Cautare

1563 de rezultate pentru "rochii de ocazie de inchiriat" (3.41 secunde)
Firma Maya Shop este prezenta la etajul 1 al Salii Dalles cu un stand cu obiecte superbe si accesorii, in cadrul Festivalului Primaverii de la Sala Dalles. ... "Avem o diversitate mare de produse, de la accesorii precum coliere, bratari, brose, manusi si esarfe pana la obiecte vestimentare.
Mai mult decat un showroom si un atelier de creatie vestimentara, CONCINNITY Fashion Concept Store este locul unde consilierea de specialitate si cei mai priceputi croitori se reunesc pentru a realiza creatii bespoke, care depasesc asteptarile celor mai exigenti clienti.
Povestea este cat se poate de fireasca: doua surori iubitoare de moda si o mama dispusa sa puna in aplicare ideile lor au hotarat sa transforme o pasiune comuna intr-un mic business.
Cristina Gherghina) Saptamana Modei de la Paris a adus in atentia publicului trendurile stabilite de unii dintre cei mai mari designeri vestimentari pentru sezonul primavara-vara al anului 2018.
Amelia Patachia de la Bohemian Journey creeaza rochii si bluze pictate de doi ani pe care le puteti achizitiona in cadrul TIBCO, al Romexpo, si in acest week-end. ... "De doi ani creez rochii si bluze pictate!
Iulia Darie, la baza informatician, a deschis de cativa ani, impreuna cu Maria Matei, Atelierul de Creatie Vestimentara MARULIA, situat pe Strada Ziduri intre Vii nr. ... De asemenea, Iulia Darie conduce si firma Il Textile.
In perioada 22- 24 februarie va avea loc in Bucuresti, in complexul Romexpo, cel mai mare targ de nunți din Europa de Est.
Desi contractarea unui credit imobiliar poate parea prea costisitoare pentru unii craioveni (mai ales ca implica si costuri de dobanda si comisioane), specialistii din domeniul imobiliar din Craiova sustin ca, in contextul actual al pietei, investitia intr-un imobil este mult mai avantajoasa decat inchirierea sa.
În Craiova, poti achita o chirie lunara de 250-270 de euro sau poti plati la banca o rata de 265 de euro pe luna, dar îti ramâne locuinta.Cresterea foarte mare a chiriilor la locuintele din Craiova face mai avantajoasa achizitionarea de apartamente prin credit ipotecar sau imobiliar.
Dezvoltatorul BelRom va demara constructia unui nou mall in Capitala in cea de-a doua jumatate a acestui an, in cartierul Colentina.
Voi veni cu o nota in Guvern si vom analiza necesitatea modificarii OUG privind taxa de prima inmatriculare Ministrul Mediului si Padurilor, Laszlo Borbely, a declarat vineri la Targu Mures ca se va analiza in cadrul Guvernului daca se impune modificarea ordonantei privind taxa de prima inmatriculare, in urma hotararii Curtii de Justitie a Uniunii Europene, scrie Agerpres.
In cursul zilei de luni, 7 februarie a.c., sediul Inspectoratului de Politie Judetean Constanta a fost gazda unei intalniri prezidate de chestorul Traian Jipa, comandantul Inspectoratului de Politie Judetean Constanta.
bluze si rochii pictate de ea, din matase naturala, in si bumbac. "O rochie pictate de mine costa 150 RON, iar o bluza pictata costa intre 95 - 120 RON, in functie de modelul pe care il are.
Catalina Silea, director al firmei PAPYFASHION, participa in acest week-end cu haine superbe pe care le puteti achizitiona de la standul ei (A06), din cadrul TIBCO, in Pavilionul 1 din Romexpov "Este primul targ la care participam. Firma exista de anul acesta.
Sotii Adriana si Bogdan Divrician de la DIVADI au fost prezenti recent la tarvul de la MTR, cu tricouri si rochii pictate cu culori speciale pentru textile si cu icoane pictate pe sticla si pe lemn.
Dupa Paste, cuplurile care se gandesc sa-si uneasca destinele vor avea posibilitatea sa-si faca o idee cu privire la oferta de servicii pentru nunti a firmelor craiovene.
Reprezentantele marilor firme de haine si încaltaminte, dar si magazinele mai mici din Craiova au trecut de câteva zile la oferte de sezon, promotionale, aplicând reduceri semnificative.
Reprezentantele marilor firme de haine si încaltaminte, dar si magazinele mai mici din Craiova au trecut de câteva zile la oferte de sezon, promotionale, aplicând reduceri semnificative.
Reprezentantele marilor firme de haine si încaltaminte, dar si magazinele mai mici din Craiova au trecut de câteva zile la oferte de sezon, promotionale, aplicând reduceri semnificative.
Magazinul The Hippie Hippie Shake este prezent cu un stand in cadrul Targului Cadourilor de Craciun de la Sala Dalles din Bucuresti. Aici, bucurestenii mai pot face cumparaturi pe ultima suta de metri chiar si pe 24 decembrie, pana la orele 15.00.
google-analytics.com