Cautare

30238 de rezultate pentru "stefan cel mare moneda eurocent" (3.50 secunde)
Analistii economici sunt de parere ca ideal ar fi ca cei care doresc sa-si deschida conturi in valuta, sa aiba si un cont in moneda nationala, asta pentru a preintampina orice surpriza neplacuta, tinand seama de tendintele fluctuante ale valutelor.
Astfel, in noiembrie, plasamentele in valuta calculate in lei arata o scadere, ca urmare a aprecierii puternice consemnate de moneda nationala.
Dupa ce a lansat ieri in premiera replica dupa moneda dacica de tip “koson“, Banca Nationala a Romaniei (BNR) va mai avea in acest an alte trei emisiuni numismatice legate de anul 2005.
Banca Nationala a Romaniei (BNR) a intervenit ieri pentru a doua oara consecutiv pe piata valutara interbancara pentru a deprecia moneda nationala prin cumparari de valuta. ... De remarcat ca moneda unica europeana a castigat in numai doua zile peste 13,60 bani.
Aprecierea de ieri a leului fata de moneda europeana se datoreaza, in opinia dealerilor, investitiilor straine din regiune. ... Fata de dolarul american, care era cotat in sedinta precedenta la 2,7907 lei, moneda nationala s-a depreciat, la sfarsitul sedintei de ieri un dolar urcand la 2,7933.
Surplusul de valuta adus in tara de "stranieri" a facut ca moneda nationala sa se aprecieze in ritm galopant. ... Moneda europeana si dolarul american s-au aflat vineri la minimele inregistrate in ultimii patru, respectiv sase ani.
Pentru a strange cat mai multa moneda veche din piata, BNR a demarat, incepand cu 1 decembrie, actiunea de retragere a banilor vechi din circulatie.
De la 1 ianuarie, majoritatea magazinelor din oras nu mai accepta plata cu moneda veche, sucursala BNR nu mai are casierii de ani buni, iar unele banci fac astfel de servicii doar pentru clientii fideli.
Potrivit unui sondaj recent, majoritatea europenilor care utilizeaza euro spun ca aceasta moneda le-a adus avantaje doar comerciantilor, in timp ce cumparatorii au fost nevoiti sa cheltuiasca mai mult pentru achizitionarea produselor de folosinta curenta.
„Leul este cea mai supraevaluata moneda din toate pietele emergente pe care le urmarim.
In cadrul sedintei de tranzactionare de ieri moneda nationala s-a apreciat, de la 4,2160 la 4,21 lei/euro, dupa care a stagnat in apropiere de acest nivel, urmand tendinta regionala, in conditiile in care moneda americana a avut o evolutie exact opusa fata de euro.
Este vorba de o noua moneda, numita pur si simplu moneda bazata pe carbon sau pe scurt, "valuta de carbon".
Coalitia guvernamentala a discutat vineri, intr-o reuniune la care a participat si guvernatorul Bancii Nationale, Mugur Isarescu, varianta ca moneda euro sa fie adoptata la 1 ianuarie 2015, iar pana la finalul acelui an sa circule in paralel atat moneda nationala, cat si euro, a declarat Varujan Pambuccian.
BNR vinde o moneda din aur dedicata aniversarii a 140 de ani de la nasterea lui Nicolae Iorga In conformitate cu prevederile Legii nr.312/2004 privind Statutul Bancii Nationale a Romaniei, Banca Nationala a Romaniei va pune in circulatie, in scop numismatic, incepand cu data de 25 iulie 2011, o moneda din aur dedicata aniversarii a 140 de ani de la nasterea lui Nicolae Iorga.
BNR pune in circulatie, de luni, o moneda de argint de 10 lei Banca Nationala a Romaniei (BNR) va pune in circulatie, in scop numismatic, pe 23 aprilie, o moneda din argint dedicata implinirii a 150 de ani de la infiintarea Ministerului Afacerilor Externe (MAE), informeaza institutia.
Lavinia Pirva este insarcinata pentru prima oara, iar vestea cea mare a fost data intocmai de Stefan Banica. ... Stefan Banica si Lavinia Pirva sunt impreuna de peste 6 ani, iar anul trecut s-au casatorit in mare secret.
Desi Partidul Alternativa Ecologista nu s-a numarat printre formatiunile politice cu cele mai multe femei care candideaza pe listele pentru Consiliul Judetului sau pentru Consiliul Local, presedintele acestui partid, Ion Stefan, a tinut sa accentueze ca nu aceeasi este situatia la nivelul intregului judet.
Stefan Banica le da intalnire fanilor sai intr-un turneu national de amploare alaturi de trupa sa, "Rock’n’Roll Band" si grupul "The 50’s", care se va desfasura pe parcursul lunii noiembrie in zece dintre cele mai importante orase din tara.
Primarul PD-L al municipiului Piatra Neamt si totodata liderul formatiunii in judetul Neamt, Gheorghe Stefan, s-a aratat ieri de parere ca lucrurile se vor schimba la Constanta, sub conducerea lui Ion Popescu. "Sa-i dam un zvac si sa obtinem 30%!", si-a motivat colegul constantean cel poreclit Pinalti.
Cristina Macuc) Sub sloganul "STOP ridicarilor abuzive a autoturismelor parcate in Sectorul 6!", Fundatia "Stefan Florescu - Din suflet pentru suflet" incearca sa stranga 100.000 de semnaturi pentru initierea unui proiect legislativ pe care sa il depuna in Parlament impotriva "hingherilor" de masini.
google-analytics.com