Cautare

157 de rezultate pentru "iran" (5.23 secunde)
"In raport sunt enumerate state in care situatia libertatii religioase e dintre cele mai grave din lume si au fost mentionate, in ordine, China, Iran, Eritrea, Birmania, aliatii Romania si Slovacia, Vietnam, India, Bangladesh si Arabia Saudita", a spus Smaranda Enache.
Bush, a indicat ca acest sistem va asigura protectia statelor aliate, cu referire speciala la Romania si Bulgaria, impotriva unor eventuale atacuri cu rachete din zona Orientului Mijlociu, in special din Iran si ca presedintele rus Vladimir Putin a asemanat, in urma summit-ului UE - Rusia de la Lisabona, situatia creata cu criza rachetelor din Cuba anilor '60, subliniind opozitia totala a Moscovei la adresa acestei initiative.
Proiectul este considerat o alternativa la sursele rusesti de energie si ar trebui sa transporte gaz din Iran pana in Austria.
La 30 de ani dupa ce revolutia islamica a pus capat relatiei dintre Occident si Iran, presedintele Mahmoud Ahmadinejad (foto) a declarat ca tara sa este dispusa la dialog.
"Mesajul nostru comun catre Iran este simplu: suntem dispusi sa va reintegram in comunitatea internationala, dar mai intai trebuie sa incetati cu amenintarile si sa suspendati programul nuclear".
Potrivit lui Rogozin, Kremlinul si occidentalii vor putea discuta si despre Iran, mai ales "daca noua administratie americana are intentia de a prezenta ceva mai concret".
Hasotti s-a plans, in sedinta Birourilor Permanente reunite din 2 martie, ca liberalilor le-au fost repartizate functii in grupuri de prietenie cu tari "mai putin tentante", precum Algeria sau Iran, insa alegerea statelor a fost facuta de alt liberal, Horea Uioreanu.
Iran are aceleasi drepturi la un program nuclear pasnic ca orice alt stat. Marea Britanie si comunitatea internationala sunt gata sa ajute Iranul sa il obtina.
"Cred sincer ca sanctiunile economice impotriva celor doua regimuri (Coreea de Nord si Iran) au mai multe sanse de succes decat diplomatia", a declarat Gates.
Coalitia libaneza sustinuta de Occident a revendicat luni victoria in alegeri in fata aliantei conduse de gruparea siita Hezbollah, sprijinita de Iran si Siria, care si-a recunoscut infrangerea.
Demonstratiile antiguvernamentale au continuat pe strazile Teheranului, in ciuda avertismentelor lansate de fortele iraniene de securitate. Garda Revolutionara iraniana, o unitate militara de elita, a amenintat intr-o declaratie publicata pe website-ul sau ca va interveni, inabusind eventualele noi proteste, declansate de rezultatele alegerilor prezidentiale din data de 12 Iunie.
"Este dreptul tarilor Uniunii Europene sa-si exprime ingrijorarea privind situatia din Iran si respectarea legilor democratice", a subliniat intr-un comunicat ministrul delegat Gabor Iklody.
"Este dreptul tarilor Uniunii Europene sa-si exprime ingrijorarea privind situatia din Iran si respectarea legilor democratice", a subliniat intr-un comunicat ministrul delegat Gabor Iklody.
pe care l-a sustinut marti, Obama a criticat evenimentele din Iran si a declarat ca realegerea lui Ahmadinejad la 12 iunie pune "probleme serioase".
In cadrul unui discurs pe care l-a sustinut marti, Obama a criticat evenimentele din Iran si a declarat ca realegerea lui Ahmadinejad la 12 iunie pune "probleme serioase".
"Bineinteles, spre deosebire de colegii sai din SUA si Iran, Barack Obama si respectiv Mahmoud Ahmadinejad, el (Traian Basescu - n.
De asemenea, relatiile dintre Israel si Iran au fost tensionate in ultima perioada de noi declaratii critice ale liderului de la Teheran, Mahmoud Ahmadinejad.
Nu le salveaza de la bici sau executia in piete publice pe femeile din Iran sau Arabia Saudita acuzate ca ar fi calcat stramb.
"Sa fac o vizita de stat in Iran? Nu, ca asta se sfarseste langa un zid la marginea Targovistelui!"... Sa-l sune pe prietenul Gaddafi sa se sfatuiasca cu el...
De prisos sa spunem ca, in replica, Hussein Salami, vicecomandant al Garzilor Revolutiei din Iran, dadea declaratii la Teheran cu titluri ca:
google-analytics.com