Cautare

15821 de rezultate pentru "balaurul cu multe capete" (3.34 secunde)
In ultimele 12 luni, romanii au crescut aproape 8,5 milioane de oi si capre, cu 1,3% mai mult fata de sfarsitul lui 2005, in timp ce numarul pasarilor a scazut cu 1,8%, de la 8,65 milioane de capete la 8,49 milioane de capete, la 1 decembrie 2006.
000 de animale, cifre similare cu cele inregistrate in 2008. ... Conform datelor APIA, cele mai mai multe solicitari de sprijin pentru segmentul ovine/caprine s-au depus in judetele Timis (26. ... 000 capete), Sibiu (27. ... 000 capete), Cluj (42. ... 000 capete), iar pentru bovine in judetele Suceava (22.
- 50% pentru achizitia unui numar de juninci cuprins intre 3 si 10 capete, dar nu mai mult de 2000 lei/cap; - 40% pentru achizitia unui numar de juninci cuprins intre 11 si 20 capete, dar nu mai mult de 1600 lei/cap;
În 2008, a depasit insa 12,4 milioane de lei (cu 115% mai mult)", a declarat Veronica Cocosila, sefa Serviciului Ajutoare de Stat si Masuri de Piata din cadrul Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) Dolj.
Kearney, citata de ziarul "Financial Times Deutschland", a venit ca o profetie a Pythiei, in timp ce Romania participa la primul ei Consiliu European cu drepturi depline.
De la inceputul anului si pina in prezent, reprezentantii DGAI Dolj au distribuit crescatorilor de animale, sub forma de subventii, cu peste 350 de milioane de lei vechi mai mult decit in aceeasi perioada a anului trecut.
Fermierii doljeni au solicitat anul acesta sprijin financiar pentru aproximativ 130.000 de bovine, ovine si caprine, cu 20% mai multe decat in 2008.
Inpolitics reproduce opinia lui Stelian Tanase (foto), conform careia in 2012, PDL este pe dric, in pofida jocului de poker la doua capete al lui Traian Basescu: si cu gruparea Udrea+ tinerii neexperimentati, si cu gruparea greilor BBV=Berceanu +Blaga +Videanu.
Termenul pentru depunerea dosarului pentru subventia în zootehnie a fost prelungit cu doua saptamâni.
Termenul pentru depunerea dosarului pentru subventia în zootehnie a fost prelungit cu doua saptamâni.
Termenul pentru depunerea solicitarilor sprijinului financiar pentru bovine, ovine si caprine s-a prelungit cu doua saptamani.
Cadrele militare in rezerva si in retragere din cadrul Ministerului Internelor si Reformei Administrative (MIRA) au acceptat zilele trecute propunerea senatorului Dorel Constantin Onaca de a efectua o excursie cu autocarul in Bulgaria, la Varna si Balcic.
Denuntatorul care a anuntat procurorii Departamentului National Anticoruptie (DNA) Bucuresti ca viceprimarul orasului Ramnicu Valcea, Nicolae Dicu, si primarul Mircia Gutau i-au cerut mita pentru a-i elibera un certificat de urbanism, a povestit ieri, intr-o conferinta de presa, toate intalnirile si discutiile pe care le-a avut cu cei doi edili pe aceasta tema.
O prospera crescatorie de porci din comuna Pecineaga, care numara 17.500 capete de animale, patronata de un fost parlamentar si ambasador in Canada, deverseaza dejectiile in mai multe bataluri neamenajate corespunzator, aflate in vecinatatea localitatii constantene.
Aceasta actiune, evident extrem de necesara, a fost intarziata premeditat, suficient de mult incat unele "pacate" sa devina "virtuti", iar avangarda pacatosilor sa fie inlocuita cu pacatosi de categoria a doua si cu fraieri cazuti in curse, abil intinse.
Basescu sustine ca Geoana “a lucrat la doua capete“ pentru a obtine fie sefia PSD, fie un important loc intr-o banca, lucru confirmat, de altfel, de cel incriminat.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat ca specialistii juridici ai partidului au finalizat forma juridica a sesizarii ce va fi trimisa Curtii Constitutionale in vederea suspendarii presedintelui, in sesizare fiind retinute 30 de capete de acuzare.
Liderul PNL Crin Antonescu a declarat joi ca decizia PC privind excluderea lui Tudor Ciuhodaru din partid este cat se poate de justa, el apreciind ca USL nu poate umbla cu jumatati de masura, nu poate proceda ca la taraba si nici negocia la nesfarsit cu personaje care joaca la doua capete.
In hotararea aprobata de Guvern se prevede ca statul va suporta 50% din valoarea pretului de achizitie a unui numar de juninci cuprins intre 11 si 20 de capete, dar nu mai mult de 2.000 de lei pe cap de animal.
Chiar daca cei mai multi dintre romanii vor manca de Paste miei din import, statisticile Institutului National de Statistica (INS) arata ca efectivul de oi, mioare si capre a fost mai mare anul trecut cu 1,3% decat in 2005, ajungand la 8,4 milioane de capete.
google-analytics.com