Cautare

113 de rezultate pentru "festivitate de absolvire" (2.76 secunde)
Adecco Romania impreuna cu Ministerul Fondurilor Europene scoate la concurs un set extins de oportunitati de angajare pentru a asigura gestionarea optima a proiectelor aflate in curs de implementare, dar si a viitoarelor proiecte.
Pe platoul din incinta Academiei Navale "Mircea cel Batran" din Constanta a avut loc ieri festivitatea de absolvire pentru promotia 2008 a acestei prestigioase institutii de invatamant superior militar, precum si pentru absolventii din acest an ai Scolii de Maistri a Fortelor Navale "Amiral Ion Murgescu".
vasiledancu.blogspot.ro / DESPRE CRIZELE SPIRITULUI SI UNIVERSITATEA Inalt Prea Sfintia Voastra, Prea Sfintia Voastra, Domnilor Deputati, Domnilor Senatori, Domnule Primar, Domnule Prefect, Dragi prieteni, Asa cum ati vazut din datele cronologice legate de onoarea care mi se face astazi, am ezitat aproape o jumatate de an sa colaborez cu prietenii mei de la Universitatea Babes Bolyai pentru aceasta festivitate.
Pe masura ce trece timpul, romanii primesc tot mai multe oferte de locuri de munca.
Cantareata de 18 ani Francesca Lucarelli a avut parte de cateva zile incarcate. S-a pregatit temeinic pentru balul de absolvire, caci a terminat cu brio International School of Bucharest, urmand ca din toamna sa mearga la o Facultate de profil, cel mai probabil la Universitatea Romano-Americana.
La aceasta ora, Romania se confrunta cu o mare criza de meseriasi pe piata muncii. Numeroase semnale de alarma au fost trase in acest sens de marile companii care activeaza in domenii diverse.
Primaria si Consiliul Local Eforie au decis ca toate cuplurile care in cursul acestui an implinesc 40 de ani de casatorie sa fie premiate. Astfel ca, la ceas aniversar, toate aceste cupluri vor primi din partea Primariei orasului Eforie suma de 300 de RON.
Ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de vara de la Londra a implicat costuri uriase, cifrate la aproximativ 27 de milioane de euro. O suma colosala, pe care britanicii au cheltuit-o pentru a organiza o festivitate grandioasa.
Aceasta zi a fost aleasa in cadrul Conferintei Natiunilor Unite asupra Mediului Inconjurator de la Rio de Janeiro din 1992.
Viata mea, in ce are ea esential, nu a fost schimbata de politica; ... Azi, in contextul in care Crin Antonescu revine in politica, interviul din 1999 cu cel supranumit Robert de Niro al politicii romanesti pare mai actual ca oricand.
Team Consulting si Centrul de Afaceri Master Deva invita agentii economici bihoreni la cursul de specializare acreditat CNFPA: manager de proiect.
Actorul Florin Piersic implineste 80 de ani Marele actor Florin Piersic s-a nascut la 27 ianuarie 1936, la Cluj, din parinti bucovineni (mama - originara din Valea Seaca, tatal - medic veterinar, originar din Corlata).
Florin Piersic si-a sarbatorit implinirea a 81 de ani pe scena Operei Nationale din Timisoara, unde a jucat in piesa Straini in noapte.
Isi petrece copilaria si primii ani de scoala la Botosani: ... 1 (1961-1965), Facultatea de Limba si Literatura Romana (1965-1970) si Facultatea de Filosofie (1971-1972) la Universitatea din Bucuresti. Dupa absolvire a lucrat ca lector la sectia Proza-Poezie a Editurii Albatros (1970-1985), functionar la Centrala Editoriala (dec.
Peste 43.000 de absolventi s-au inregistrat in ultimele doua luni ca someri, 35.728 dintre ei fiind absolventi de invatamant liceal sau post-liceal, informeaza Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM).
Analiza specialistilor arata ca, in ultimii ani, piata muncii se afla intr-o continua transformare, fiind nevoie sa dobandesti tot mai multe si variate competente indiferent daca urmaresti sa iti consolidezi pozitia intr-o companie, sa promovezi sau in cazul in care te afli in cautarea unui loc de munca.
Este perioada examenelor sau a luarii marilor decizii, pentru acei tineri care termina o forma de invatamant. ... Trecerea de la gimnaziu la liceu sau la scoala profesionala este prima schimbare majora in cariera elevului.
Ceremonia de instalare a noului presedinte al Institutului Cultural Roman (I.C.R.), Horia-Roman Patapievici, va avea loc astazi la sediul institutului. La festivitate vor participa ministrul de Externe, Mihai Razvan Ungureanu, consilierul prezidential Claudiu Saftoiu, secretarul de stat in MAE Valentin Naumescu, alte oficialitati.
Condamnat in urma esecului la prezidentiale, Adrian Nastase se agata de paiul ramanerii la guvernare. ... Dupa un anunt triumfal - "astazi semnam protocolul cu UDMR si PUR” - pesedistii sunt lasati cu ochii-n soare de Marko Bela.
Prima vizita in calitate de presedinte al Romaniei a lui Traian Basescu in judetul nostru a avut mai mult un caracter sentimental, decat unul care sa vizeze componente ale vietii administrativ-economice constantene.
google-analytics.com