Cautare

14025 de rezultate pentru "paralel are loc si o ancheta a tribunalului militar" (3.42 secunde)
Liderul PNL Crin Antonescu a declarat ca Traian Basescu ar fi trebuit sa ceara demisia presedintei Camerei, pentru obstructionarea Comisiei Udrea, iar premierului demiterea Elenei Udrea, invocand posibilitatea ca PNL sa ceara revocarea lui Anastase, la inceputul sesiunii parlamentare.
Liderul PSD Victor Ponta a declarat luni ca USL va propune infiintarea a doua comisii de ancheta la Senat, una urmand sa se ocupe de distribuirea preferentiala a fondurilor guvernamentale catre teritoriu si o alta care sa analizeze felul in care sunt "destructurate" MAI si ANAF.
Or, a sari peste micul dejun este echivalent cu a pierde, zilnic, doua ore de cursuri, din cauza ca elevii sunt mai putin concentrati, demonstreaza o ancheta efectuata in Australia, prezentata de doctissimo.
A fost dat publicitatii Raportul CSM in chestiunea telefonului dat de premier lui Ilie Botos in cazul Dinu Patriciu. Ce ne spune in esenta acest Raport al CSM, produs al unei anchete care si-a diluat pe parcurs esenta pana a devenit din portie de caviar ciorba de loboda?
Comisia de licitatii din cadrul prefecturii a refuzat sa depuna in instanta dosarul complet de achizitie publica a buletinelor de vot, de teama ca nu cumva judecatorii sa observe masinatiunile prin care Mititelu a fost declarat cistigator Sectia Comerciala si de Contencios Administrativ a Tribunalului Dolj a comunicat ieri Prefecturii Dolj hotarirea judecatoreasca prin care a fost declarata nelegala licitatia pentru tiparirea buletinelor de vot necesare pentru alegerile parlamentare si prezidentiale din toamna anului trecut.
O istorie a Calarasiului in imagini fotografice de ieri si de azi, si pe care il puteti citi in continuare.
Perchezitii la locuinta principalului suspect in cazul uciderii preotului din Focsani Anchetatorii perchezitioneaza locuinta din Focsani a lui Florentin Puscoiu, retinut duminica, in jurul orei 4.00, de procurorii Parchetului Tribunalului Vrancea, pentru uciderea preotului Tudor Marin.
Drepturile Omului si Statul de Drept (Autor: Octavian ANDRONIC) Romanii au facut o revolutie pentru a recastiga drepturile fundamentale de care un regim totalitar ii lipsise vreme de mai bine de o jumatate de secol.
La sediul ASFAN se gasesc fotografiile integrale din care au fost extrase imaginile obiectelor neidentificate, precum si alte informatii privind aceste cazuri.
Procurorii militari craioveni si-au gasit un nou sediu, dupa ce cladirea de pe strada Paltinis, in care si-au desfasurat pana acum activitatea, a fost castigata in instanta de fostii proprietari. ... 101 A.
3.000 de militari, avioane F-16, irlandezi cu kilturi si cimpoaie (Autoare: Carla Dinu) Joi, 1 decembrie 2016 se implinesc 98 de ani de la Unirea Transilvaniei, Banatului, Crisanei si Maramuresului cu Romania.
FARCAS) In ultimele luni, zona cea mai fierbinte a ufologiei a continuat sa ramana cea legata de ecourile dezvaluirii, in decembrie 2017, a programului de 22 milioane de dolari, numit AATIP, al Directiei de Informatii a Apararii din SUA, program menit sa dea raspuns la intrebarile:
Presedintele comisiei de politica extrena din Senat, Titus Corlatean, a declarat ca parlamentarii din comisiile de specialitate nu au fost informati in legatura cu posibila expulzare a unui atasat militar ucrainean si a subliniat ca informatiile trebuie tratate cu discretie si reticenta.
Fratele presedintelui Romaniei, Traian Basescu, Mircea, s-a conformat cerintei fratelui Traian si a renuntat la calitatea de actionar la firma cu profil militar. Presedintele Traian Basescu regreta ca fratele sau este actionar la o firma cu profil militar, se arata intr-un comunicat de presa al Administratiei Prezidentiale.
Ministrul Apararii Nationale, Gabriel Oprea, a declarat ieri ca, prin recalculare, cea mai mare parte a pensiilor militare nu va scadea, iar unele chiar vor creste.
Modul de reprezentare si desemnare a demnitarilor statului carora li se acorda onorul militar cu prilejul ceremoniilor de sarbatorire a Zilei Nationale a Romaniei nu sunt atribute ale Ministerului Apararii Nationale (MApN),se arata intr-un raspuns oficial al institutiei.
Inpolitics publica o analiza de Sorin Rosca Stanescu (foto), "Un guvern perfid", pe care o puteti citi in continuare. ... Chiar de catre institutia care are cea mai mare nevoie si cea mai mare obligatie de a proteja legalitatea.
In accidentul aviatic produs joi, 7 martie, in apropiere localitatii Beresti -Bistrita, judetul Bacau, si-au pierdut viata doi militari, iar alti trei au fost raniti, anunta Minsterul Apararii Nationale.
Dintre cele 3 state, in mod evident, cea mai importanta prezenta militara este a Turciei. Dar acest trepied s-a rupt. Conditia sine qua non a existentei sale era parteneriatul consolidat cu Statele Unite si atasamentul fata de valorile Uniunii Europene.
Cine era si cum a ajuns in avion studenta moarta in accidentul aviatic Studenta decedata in accidentul aviatic din Apuseni, care initial a fost gasita in stop cardio-respirator si in hipotermie severa, se numeste Aurelia Ion si era din Bucuresti.
google-analytics.com