Cautare

42 de rezultate pentru "leucemie" (3.26 secunde)
In vara lui 1987, o leucemie galopanta l-a determinat pe Jose sa renunte la activitatea scenica, medicii dandu-i doar 10% sanse de supravietuire. ... In ajutorul sau a sarit insa o fundatie din Madrid, care oferea suport financiar suferinzilor de leucemie.
Magda Marincovici) 76 de copii bolnavi de cu diverse forme de cancer si leucemie din judetele Brasov, Covasna si Harghita incep noul an scolar.
www.mycmllife.eu/ro - Un site pentru pacientii cu leucemie Informatii despre boala, tratament si raspunsuri de la specialisti 50% dintre persoanele cu leucemie mieloida cronica (LMC) nu prezinta simptome si singurul factor recunoscut, implicat in aparitia acestei boli este expunerea la doze inalte de radiatii, avertizeaza prof.
Acesta suferea de leucemie. ... Fostul director al SRI suferea de leucemie. Timofte a fost, din 1990, presedinte al CFSN si CPUN Roman, Neamt, iar in perioada 1990 - 2000 a fost senator PDSR.
Emily este bine sanatoasa, nu a inregistrat recidive dupa 11 luni de la administrarea limfocitelor T modificate genetic care tintesc acest tip de cancer, se spune intr-un comunicat al Universitatii din Pennsylvania, unde a fost pusa la punct aceasta tehnica medicala, destinata initial tratamentului adultilor suferizi de un alt tip de leucemie.
Asociatia Romana de Cancere Rare- ARCrare va invita si in acest an sa fiti alaturi de pacientii afectati de Leucemie Mieloida Cronica.
Mariustuca.ro / Pacientii cu leucemie limfoida cronica severa vor beneficia, in curand, de un tratament eficient (Autoare: Magda Marincovici) Un nou medicament in faza de experiment este datator de sperante pentru pacientii cu o forma de leucemie dificil de tratat, gratie colaborarii intre doua laboratoare farmaceutice.
Cercetatorii de la Universitatea Waterloo (Canada) au facut teste de laborator folosind 800 de compusi naturali pe celulele umane de leucemie mieloida. ... Pentru a testa virtutile acestui compus, cercetatorii l-au administrat rozatoarelor programate genetic sa faca leucemie acuta mieloida.
Leucemie; ... Cea mai frecventa leucemie (40% din cazuri) este leucemia limfocitara cronica. Limfomul debuteaza in sistemul limfatic si este cel mai frecvent tip de cancer de sange.
Eu ii felicit pentru initiativa, dar am luptat si eu in felul meu, in urma aprobarii s-au operat in tara peste 40 de copii bolnavi de leucemie. ... Am mai ajutat personal mai multi copii bolnavi de leucemie, fara sa fac prea mult caz public din gestul meu.
tema familiei - in care ne sunt detaliate relatiile dintre personajul principal, Holden Caulfield familia si prietenii sai -, si tema calatoriei, in care sunt prezentate drumul si peripetiile prin care va trece Holden cand se intoarce la New York, unde petrece cateva zile pe care le are la dispozitie pana la momentul in care va ajunge acasa si le va spune parintilor vestea cea rea.Tema familiei este prezenta inca din primele pagini ale acestei opere literare, cand autorul face o scurta prezentare a personajului principal, un adolescent, pe nume Holden Caulfield, care provine dintr-o familie bogata, nu prea numeroasa, cu 4 copii, unul mai mare pe nume D.B., scriitor la Hollywood, care acum se prostitueaza, Holden, unul mai mic, Allie, care a murit de leucemie cu ceva timp in urma si o sora in clasa a 4-a pe nume Phoebe.
Inainte de moarte, prin leucemie, el s-a consultat cu doi faimosi specialisti in domeniul rapirilor OZN: Whitley Strieber si Budd Hopkins, in speranta ca va afla mai multe despre ce i s-a intamplat atunci.
Aceasta ar putea fi salvarea pentru mii de bolnavi care sufera de leucemie si au nevoie transplant de maduva. Florian Bodog, ministrul Sanatatii, a deschis, vineri, lucrarile de constructie la cea mai noua clinica de hematologie din tara.
- Prezenta altor cancere tip leucemie, limfom. Diagnosticul cancerului de piele Daca o portiune anormala de piele evoca posibilitatea existentei unui cancer cutanat, atunci exista anumite examene medicale si teste care pot fi utilizate in scopul de a diagnosticarii.
Prezent la sedinta de constituire a Consiliului Local Mangalia, presedintelui Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, i-a fost atrasa atentia asupra unui caz disperat al unei tinere bolnave de leucemie.
"In felul acesta se creeaza niste plapumi de profit, care pot afecta concurenta prin intrarea pe alte sectoare cu preturi de dumping", a afirmat Vlad, care a precizat ca un tratament de leucemie costa de trei ori mai mult in Romania decat in Statele Unite.
In urma cu o luna, Carpenisan a facut o campanie umanitara pentru a-l ajuta pe Daniel Raduta, un tanar diagnosticat cu "leucemie acuta limfoblastica", care are nevoie de bani pentru un transplant de maduva.
Parintele Daniel Oanca si Parintele George Cazacu - pentru implicarea in cazuri sociale, ajutorul acordat copiilor bolnavi de leucemie Preasfintitul Galaction, Episcopul Alexandriei si Teleormanului - pentru construirea manastirilor si lacaselor de cult din jud Teleorman si implicare in nenumarate cazuri umanitare.
Copiii lui Alexandru Radu Timofte au declarat atunci ca tatal lor stia ca sufera de leucemie inca din anul 2001, insa le-a dezvaluit acest lucru cu mult timp dupa, rugandu-i sa pastreze discretia.
Aceastaposibilitate este utilizata deja in tratarea unor afectiuni grave, inclusiv in cazul anumitor tipuri de leucemie. Banca Cryo-Save a eliberat deja peste 100 de probe, in clinici din Europa si USA.
google-analytics.com