Cautare

663 de rezultate pentru "lemn" (3.11 secunde)
Andrei Burtea sculpteaza in lemn. In cadrul expozitiei de la Sala Dalles, acesta expune si vinde sculpturile sale in lemn, dar si obiecte vechi pe care le-a mostenit de la strabunicul sau.
Andrei Burtea sculpteaza in lemn, iar in cadrul targului de Craciun de la Sala Dalles puteti sa achizitionati sculpturile sale in lemn, dar si obiecte vechi pe care le-a mostenit de la strabunicul sau.
Lucrez titireze din lemn care costa intre 5 RON - 35 RON, in functie de dimensiune, detalii, complexitatea si finisajul lor", isi incepe povestea Florin Poptean.
Sculptez in lemn obiecte de cand eram mic. ... Fac linguri de lemn sculptate, la 100 RON si au motive traditionale:
Andrei Burtea sculpteaza in lemn. Acesta isi expune sculpturile in lemn, dar si obiecte vechi pe care le-a mostenit de la strabunicul sau, in cadrul expozitiei de la Sala Dalles organizata de Valentine‘s Day pana pe 14 februarie inclusiv.
Andrei Burtea sculpteaza in lemn. De curand, isi expune in cadrul expozitiei de la Sala Dalles sculpturile sale in lemn, dar si obiecte vechi pe care le-a mostenit de la strabunicul sau.
Lemn cu Dor participa in acest week-end la targul de Florii si Paste intitulat For the Love of Fashion, la The Vintage Pub Bucuresti, situat pe Strada Smardan nr. ... Acestea sunt din lemn naturale.
"Pentru acest an, noi putem sa taiem o cota de 200.000 de metri cubi de lemn, din care 140.000 de metri cubi - lemn pe picior vandut prin licitatie agentilor economici, iar 60.000 de metri cubi - exploatam noi si vindem mai departe.
Andrei Burtea sculpteaza in lemn. Acesta isi expune sculpturile in lemn, dar si obiecte vechi pe care le-a mostenit de la strabunicul sau, in cadrul expozitiei de la Sala Dalles.
"Din 1994 fac sculptura in lemn! ... Am venit pentru prima data la Muzeul Taranului Roman, cu sculpturi in lemn, precum:
Biserica de lemn a Manastirii Sapanta-Peri este cea mai inalta biserica de lemn din lume. ... Cea mai inalta biserica de lemn din lume:
Andrei Burtea sculpteaza in lemn. Acesta isi expune in cadrul expozitiei Festivalul Primaverii de la Sala Dalles sculpturile sale in lemn, dar si obiecte vechi pe care le-a mostenit de la strabunicul sau.
"Ca noutati, am adus la acest targ sculpturi in lemn, iepurasi pictati, din lemn, care merg pe panta - la 30 RON, mobilier de jucarie, tot din lemn si excavatoare din lemn. Am un stand cu jucarii din lemn facute de mine.
Emil Milasan din Targu Mures sculpteaza in lemn obiecte superbe pe care le vinde apoi la targurile mestesugarilor din Bucuresti, dar si din alte orase ale tarii. ... "De peste 30 de ani sculptez in lemn.
Viorel Marian, din Suceava, are un stand cu obiecte de arta populara sculptate in lemn, la Targul mesterilor iconari si cruceri de la MTR. Am cruci sculptate in lemn si linguri traforate, cu simbolul crucii pe ele.
Am adus la stand obiecte sculptate in lemn:
Zoltan Bedo din Odorheiu Secuiesc a participat recent la targul traditional organizat de Muzeul Taranului Roman, cu jucarii din lemn superbe.
Andrei Burtea s-a apucat sa sculpteze in lemn in urma cu patru luni. ... Andrei este un tanar talentat care sculpteaza in lemn inimioare, crucifixuri, oglinzi si chiar mandoline! ... "Fac si rame din lemn - unele sunt pictate, iar altele nu.
Andrei Burtea sculpteaza in lemn, iar in cadrul expozitiei de la Sala Dalles puteti sa achizitionati sculpturile sale in lemn, dar si obiecte vechi pe care le-a mostenit de la strabunicul sau.
Andrei Burtea sculpteaza in lemn. Acesta isi expune in cadrul expozitiei organizate cu prilejul sarbatorilor pascale, de la Sala Dalles, sculpturile sale in lemn, dar si obiecte vechi pe care le-a mostenit de la strabunicul sau.
google-analytics.com