Cautare

378 de rezultate pentru "dann dumitrescu" (5.22 secunde)
Marinescu a explicat ca initiativa i-a fost inspirata de marturiile unui detinut care i-a relatat si despre tranzactiile cu terenuri si cladiri ale fostului consilier prezidential al lui Ion Iliescu, Cico Dumitrescu.
Din colectivul redactional faceau parte Constantin Dragan, Razvan Barbulescu, Dan Dumitrescu si Gheorghe C. Paunescu, iar responsabili de sectiuni erau Adrian Vasilescu, Alexandru Stroe sau Cristian Teodorescu.
Antrenorii CS Universitatea, Costin Dumitrescu si Catalin Popescu, au trimis in teren jucatorii: Paun, Stefanov (portari); Maxim (4 goluri), Muscalagiu (1), Luntraru (6), Pauna (7), Serban (6), Voicu (2), Nitu (5), Iacob (2), Craciun (6) si Caragui (4).
Liberalii au decis, o data cu propunerea ca la sefia CNSAS sa fie promovat Ticu Dumitrescu, sa modifice Legea privind functionarea acestei institutii.
Pe de alta parte, o intrunire nocturna a PSD Bucuresti a decis, in lipsa liderilor Dan Ioan Popescu (autosuspendat) si a lui Sorin Oprescu (plecat din tara), excluderea din partid a lui Codrin Stefanescu, vicepresedintele organizatiei social-democrate din capitala si a lui Vlad Dumitrescu, presedintele Tineretului Social Democrat Bucuresti.
La discutii au participat Constantin Ticu Dumitrescu, membri ai Colegiului CNSAS si reprezentanti ai PNL, PD si UDMR. Textul, in varianta finala, va include garantii privitoare la protectia vietii intime a persoanelor persecutate de politia politica.
Alexandru Popovici, Stelian Tanase,Ticu Dumitrescu, Calin Anastasiu, Victor Rebengiuc, Radu Filipescu, Stejarel Olaru, Marius Oprea, ßerban Radulescu Zoner, Zoltan Boros, Dinu Zamfirescu.
Perspectiva de a veni Ticu Dumitrescu, plus faptul ca s-au mai adus cateva vagoane de dosare, ma face sa accept o eventuala propunere de a fi din nou in Colegiu." Dinescu a recunoscut ca "membri importanti" ai PD si PNL i-au propus in urma cu "doua-trei saptamani" sa candideze pentru inca un mandat de membru al Colegiului.
Emil Hossu si Catrinel Dumitrescu: "Fiind egoist de felul meu, va doresc din tot sufletul sa aveti succes, pentru ca vreau sa-mi mearga bine mie si celor dragi".
In perioada 1996-2000 acesti inalti demnitari, precum Ion Diaconescu, Mircea Ionescu Quintus, Gavril Dejeu, Sorin Bottez, Paul Mitroi, Constantin Ticu Dumitrescu, Ionescu Galbeni, Nicu Stancescu, cea mai mare parte plecati dintre noi, nu si-au folosit functiile si pozitiile obtinute pentru a realiza avantaje materiale pentru ei si familiile lor si nici macar pentru obtinerea unor beneficii in favoarea celor care au suferit ca si ei in inchisorile si lagarele de munca fortata.
Nu la fel au procedat deputatii Eugen Bejinariu si Zamfir Dumitrescu, insa aceasta este o cu totul alta poveste de-acum.
Nicolae Smochina, Toader Malai, Nicolae Turcanu, Simion Dumitrescu, Petre Chioru, Mihai Andreescu, Mitrea Marcu, Alexandru Caftanachi, Iacob Doibani, Ion Corcin, Dumitru Batrancea, Nistor Cabac.
Liderul PPCD a spus ca nici situatia din CNSAS si retragerea sprijinului declarat de PD pentru Ticu Dumitrescu nu este favorabila acceptarii democratilor in calitate de membru al PPE.
Partenerii de Alianta au declansat un scandal monstru dupa ce Ticu Dumitrescu a pierdut sefia Consiliului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii in fata reprezentantului democratilor, Corneliu Turianu.
Potrivit surselor, citate de Mediafax, printre cei care se vor incrie la PC se numara Vlad Dumitrescu, fost presedinte al TSD Bucuresti, precum si Codrin ßtefanescu, fost secretar executiv al PSD si ex-vicepresedinte al PSD Bucuresti.
Cei doi noi vicepresedinti sunt Marius Ciocanel, economist si, la randu-i consilier local, si Razvan Dumitrescu, economist.
Ruxandra Dumitrescu, medic primar obstetrica-ginecologie (centrul medical Fertilia) iti spune adevarul. Cele mai multe dintre femeile care nasc natural se tem ca atunci cand se afla pe masa vor scapa involuntar, in timpul efortului de a impinge, gaze, urina sau...nr 2.
Spre exemplu, Liana Dumitrescu, deputat din partea minoritatilor nationale, a cerut motivarea absentelor in perioada 14-18 noiembrie ca urmare a unei deplasari in Macedonia, la Festivalul de Cantec pentru Copii, fostul secretar al Camerei Deputatilor, Victor Ponta, cere motivarea absentelor pentru 19-27 noiembrie 2005, pentru a participa, la Beijing si Tianjin (China), la Conferinta Inaugurala a Tinerilor Lideri Politicieni din Asia si Europa.
Cornel Dumitrescu), despre dimensiunea imaginara, mitica a enormului val de petites histoires legate de acest proiect colosal, sunt singurele care vorbesc despre natura aproape oculta a celei mai mari operatiuni urbane din istoria Romaniei.
Astfel, medicul Romeo Dumitrescu a declarat ca Iorgovan a venit in stare grava si a fost internat pe Sectia de Gastroenterologie.
google-analytics.com