Cautare

545 de rezultate pentru "pop" (4.68 secunde)
El a reusit sa combine vocile a trei cantareti tineri si ambitiosi , toti trei tenori - Kiril Iliev, Alexander Gospodinov si Ilian Nedev - intr-un repertoriu bogat si colorat de clasic, pop, pop bulgara, rock, jazz si muzica etno.
Vor fi prezenti pe scena, alaturi de Ioana Sandu, invitati speciali precum Alexandru Jula si Stela Enache (amandoi au lansat tot la Eurostar si tot la Magazinul Muzica, exact acum un an albumele Stela Enache - Cantecele mele - dublu album si Alexandru Jula - Ultimul Romantic), Polina Manoila - interpreta de muzica populara si romante, Saveta Bogdan - interpreta de muzica populara, Petrica Pana - muzician, dirijor, realizator TV, Victoria Dutu - artist plastic, scriitoare, Alexandru Vilmanyi si Ionel Bratu - Voicescu - compozitori, Rares Dragomir - interpret de muzica pop, Camelia Florescu - interpreta si textiera, Titus Andrei - realizator si prezentator emisiuni muzicale la Radio Romania Actualitati.
It's pop with a real world music feel that also sounds super current! ... O piesa pop cu un sound extem de actual, cu mare potential de a fi un hit in America.
Vino sa incerci superbele rochii retro din colectiile Marmelade, Ax Paris si Pop Boutique!
ULive Session a inceput cu piese de la Dorian Popa, Peter Pop, Ioana Ignat si Lora si, in fiecare saptamana continua cu versiuni noi de la Alina Eremia, Lora, Dorian Popa, Ami, Liviu Teodorescu, Giulia, Sore, Peter Pop, Ioana Ignat si Ligia;
Lora, Alina Eremia, Dorian Popa, Ami, Liviu Teodorescu, Giulia, Sore, Peter Pop, Ioana Ignat si Ligia ne-au pregatit peste 35 de momente muzicale, piese proprii, cover-uri, interpretari acustice, single-uri noi, totul ambalat intr-un concept video alb-negru, curajos si incitant.
Printre colaborarile Vioricai se numara artisti precum Liviu Negru, Michael Acker, Paolo Profeti, Ciprian Pop, Sorin Romanescu, Ciprian Parghel, Catalin Milea, Jimmy Cserkesz.
Videoclipul filmat in Miami este regizat de Alex Ceausu, iar piesa, compusa de Theea Miculescu si Mirella Cesa, imbina reggaeton-ul suave cu "andi pop", stilul muzical care a consacrat-o pe Mirella. ... Nascuta in Guayaquil (Ecuador), artista pop a lansat pe parcursul carierei sale trei albume:
Senatorul Liviu Marian Pop a transmis un comunicat referitor la recalcularea corectea a pensiilor, intitulat "Guvernul Ponta continua sa faca dreptate pensionarilor", pe care il puteti citi in continuare.
Pentru ca altfel nu se poate explica faptul ca o carte de duzina, care nu se bazeaza pe niciun fel de documente, cum este cartea lui Lucian Boia - "Istorie si mit in constiinta romaneasca" - a fost tradusa in diverse limbi straine, laudata, circulata si scoasa in nu stiu cate editii, in timp ce replica pe care academicianul Ion Aurel Pop - "Istoria, adevarurile si miturile" - care este o replica substantiala, mai masiva, din punct de vedere al numarului de pagini, chiar decat cartea lui Boia nu s-a bucurat de aceeasi popularizare, desi Ion Aurel Pop analizeaza, pagina cu pagina, aberatiile promovate de Boia in cartea lui.
Cartea, tiparita la Editura Curtea Veche, va fi lansata joi, 8 octombrie, la showroom-ul Exotique de pe Splaiul Unirii, in prezenta autoarei si a catorva invitate. Cu acest prilej, Ligia Pop, Izabela Panescu si Carmen Negoita vor oferi o demonstratie culinara. Diversificarea raw si vegana:
Chiar daca o parte din costul cristalinului se deconteaza, bolnavii sunt nevoiti sa astepte mult timp, spune Monica Pop, medic primar oftalmolog. ... Monica Pop, directorul acestui spital.
revine in lumina reflectoarelor cu piese noi, intr-un stil indie-pop, mai matur si intunecat, cu o noua viziune si cu un album conceptual. Picture Perfect, inclus pe acest album a fost numit de presa cel mai socant videoclip pop filmat vreodata.
Ingrijorati de evolutiile interne si internationale, Zeci de academicieni, apel catre poporul roman si institutiile statului 82 de academicieni, intre care Ioan Aurel Pop, Nicolae Breban, Victor Spinei, Dinu C.
Le Diner en Blanc, popularul picnic de tip pop-up in stil parizian, caracterizat prin faimosul sau cod de imbracaminte alba, va avea loc in Bucuresti pentru prima data, joi, 24 august.
In afara de pop-dance, dance-rock, pop-rock nu mai avem si alte genuri muzicale? -Vom afla si noi vreodata cat a costat acest eveniment?
compozitorul si cantaretul roman Doru Tufis, fost solist vocal al formatiei pop-rock Mondial (1951); ... istoricul literar si poetul roman Vasile Gherman Pop (1909);
O echipa formata din 13 tineri animatori, sub indrumarea trainerilor Dan Panaitescu, Ion Arama, Radu Pop si Vlad Ilicevici, au pus bazele acestui proiect la care au continuat sa lucreze Ion Arama si Radu Pop, pana in prezent.
Desi Romania se afla deja in valul 5 al pandemiei, iar specialistii avertizeaza ca tulpina Omicron se transmite de cinci ori mai repede fata de alte tulpini, daca nu avem nicio masura de protectie, Monica Pop are o alta teorie.
Pop 38 Echipele de start: ... Pop Rezerve: Fara, Bena, Dudea, I.Rosu, Tira, Iglesias, Borcea, Serban, Delciu Antrenor: Ovidiu Burca Unirea Slobozia:
google-analytics.com