Cautare

616 de rezultate pentru "jocuri" (4.26 secunde)
Cu un total de 61 de puncte in 42 de jocuri, Petre Grigoras este antrenorul cu cele mai mari realizari pe banca pandurilor de la promovarea in prima divizie.
Pe plan local, valoarea pietei de jocuri pentru PC si console nu a depasit anul trecut zece milioane de euro, a declarat Jiri Rizek, CEO Flamingo International, dar a apreciat ca piata este în curs de dezvoltare si cunoaste un anumit ritm de crestere.„Piata locala a jocurilor se afla, deocamdata, în dezvoltare, dar cunoaste un trend ascendent, pe masura ce românii devin din ce în ce mai interesati de produsele dedicate activitatilor de fun&leisure în general.
Acestea sunt cateva dintre subiectele celor mai tari jocuri pe care amatorii de distractii pe calculator le asteapta nerabdatori in anul care urmeaza. ... Sa vedem pentru ce merita sa fim cu ochii pe distribuitorii de jocuri din Romania.
Pokemon este o franciza japoneza controlata de The Pokemon Company, o colaborare intre firmele japoneze de jocuri video Nintendo, Game Freak si Creatures. Franciza a fost creata in 1995, sub forma unor jocuri video pentru Game Boy, o consola video portabila fabricata de Nintendo.
Google+ introduce mai multe jocuri, printre care si popularul "Angry Birds" Google, cel mai mare motor de cautare online din lume, face un pas in plus in competitia sa cu reteaua de socializare Facebook, instaland o pagina de jocuri pe site-ul sau de socializare Google+, printre care si "Angry Birds", un joc foarte popular creat de compania Rovio, informeaza Brand Republic.
Top 10 jocuri pe Facebook care creeaza dependenta Reteaua sociala a momentului - Facebook - nu mai este doar un loc in care sa-ti reintalnesti prietenii sau un instrument de business prin care sa-ti promovezi gratis afacerile, ci si o modalitate de divertisment.
De asemenea, tot pe 9 noiembrie, pe scena mare va fi organizata o competitie care va aduna cele mai surprinzatoare costume inspirate de jocuri video, benzi desenate si anime-uri, iar competitorii trebuie sa intre cat mai bine in pielea personajelor pentru a castiga premiul cel mare, respectiv prezenta la Conventia Heroes Comic Con din Madrid (14 si 15 decembrie).
Aceste jocuri nu reprezinta doar o modalitate distractiva de a sarbatori sezonul festiv, ci si ofera sanse de castig intrigante, inclusiv rotiri gratuite si multiplicatori. Cu simboluri specifice Craciunului si peisaje incantatoare, aceste sloturi devin rapid preferatele iubitorilor de jocuri de noroc online in perioada sarbatorilor de iarna.
Dependenta de jocuri de noroc, o lupta grea pentru familii (Autor:
In consecinta, lumea jocurilor video este deseori acuzata ca ar fi de rau augur pentru dezvoltarea psihica a micutilor pasionati de acest gen de jocuri, iar asociatiile de aparare a minorilor fac totul pentru a obtine noi reglementari care sa protejeze tinerii.
Cat despre Cosmin cel pasionat de jocuri video, totul a devenit serios cand am inceput sa am bani de buzunar cat sa fac trecerea de la jocuri piratate la jocuri cumparate cu licenta si din dorinta de a avea cat mai multe in colectie, in octombrie 2014 a luat nastere comunitatea JOCURI MOCA ce a strans pana in prezent aproape 11.000 de membri, impreuna descoperind si obtinand peste 650 de jocuri gratuite, ajungand in prezent sa detin pe o singura platforma (Steam) peste 1500 de titluri, adaugandu-se inca 20-30 de pe fiecare din platformele secundare (Uplay, Origin).
Text 1 Cu foto joc de noroc legenda Cistigurile obtinute din jocuri de noroc se vor impozita, in functie de suma, fie cu 20%, fie cu 25% Impozite mai mari pe cistigurile din jocurile de noroc Veniturile din jocuri de noroc se impoziteaza, incepind cu data de 1 mai 2005 inclusiv, prin retinere la sursa, aplicindu-se cote de impozit diferite, in functie de valoarea cistigului.
CRISTIAN BLANUTA) Rares Bogdan a fost suspendat de pe post, dupa ce marti seara a cerut, in emisiunea Jocuri de putere, demisia directorului Realitatea TV, Edward Pastia. ... - Urmatoarele doua zile, Rares Bogdan nu va mai realiza emisiunea Jocuri de putere, a fost raspunsul lui Cozmin Gusa.
WildTangent, un mic studio de game development care pana nu de mult a lucrat cu Microsoft pentru a-i oferi content pentru portalul MSN Games, spune ca Vista nu e compatibil cu micile jocuri downloadabile de pe portalele de jocuri, ca Yahoo! ... Jocuri ca Bejeweled si Zuma nu vor functiona.
Afla cum scapi de SPAM-ul cu jocuri si aplicatii de pe Facebook Facebook-ul, asa cum probabil stii, este plin de postari irelevante si eventual iritante.
Evenimentul reuneste pasionatii de eSports, gamerii dedicati si cei mai importanti dezvoltatori de jocuri din Romania.
Copilaria este plina de tot felul de jocuri, specifice in functie de varsta, de sex sau de arie geografica. ... Tot asa, baietii se aventureaza in jocuri mai razboinice, cum ar fi “de-a hotii si vardistii“.
Acesta l-a acuzat pe presedintele PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, ca in apropierea congresului face "jocuri de culise". In replica, Vanghelie a declarat ca face "jocuri de culise", intelegand prin aceasta discutiile pentru formarea noii echipe, normale in partidele europene si romanesti.
O puternica firma de jocuri pe computer, care de altfel este filiala unui producator european de astfel de softwareuri, isi desfasoara activitatea la noi in tara si produce pentru piata mondiala jocuri deja celebre.
O bunica de 70 de ani, din Statele Unite, este noua senzatie in cercurile pasionatilor de jocuri video. Potrivit site-ului Reuters.com, batrana, pe nume Barbara Sainte-Hilaire, detine deja titlul de corespondent "senior" al MTV, pentru jocuri video, si este starul blog-ului "Old Grandma Hardcore".
google-analytics.com