Cautare

277 de rezultate pentru "marina dina" (7.04 secunde)
Cand a parasit marina, videoclipul respectiv era inca in e-mail-ul sau, insa nu l-a mutat niciodata in contul personal, pentru ca aceasta ar fi fost impotriva regulilor de securitate pe care le luase foarte in serios.
Cei sapte eurodeputati din cadrul Frontului National, printre care presedintele formatiunii, Jean-Marie le Pen si fiica sa Marina, vor fi primii membri ai grupului, inaintea celor cinci alesi din cadrul Partidului Romania Mare, adesea considerat ca "xenofob" si "antisemit" de opozantii sai.
Pe ordinea de zi mai figureaza si o informare despre contractul incheiat de statul roman cu britanicii de la BAE Systems privind suportul logistic al fregatelor achizitionate de marina militara, dar si prioritatile de politica externa ale Romaniei ca membra a Uniunii Europene.
marina, trebuie spus ca, la acest moment, cea mai dorita functie si totodata discutata este cea de director al Administratiei Porturilor Maritime, functie ocupata in prezent de democratul Mircea Banias.
Dintre actiunile si initiativele personale, deputatul a evidentiat un demers "foarte drag" lui, referitor la redeschiderea, probabil din 2008, a Liceului Militar de Marina "Alexandru Ioan Cuza" din Constanta, inchis in 1998.
Deputatul valcean Dumitru Becsenescu a absolvit in 1988 Institutul de Marina "Mircea cel Batran", fiind coleg de promotie cu Mircea Banias si regretatul Gabriel Caciuloiu, dar si cu Laurentiu Mironescu, timp de doi ani.
Parasind biroul taranistilor, ne-am indreptat catre sediul PSD din apropierea Universitatii de Marina Constanta. Aici era putina agitatie, dar sa nu credeti ca cei de sus au pus la cale vreo sedinta fulger.
Directorul Centrului, Dorel Popa, fost coleg de promotie cu Traian Basescu in Institutul de Marina "Mircea cel Batran", a admis ca "va manifesta putina clementa fata de presedinte, avand in vedere programul incarcat al acestuia, astfel ca marti il va invoi de la cursuri, urmand ca orele de la care absenteaza sa fie recuperate ulterior".
A absolvit Facultatea de Navigatie din cadrul Institutului de Marina "Mircea cel Batran" din Constanta (1976). A fost bursier la cursurile avansate de management in industria transportului maritim, organizate de Academia Navala Norvegiana, pe care le-a absolvit, ca sef de promotie, in 1995.
Dar, va aduceti aminte probabil ca sistemul de vot uninominal nu a generat nici o sanctiune pentru candidatul cercetat penal in dosarul Flota, pentru primarul care si-a facut singur cadou o casa in strada Mihaileanu, care a transformat bordura in afacerea anului pentru clientela politica a Cotroceniului, ori pentru fostul capitan de marina care a dat foc la zeci de nave prin porturi straine.
Toata lumea stia ca va veni un grup de anchetatori pentru a confisca niste documente. Tot ce se intampla este in cadrul legii", a declarat Marina Ostapenko.
- Dorel Onaca, contraamiralul de flotila Dorin Danila, seful Statului Major al Fortelor Navale Romane, contraamiralul de flotila Aurel Popa, comandantul Flotei, amiralul Cristescu, presedintele Filialei Constanta a Ligii Navale Romane, Mircea Basescu, fratele presedintelui, precum si numerosi alti ofiteri de marina.
Institutul de Cercetare si Dezvolare Marina "Grigore Antipa" se confrunta cu o lipsa acuta de fonduri, la care se adauga si datorii bancare de peste 450.
, sub coordonarea Garzii Nationale de Mediu - Comisariatul Judetean Constanta, la sediul Institutului National de Cercetare - Dezvoltare Marina "Grigore Antipa", va avea loc Intalnirea Bilant a Corpului Voluntarilor de Mediu, a declarat ing.
Cu acest prilej, constantenii si turistii pot vizita navele militare si expozitia de tehnica militara de marina. In portul militar Constanta, intre orele 09-18.
Daca pana acum existau dubii sau discutii legate de cum ar putea Marina sau Aviatia sa conduca Statul Major General, eu afirm ceea ce am afirmat dintotdeauna:
Tariceanu e profesor universitar la Constructii, Basescu a intrat la Marina doar datorita interventiei unui ofiter de Securitate si pentru care a devenit informator.
Deci, bai, jigodie, dupa ce ca esti prost de bubui - nici n-ai fi intrat la Marina fara pile securistice si nici n-ai fi absolvit Institutul fara turnatorie ordinara -, dupa ce ca esti urat ca dracul - fiindca asa iti este sufletul vandut si divulgat pe fata -, mai esti si o tata.
El a amintit la capitolul realizari contractul de colaborare dintre Universitatea de Marina din Constanta, care deschide o filiala in Kazakhstan, si conferinta Bologna, care va fi organizata in Romania si la care vor participa o suta de ministri.
Presedintele suspendat Traian Basescu a dat dovada, duminica seara, ca nu stie sa socoteasca, desi a absolvit in anul 1976 Institutul de Marina Mircea cel Batran din Constanta, Facultatea de Navigatie, Sectia Comerciala.
google-analytics.com