Cautare

17666 de rezultate pentru "show deea fata de la miezul noptii" (3.45 secunde)
Daca babilonienii sarbatoreau Anul Nou inca de acum 6000 de ani, in epoca moderna Revelionul a devenit unul dintre cele mai asteptate momente ale anului. Un eveniment sarbatorit diferit de fiecare popor in parte, in functie de caracteristicile culturale ale fiecarei tari.
Sase ore au stat in picioare sotii Maxer la evenimentul organizat la Restaurantul Elisabeta, unde s-au strans bani pentru copiii cu autism sau ADHD de la M Service Terapy Chlidren Clinic. Ei au jucat rol de "ospatari de suflet" si si-au luat treaba in serios:
Deea si Dinu Maxer sunt un exemplu pentru orice cuplu. ... Timpul nu a fost un impediment pentru ei si in continuare se iubesc ca la inceputul relatiei lor.
Mickey’s Magic Show, spectacolul pe care publicul autohton va avea in sfarsit ocazia de a-l vedea in Romania, este una dintre cele mai recente productii Disney Live!, intregul show fiind conceput si realizat cu ajutorul unei echipe de profesionisti de exceptie.
Americanii isi aleg ASTAZI presedintele Peste 120 de milioane de americani aleg marti al 45-lea presedinte al Statelor Unite dintre democrata Hillary Clinton si republicanul Donald Trump, care au anuntat ca fac campanie pana in ultimul moment, dupa miezul noptii de luni spre marti.
Miezul de Nuca - mana cereasca pentru sistemul nervos Cu toate ca este satios si sanatos, multi dintre noi se feresc sa includa in regimul lor alimentar miezul de nuca. ... In plus, grasimile din nuci sunt grasimi nesaturate, contribuind la scaderea colesterolului.
Deea si Dinu Maxer au dat impreuna testul geloziei. De ce n-a avut voie Deea sa danseze cu niciun barbat la nunta, dar si cum a ramas Dinu inchis pe afara dupa un incident la piscina.
Ca in fiecare an, de Ziua Femeii, fiecare restaurant a organizat serate speciale, de la care stripperii au fost nelipsiti. Show-urile, desi destinate strict reprezentantelor sexului slab, au facut deliciul si catorva soti, care nu s-au indurat sa ramana acasa, departe de sarbatorite.
La sfarsitul lunii mai, Honda isi lansa, intr-un mod pompos (parasutand dintr-un avion 20 de persoane ce au "scris" in aer, cu trupurile lor, cuvantul Honda) noul slogan "Difficult is worth doing", in traducere "Lucrurile dificile merita facute".
Euroexpo Trade Fairs lanseaza o noua editie a Gifts Show, singura expozitie din Romania dedicata industriei de obiecte promotionale. Evenimentul se va desfasura in perioada 21-24 septembrie, la Romaero Baneasa, Bucuresti in cadrul unui pavilion de 3000 de m2, accesibil si avantajos atat pentru expozanti, cat si pentru vizitatori.
Cunoscuta trupa ce va concerta pe 12 iunie la Bucuresti - The Show: A Tribute to Abba a sustinut in urma cu aproximativ 2 saptamani cel de-al 600-lea concert al carierei, cifra marcand de 4 ori mai multe concerte decat a sustinut trupa originala Abba.
Lumina de la tablete si terapia anticancer (Autoare : Magda Marincovici) A dormi noapte in bezna totala mareste eficienta tratamentului contra cancerului de san In timpul noptii, o sursa de lumina, oricat de slaba, reuseste sa anuleaza efectul celui mai folosit medicament administrat in cancerul de san.
Fascinantul spectacol produs de Michael Flatley - Lord Of The Dance” revine in tara noastra in aceasta toamna cu o noua surpriza! Spectacolul va avea loc la Sala Palatului pe 6 Octombrie 2015.
In aceasta toamna, celebra trupa de dans irlandez Lord Of The Dance va prezenta la Brasov noua versiune a grandiosului show creat de Michael Flatley!
Roxana Iliescu ne-a transmis un comunicat de presa intitulat "Israel Buium aduce show-ul din Las Vegas in Bucuresti!", pe care il puteti citi in continuare.
Ce petreceri vor fi in marile orase din tara Concerte in aer liber, sampanie si focuri de artificii - asa vor petrece Revelion 2014 romanii care nu si-au facut rezervari la petreceri private sau nu si-au rezervat o cabana la munte.
Deputata PSD - declaratia anului in politica Frumoasei deputate PSD de Prahova, Andreea Cosma, ii apartine ceea ce ar putea fi, in opinia nostra, declaratia anului in materie de politica, facuta recent, intr-o luare de cuvant in parlament.
Recent, la Phoenicia Grand Hotel a avut loc lansarea colectiei Haute Couture, semnata Victoria Sava. Aceasta este un designer roman de origine basarabeana.
Influencerita care a nascut in apa vorbeste despre provocarile vietii de mamica. Interviu in exclusivitate cu Deea Codrea.
Va numarati printre cei ce se culca tarziu si adora sa afirme ca sunt pasare de noapte? ... Ritmul circadian, schimbarile de rutina ale functiilor comportamentale, mentale si fizice si numeroase alte aspecte ale corpului sunt controlate de o mica zona a creierului cunoscuta sub numele de ceasul biologic.
google-analytics.com