Cautare

176 de rezultate pentru "balan alixandru" (4.01 secunde)
Andreea Balan, celebra artista din Romania, a povestit cum a reusit sa treaca peste casnicia cu tatal fetitelor ei. Vedeta sustine ca este pregatita sa se indragosteaca din nou.
Balan, Thiam Rezerve: ... Balan, Burca, Billong, Brucic - Cvek, Bordeianu - Jose Gomes, Mistrati, Birligea - S. Bus Rezerve: R.
Andreea Balan a trait aventura vietii ei. Artista a dezvaluie ce a aflat cand a ajuns acasa din America Express.
Momentul induiosator care a emotionat intreaga Romanie. Andreea Balan a primit cele mai frumoase mesaje de la fiicele sale.
Cristina Balan a nascut in cada din cauza unei experiente traumatizante!A preferat sa taie cordonul ombilical noului nascut chiar sotul ei, pentru ca, sustine ea, la nasterea anterioara a fost injurata de medic!
Marcatorul primului gol al oltenilor, Claudiu Balan, i-a reprosat arbitrului Istvan Kovacs decizia de a le acorda ros-albastrilor un penalty in minutul 90. ... Iar la 20 de secunde distanta, au marcat ei" a declarat Balan de la FCU Craiova.
Balan REZERVE: ... Balan, Al. Ionita II ANTRENOR: Mihai Iosif Arbitru: Horatiu Fesnic / A1: Valentin Avram / A2: Alexandru Cerei / Observator: Aron Huzu Stadion:
Andreea Balan face dezvaluiri din culisele America Express. Iata ce spune cantareata despre cele mai grele momente petrecute departe de fiicele ei!
Andreea Balan vorbeste despre iubitul ei Victor Cornea. Vedeta este super indragostita de tenismenul aflat in top 70 in clasamentul ATP la dublu.
Andreea Balan a vorbit despre zvonurile casatoriei cu Victor Cornea si a explicat cum sta, de fapt, situatia. Artista a spus si care este relatia actuala dintrea ea si tatal fetitelor, George Burcea.
Pe de alta parte, comisarul sef Vasile Balan, adjunctul sefului IPJ Constanta, este de parere ca "seful Politiei Baneasa mi-a transmis ca a adunat cetatenii, care au dat declaratii precum ca nu a avut loc nici un incident, nici o altercatie.
Pe de alta parte, comisarul sef Vasile Balan, adjunctul sefului IPJ Constanta, este de parere ca "seful Politiei Baneasa mi-a transmis ca a adunat cetatenii, care au dat declaratii precum ca nu a avut loc nici un incident, nici o altercatie.
La randul sau, Ioan Balan, presedintele PNL Covasna, a declarat ca liberalii au solicitat doar o singura functie de secretar de stat, motivele fiind aceleasi cu cele invocate de Strachinaru.
90 de miliarde de lei, aprobate ieri pentru reparatiile de la Aeroportul Kogalniceanu Pe langa investitiile in domeniul transportului rutier, nici cel legat de Aeroportul Kogalniceanu nu a fost omis de ministrul Ludovic Orban, care i-a facut ieri o vizita si directorului Corneliu Balan, pe care l-a informat, poate putin dojenitor:
Colegiul 3 de deputat (61.767 votanti) este compus din Cristolt, Poiana Bienchii, Rus, Somes Odorhei, Surduc, Zalha, Jibou, Babeni, Creaca, Garbou, Ileanda, Letca, Lozna, Mirsid, Hira, Zimbor, Romanasi, Sanmihaiu Almasu, Simisna, Dragu, Napradea si Balan, iar ultimul colegiu (62.927 alegatori) este in municipiul Zalau.
"Deocamdata nu avem ce declara presei, la sfarsitul zilei vom intocmi un raport de activitate a echipei Corpului de Control, raport ce il vom da spre publicare”, ne-a declarat adjunctul Inspectoratului de Politie Constanta, Vasile Balan.
Stanescu - director general, si Sorin ovidiu Balan - redactor-sef. Printre colaboratorii primului numar s-au numarat Marius Guta, Magda Spiridon, Elena Tomulescu, Diana Protopopescu, Alecu Racoviceanu, Tatiana Dabija, Ioana Popescu sau Paul Andone.
O alta locatie posibila pentru petrecerea presedintelui ar fi fost „Calul Balan”, dar se pare ca aici restaurantul era deja rezervat pentru o nunta.
- In 2002, la Bucuresti a fost lansat ziarul Gardianul, cu GabrielG. Stanescu - director general, si Sorin ovidiu Balan -redactor-sef.
pe locul doi la U15 (categoria 70 kg), pe locul trei la U17 (categoria 70 kilograme) si pe locul trei la U20 (categoria 78 kilograme). Tot locul trei au mai obtinut Augustin Balan (U20, 60 kg) si Larisa Staicu (U17, 70 kg).
google-analytics.com