor functiona sub brandul AutoMat, iar din 2011 se va extinde in Bulgaria si Republica Moldova.
Dupa-amiaza si spre seara din loc in loc apar ploile si in restul tarii, mai ales averse, posibil chiar si descarcari electrice. ... In Bucuresti urmeaza o zi calda, cu destul soare, dar conditii de averse spre seara.
Maximele zilei, chiar si cu peste 10 grade mai mari decat mediile climatologice, pornesc de la 22...23 de grade in nordul Moldovei, estul Transilvaniei, pe litoral si in delta si ajung la 32 de grade in Banat si Crisana.
Din nou canicula dupa-amiaza in vestul si sud-vestul tarii, unde indicele temperatura-umezeala va atinge si depasi usor pragul critic de 80 al disconfortului termic. ... Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in partea de nord a tarii, unde sunt posibile averse, si chiar si grindina.
Ioan Grigore Prodan (foto) este o figura bufa pe scena ONG-urilor din Romania.
Jurnalistii scriu ca in interiorul Serviciului Roman de Informatiii s-a instituti o celula de criza, administrata de generalul maior Florian Coldea si cu generalul de patru stele de la SIE, Silviu Predoiu, la care contribuie si procurorul general Laura Codruta Kovesi.
Daca in anii ‘90 au fost lansate numeroase publicatii, provenite din setea de libertate a jurnalistilor, in ultimii ani de capitalism, acestea au devenit afaceri ale patronilor.
Daca in anii '90 au fost lansate numeroase publicatii, provenite din setea de libertate a jurnalistilor, in ultimii ani de capitalism, acestea au devenit afaceri ale patronilor.
Interviu cu sociologul Florian Popa Micsan: Cazul procurorului general Lazar si denaturarea Revolutiei Romane din Decembrie 1989 Intrebare: - Ati scris pe pagina dv de Facebook despre denaturarea Revolutiei Romane din Decembrie 1989, de catre procurorul general Augustin Lazar, in calitate de reprezentant al Ministerului Public.
Uniunea Social Liberala critica hotararea Consiliului General al Municipiului Bucuresti cu privire la referedumul pentru Legea Capitalei, adoptata in sedinta de miercuri, si invoca eventualitatea boicotarii acestuia, daca bucurestenii vor trebui sa raspunda la 7 intrebari aberante.
Prin ruperea Aliantei D.A., proiectele primarului general Adriean Videanu, acum primar de Opozitie, risca sa fie blocate de consilierii municipali, asa cum s-a intamplat atunci cand actualul sef al statului, Traian Basescu, era primar general.
REACTIA PSD la REFUZUL lui Basescu de a numi procurorii propusi la Parchetul General si DNA Purtatorul de cuvant al PSD, Catalin Ivan, a declarat, vineri, ca presedintele Traian Basescu nu vrea ca in viitorul apropiat sa fie numiti Procurorul General si seful DNA, intrucat conditioneaza numirea sefilor celor doua institutii de revizuirea legii, care nu se poate face pe fuga, potrivit Mediafax.
Banat In primele zile va fi mai cald decat in mod normal, cu temperaturi de 23 de grade Celsius. ... Probabilitatea de ploaie va fi in general redusa, iar cel mai probabil ploi pe arii restranse si in general slabe cantitativ vor cadea intre 18 si 21 octombrie 2018.
El a fost diplomat in cadrul MAE incepand cu 1992 si secretar de stat si sef al Departamentului pentru Integrare Euroatlantica si Politica de Aparare, la MApN in decembrie 2000.
De trei ori mai bogat Ministrul Economiei si Comertului, Varujan Vosganian, si-a marit, in anul 2006, de trei ori contul din banca, detinind suma de 356.000 de lei la Alpha Bank, potrivit declaratiei de avere completate la sfirsitul lunii decembrie.
Marele plan al lui Dan Sova pentru autostrazile din Romania. Care sunt traseele de pe harta Pe holurile Parlamentului, Ministerul Transporturilor a prezentat marti primele harti din ceea ce pare a fi Master Planul General pe Transporturi, harti pe care figurau noi trasee nediscutate public pana acum.
Casa Rusu, divizia de retail a Rus Savitar, unul dintre cei mai mari producatori de mobilier din pal si mobilier tapitat din Romania, deschide vineri, 15 august 2014, un nou magazin propriu in Pitesti.
google-analytics.com