Cautare

24 de rezultate pentru "stilist" (2.85 secunde)
"M-ai bine ti-ai angaja un stilist" Vicepresedintele Dorin Florea a luat-o la rost pe Roberta Anastase, spunandu-i ca este mai preocupata de imbracamite, decat de ce se intampla in partid. "Mai bine ti-ai angaja un stilist", a rabufnit Florea.
Dar si aplicatiile romanesti Stylish Devil, Stilist Personal si Catman Shopping Club se bucura de un real succes.
In anii ‘90 erau la moda tunsorile asimetrice cu un stil romantic-rock si tunsorile cat mai lejere, ca si acum", spune Gina Dan, hair-stilist la Shades Beauty Salon.
Georgiana Stavrositu, hair-stylist Stagio Style si renumitul stilist, Maria Andrei. ... Renumitul stilist Maria Andrei a oferit sfaturi de stil vestimentar, iar cei prezenti s-au bucurat de work-shop-ul de make-up Marionnaud si cel de coafura de la Stagio Style.
Alex Ciobanu, tanarul creator de fuste midi din Republica Moldova, va fi stilist pentru o trupa care va participa la Eurovision.
Ana Nechita Amelian, stilist Pretty Girl si Daniella Cristea; ... Ana Nechita Amelian, stilist colaborator pentru brandurile Pretty-Girl si DaniellaCristea.ro;
- Dar in viata cotidiana ai vreun stilist? - In viata de zi cu zi nu am insa un stilist, pentru ca imi aleg singura hainele.
Avem coafeza si coafor dar in uz el a inceput a se numi stilist, ca si cum exercitarea de catre un barbat a unei asemenea profesii lipsite de maretie precum pieptanatul femeilor nu s-ar putea face decat printr-o metamorfozare - lingvistica cel putin - care sa o transforme in arta.
N-am vrut sa spun "parafrazandu-l pe Asimov" intrucat nu cred ca l-am dezavantajat schimband acel cuvant pe acest mare ganditor, dar nu atat de mare stilist.
Adina Buzatu nu este designer, ci stilist, iar specialitatea ei sunt tinutele masculine. DOWNTOWN BOUTIQUE Conceptul Trends s-a nascut odata cu deschiderea primului boutique situat pe Calea Victoriei 83-85 cu intrare din strada G-ral Berthelot.
De asemenea, din echipa au facut parte si Mihaela Vasile - machiaj, dar si Cristi Pascu - hair-stilist. Sedinta foto a avut loc la Galeria de arta Eastwords Prospectus, din Strada Plantelor nr.
Alex Ifimov (hairstyle), Genoveva Haralambie (makeup), Andra Moga (stilist). Am inceput colaborarea cu ei odata cu primul meu shooting, alaturi de Simion R Stefan, un om de exceptie!”, spune Carmen.
Eugen REABENCHII, STILIST-DESIGNER FASHION: - Fiecare desen este pus initial pe hartie, apoi pe tesatura. Dupa ce si-a decorat masina cu cristale, prietenii au inceput sa-l numeasca pe proprietar Vitea Diamantul.
Alina Gheban - manager, Maria Sanduloiu - manichiura/pedichiura, Ana Maria Dumitrache - hair-stilist si Natalia Brean - cosmetica, Bold Cristina- - manichiura/pedichiura, tehnician unghii, Marian Bogdan Matei - hairstylist, frizer si Nicoleta Ciucuras - hairstylist Iata ce preturi sunt la Sun Exclusiv Beauty Salon situat pe Bd.
Pe urma femeia, ingrijita asa cum o vrea societatea, trece pe la manechiurista, care mai nou se numeste STILIST PROTEZIST (!!!) ca sa-si pileasca si ea unghiile si sa dea o culoare pe ele, cum fac femeile din timpuri stravechi, da' o ia cu nabadai si cu transpiratii reci.
Si daca tot am vorbit despre cumparaturi, Florentina Opris a stralucit intr-o tinuta sexy, aleasa de pe rafturile magazinului The Retro Shop. Seara a fost una trasa de par! Ce bine este sa fii tras de par de un stilist!
Colectia a fost prezentata de apreciatul stilist Cristina Bursuc (redactor-sef FPM) si a castigat de la inceput inimile invitatilor. Incluzand vestimentatie de zi si de seara si accesorii, toate piesele sunt create in stilul exclusivist al Alinei Marica.
Apoi la coafor, machiaj, stilist. Platesti chirurgia plastica pentru a ascunde varsta, daca este necesar. Si atunci, doar atunci, poti pretinde la aceasta femeie fabulos de frumoasa.
Multumesc familiei si putinilor prieteni care au mai ramas langa mine si in special doamnei DANA PETCOV-ATHOS, care mi-a suportat toate costurile operatiei, fara de care peste doua luni as fi murit. BUCURATI-VA DE VIATA!", spune Marian Darta. Acesta este mesajul postat de fostul stilist pe contul sau.
L‘Wren Scott, in varsta de 49 de ani, fost model devenit stilist, a fost descoperita spanzurata cu o esarfa, luni dimineata, in luxosul ei apartament din Manhattan, New York.
google-analytics.com