Cautare

1612 de rezultate pentru "magazin miere" (3.32 secunde)
Retailerul german de imbracaminte Takko va deschide pe 4 septembrie un nou magazin in Romania. Incepand cu aceasta zi, clientii din Bucuresti se vor putea bucura de cele mai noi tendinte de stil in noul magazin Takko, situat pe Str.
Floraria FlorideLux din Titulescu este si primul magazin offline deschis in regim propriu, si nu de franciza, al grupului FlorideLux, decizie care, sustin reprezentantii companiei, acopera nevoia componentei offline in structura business-ului, pe o piata din ce in ce mai puternica, cu concurenta acerba.
IKEA incepe construcția celui de-al doilea magazin din Romania / by Ionut Fantaziu Primaria Generala a Capitalei a aprobat Planul Urbanistic Zonal pentru magazinul IKEA de pe Bulevardul Theodor Pallady. ... Noul magazin va avea o suprafata de aproximativ 37.000 de metri patrati si va avea 300 de angajati.
Pe 22 noiembrie 2005, la ora 10:00, revista Link, in parteneriat cu DotCommerce si Camera de Comert si Industrie Bucuresti, te invita la “Doing Business Online” - un seminar despre cum sa-ti construiesti un magazin virtual profitabil si cum sa-ti dezvolti o afacere pe Internet.
A creat cea mai spectaculoasa colectie de rochii din cariera sa, "Resort 2014", care se vinde acum in cel mai mare magazin din America, Neiman Marcus, dar si la Paris! ... Isi vinde rochiile in celebrul magazin Neiman Marcus din SUA!
Primul magazin a fost lansat in vara anului 2016 pe principala strada comerciala din Copenhaga â€" orasul in care este si sediul operational al companiei. Intre timp s-a deschis un numar total de 25 magazine, toate in francizaAmazing Jewelry Copenhaga - Magazin franciza bijuterii in:
Fashion TV Summer Festival 2013 de la Mamaia si deschiderea celui de al 100-lea magazin Carpisa din afara Italiei.
Dupa cateva ore, un alt atac armat a avut loc intr-un magazin alimentar din Paris, fiind luati 5 ostatici. ... 14:40 - France24 transmite ca o persoana a fost ranita in schimbul de focuri din magazin. ... Presa franceza anunta ca au fost luati ostatici intr-un magazin alimentar.
In presa de azi au fost facute unele afirmatii cu privire la suspendarea unui sef de magazin PROFI din Arad, afirmatii pe care PROFI le respinge, facand urmatoarele precizari: Mai multi angajati ai acelui magazin au reclamat recent ca seful unitatii comite abuzuri grave si nu respecta procedurile PROFI.
Premiul III - 32 de biciclete (1 premiu/magazin); Mentiuni clasele V-VIII - 32 de tablete (1 premiu/magazin); Mentiuni clasele 0-IV - 32 de smartphone-uri (1 premiu/magazin); Mentiuni speciale - 320 de cupoane de cumparaturi Carrefour in valoare de 100 lei (10 premii/magazin);
Acestea sunt familiile celor aproape 240 de lucratori comerciali, receptioneri, casieri, adjuncti si sefi de magazin care de acum se bucura de locuri de munca pe termen lung, asigurari sociale, pensii, bonuri de masa, bonusuri si tot ce presupune contractul cu un angajator serios.
Daca nu vreti sa carati umbrela de acasa, puteti sa o cumparati de acolo, o sa gasiti in orice magazin si costa intre 7 si 9 euro. ... branza, branza si sunca - excelent) - 4 euro -burgeri- 5-6 euro -iaurt cu miere-2,5 euro.
Specialisti in arta culinara au combinat seminte de mustar, usturoi, sos de soia, boia, ghimbir, pulbere din miere de albine si piper de Cayenne intr-un amestec care confera un gust unic si delicios fripturii din carne de pui.
gogosi cu branza si stafide - la 5 RON, gogosi cu ciocolata si gem de caise - la 5 RON, cozonac domnesc - la 30 RON/kg, tiramisu, Alba-ca-Zapada, Alexandra cu afine, prajituri cu miere si gem, prajitura cu dovleac, cu branza, salam de biscuiti.
ciorba de fasole cu carne de curcan si mirodenii, taitei cu seminte de mac si miere GUSTARE: ... suc de fructe proaspete, miere si iaurt natural degresat PRANZ:
miere de mana, coriandru, de rapita, de floarea-soarelui, poliflora, de catina, de ghimbir (buna pentru raceli), dar si cu protector hepatic, cu faguri, propolis, bomboane din miere si pastura (foarte buna si foarte cautata de clientii nostri), ne-a spus Elena Stan.
Va recomandam astazi o masca peel off cu miere de Manuka produsa in Marea Britanie. Albinele harnice ocupate de colectarea nectarului din Arborii de Manuka din Noua Zeelanda au creat mierea de Manuka, un agent natural antibacterian.
"Nu va promit ca voi aduce lapte si miere" Targurile din judet au dat nastere la paradoxuri, cum ar fi cazul galatenilor care sunt nevoiti sa se deplaseze in localitatile unde functioneaza acestea, intrucat isi pot vinde produsele la preturi ceva mai bune decat la oras.
Basescu in rolul lui Buddha si albinuta Boc, interzisi la Timisoara Un tablou cu Traian Basescu pe post de Budha si levitand in nori, asteptandu-l sa vina pe Emil Boc, transformat in albinuta, cu galeata cu miere a fost scos din expozitia organizata de Uniunea Artistilor Plastici din Timisoara pe holurile Consiliului Judetean Timis pe motiv ca are "tenta politica prea directa", informeaza PressAlert.ro.
Luna de miere pentru Ponta & USL dureaza doua saptamani. Sa-i incurajam sa faca lucruri bune si sa ne tinem scai de capul lor cand gresesc.
google-analytics.com