Cautare

532 de rezultate pentru "teatru" (2.68 secunde)
Festivalul International de Teatru pentru Copii 100, 1.000, 1.000.000 de povesti, intre 1 si 8 octombrie la Teatrul Ion Creanga La inceput de octombrie, Teatrul Ion Creanga aduce noi spectacole si aventuri gata de trait si de povestit mai departe, cu ocazia celei de-a XII-a editii a Festivalului International de Teatru pentru Copii 100, 1.000, 1.000.000 de povesti.
- Ati infiintat un teatru care, din fericire, merge foarte bine. Cat de dificil este sa conduceti un asemenea teatru pe timp de criza financiara? ... E primul teatru de proiecte. Dovada ca se cere un asemenea tip de teatru e solicitarea. ... Acest teatru se ocupa de promovarea tinerilor.
Nerecomandat sub 16 ani Festivalul Internațional de Teatru Sibiu 2014 Festivalul Antagon Timisoara 2014 Festivalul Perform Iasi 2014 Festivalul International de Teatru Scurt Oradea 2014 Sambata, 21 martie, ora 16.30 LA TIGANCI” dupa Mircea Eliade Proiect finantat in programul Bucuresti 555, sustinut de ARCUB Centrul Cultural al Municipiului Bucuresti Regia si adaptarea :
/ Jurnalul de Calarasi Aflam din Jurnalul de Calarasi ca in toamna anului trecut, la Fetesti, orasul de langa podul de pe Dunare, a fost inaugurat un teatru care poarta numele indragitului actor Horatiu Malaele.
Festivalul national de teatru Stefan Banica. Ce spectacole sunt in program Centrul Judetean de Cultura si Creatie Calarasi organizeaza in perioada 8 - 10 noiembrie 2018, Festivalul National de Teatru STEFAN BANICA -editia a XVI - a.
"Spectatorii au nevoie de emotie, pentru ca in viata de zi cu zi nu prea mai gasesti emotii nicaieri" - Poti trai fara teatru? - Daca ma intrebai acum zece ani, iti spuneam ca fara teatru eu nu pot trai.
Marius Manole, cel mai solicitat actor de teatru din Romania: ... La doar 34 de ani, Marius Manole este cel mai solicitat actor de teatru din Romania.
Muzeul National de Istorie Naturala "Grigore Antipa", alaturi de Compania de teatru Lupeto, va invita duminica, 24 august 2014, incepand cu ora 11.00, in gradina de vara a Muzeului "Antipa" la spectacolul de teatru "Punguta cu doi bani".
Copiii vor avea parte de ore intregi de distractie si veselie in natura, cu jocuri, piese de teatru si reprize de face painting. ... xxx Marionetele si actorii independeti le dau intalnire tuturor copiilor La Cetate, cu spectacole de teatru, reprize de dans si jocuri antrenante.
Laura Ivancioiu a publicat de Facebook un text pe care il puteti citi in continuare, despre pasiunea pentru teatru a scriitoarei Chris Simion-Mercurian. ... Chris Simion-Mercurian, o stiti, scriitoare, regizoare, creatoare de UNDERCLOUD - Festival de Teatru Independent de Orice, a vandut casa bunicilor ca sa construiasca un teatru.
9 - 11, cu prilejul unei intalniri culturale - Viata ca un teatru - o calatorie prin lumea fascinanta a artelor, cu Editura All si jurnalista Oana Georgescu. ... E greu sa treci de la regia de teatru la cea de film. ... - De obicei cititi cronicile de teatru?
La Botosani a cunoscut prima data ubirea, fata unui gospodar din Ipotesti, numita Cassandra, la Botosani a cantat cu lautarii si manca mancarea lui preferata, la Botosani a iubit si jucat teatru in trupa Pascaly si nu in ultimul rand a trait ultimii sai ani si ai iubirii cu Veronica Micle, pe strazile targului si in gradina publica din Botosani.
Primaria Craiova vrea sa cheltuiasca un milion de euro, bani europeni, pentru refacerea teatrului de vara din Parcul "Nicolae Romanescu", constructie pe care arhitectul-sef al orasului ar desfiinta-o Forul legislativ local din Craiova a aprobat joi cererea de finantare a proiectului intitulat "Reabilitare teatru de vara din Parcul 'Nicolae Romanescu'".
49 s-a deschis stagiunea de spectacole Teatru pentru toti, care cuprinde doua sectiuni: teatru pentru copii si teatru pentru adulti.
Ca sa nu mai vorbim de zilele in care pur si simplu nu are chef nici de teatru si nici de Maria Sa, spectatorul.
Premiera nationala a spectacolului de teatru EGO SUM OVIDIUS, de Ana - Maria Nistor, regia Alex Nagy, cu Cristian Iacob si Marius Bodochi in rolurile principale. ... Evenimentul va culmina cu premiera nationala a spectacolului de teatru EGO SUM OVIDIUS de Ana-Maria Nistor, in regia lui Alex Nagy.
Unul dintre motivele pentru care mi se face dor de anii studentiei este faptul ca mergeam foarte des la Teatru, la piese "adevarate" de teatru, cu actori mari si interpretari de exceptie.
Toate scandalurile privind piese de teatru, reviste, carti, au izbucnit din cauza scriitorilor si a intelectualilor. ... M-a mutat la sectia Agrara, de unde am plecat la revista "Teatru", suparandu-l pe tovarasul Ion Iliescu. ... scria sus "Revista Teatru". ... - Eram la "Teatru", care era foarte aproape de Piata Revolutiei.
Teatrul Tandarica va asteapta in perioada 30 mai - 6 iunie 2014 la cea de-a treia editie a FESTIVALULUI de VARA "TEATRU, STRADA SI COPIL", un maraton al spectacolelor pentru cei mici si pentru cei mari.
Luni, 16 iunie, la ora 11:00, va avea loc conferinta de presa ce va deschide cea de a doua editie a Festivalului International de Teatru Radiofonic Grand Prix Nova.
google-analytics.com