Cautare

438 de rezultate pentru "jean paler" (3.09 secunde)
Potrivit estimarilor institutelor CSA, Ipsos si Harris Interactive, Marine Le Pen a obtinut intre 17 si 20,7%, iar Jean-Luc Melenchon intre 10,5 si 13%.
Jean-Marc Ayrault, un apropiat al presedintelui francez Francois Hollande, a preluat astazi oficial functia de premier, informeaza NewsIn. ... Jean-Marc Ayrault, fost lider al deputatilor socialisti din Adunarea Nationala, a inceput imediat sa lucreze la componenta cabinetului sau si urmeaza sa isi anunte ministrii pana la sfarsitul zilei.
presedintele APCE sustine o alocutiune Camera Deputatilor si Senatul vor avea lunea viitoare, 25 februarie 2013, la ora 16,00, o sedinta comuna, ocazie cu care presedintele Adunarii Parlamentare a Consiliului Europei Jean - Claude Mignon va sustine o alocutiune.
Primul ministru roman primit de Francois Hollande si Jean-Marc Ayrault Premierul roman Victor Ponta a fost primit joi de presedintele Francois Hollande si de primul ministru, Jean-Marc Ayrault, cu care a fost semnat un "program de lucru interguvernamental" franco-roman ce acopera perioada 2013-2018, informeaza France Presse.
Pentru a da mai multa consistenta acordului decat avea pana acum, foaia de parcurs, rebotezata "program de lucru interguvernamental", semnata joi la Paris de premierii francez si roman, Jean-Marc Ayrault, respectiv Victor Ponta, prevede "pe perioada 2013-2018 cooperare crescuta in gestionarea fondurilor europene, in problema incluziunii romilor, in domeniul sanatatii, in chestiuni de aparare si evident se va conlucra la relansarea cresterii economice, pentru a crea locuri de munca".
Omul zilei - Philippe Gustin In weekend organizeaza Sarbatoarea tarii sale in Romania, iar zilele acestea insoteste delegatia premierului francez Jean-Marc Ayrault, aflata in Romania in vizita oficiala.
Interventia directa si institutionala a domnului Traian Basescu la Presedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, in problema portofoliului si candidatului Romaniei la functia de comisar european si in scopul sustinerii pe aceasta tema a pozitiei presedintilor de partid, Vasile Blaga si Klaus Iohannis, reprezinta o noua escaladare a practicilor prezidentiale neconstitutionale si o dubla incalcare a Constitutiei de catre Presedintele Romaniei", mai sustine Tariceanu.
Comisia Europeana a prezentat oficial componenta Executivului european propus de Jean Claude Juncker, in care Corina Cretu este comisar european pentru Politica Regionala. ... "Ma onoreaza desemnarea Presedintelui Comisiei Europene, domnul Jean-Claude Juncker, in functia de Comisar European, ca si sustinerea Guvernului Romaniei.
Participa de asemenea 8 presedinti africani si numerosi lideri europeni, printre care presedintele Romaniei Klaus Iohannis, presedintele Consiliului European, Donald Tusk, si al Parlamentului European, Martin Schulz, premierul Marii Britanii, David Cameron, si cel spaniol, Mariano Rajoy, premierul Italiei, Matteo Renzi, precum si presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, si cancelarul Germaniei Angela Merkel.
Pe linga aceasta autorizatie asteptam si prelungirea autorizatiei de pescuit pe Dunare", ne-a declarat presedintele de la "Lotca", Jean Mirica. ... Noi ii asteptam sa vina", ne-a mai spus Jean Mirica.
Rapoartele Parlamentului European cu privire la Cerul Unic European II (Single European Sky, SES II) au fost elaborate de raportorul Marian-Jean Marinescu (PPE-DE, Romania). ... Rutele vor fi mai scurte, controlul traficului mai bun, serviciile de navigatie aeriana optimizate si, in perspectiva, integrate", considera raportorul roman Marian-Jean Marinescu.
Economia mondiala nu mai este in "cadere libera", insa nu a depasit "zona de incertitudine", a declarat presedintele Bancii Centrale Europene (BCE), Jean-Claude Trichet, la postul de radio RTL.
Discutiile purtate duminica in teleconferinta de oficialitatile din zona euro, la care a participat si presedintele Bancii Centrale Europene, Jean-Claude Trichet, au lasat ca necunoscute doar sumele care ar fi imprumutate Greciei in 2011 si 2012, ultimii doi ani ai pachetului propus.
Avocatii lui George Copos, Gheorghe Netoiu, Jean Padureanu, Cristian Borcea, Mihai Stoica, Victor Becali, Ioan Becali si Gheorghe Popescu au anuntat ca vor depune o serie de probe cu inscrisuri, vor cere efectuarea de expertize financiar-contabile si vor chema mai multi martori in vederea audierii.
Cum dau din colt in colt semnatarii contractului prin care Radio Romania a platit 60.000 de euro pentru Gala Bute (Investigatie de Mirela Neag si Catalin Tolontan) Peste doua zile, sambata, 18 ianuarie 2014, Radio Romania va transmite gratis meciul de box de la Montreal dintre Lucian Bute si Jean Pascal.
George Copos - 3 ani si 8 luni cu executare, Mihai Stoica - 3 ani si 6 luni cu executare, Cristi Borcea - 6 ani si 4 luni cu executare, Ioan Becali - 6 ani si 4 luni cu executare, Victor Becali - 4 ani si 8 luni cu executare, Jean Padureanu - 3 ani si 4 luni cu executare, Gica Popescu - 3 ani si o luna cu executare, Gigi Netoiu - 3 ani si 4 luni cu executare.
Ioan si Victor Becali, Cristian Borcea si Jean Padureanu sunt in continuare in perioada de carantina la Penitenciarul Poarta Alba.
Jean Christophe Lucet, responsabil al echipei de igiena a Spitalului Bichat din Paris. Asadar, mai putin cu stransul mainii intre medici, intre medici si pacienti, dar cat mai frecvent spalatul pe maini.
Fostul sef de la Ferrari, Jean Todt, cel alaturi de care a trait perioada de glorie din circuit din prima parte a anilor 2000, l-a vizitat pe Schumacher la resedinta acestuia din Elvetia.
Jean Stoian - ghitara, Costel Nitescu - vioara, Razvan Cojanu - contrabas, Laurentiu stefan - tobe. ... Jean Stoian - ghitara, Costel Nitescu - vioara, Razvan Cojanu - contrabas, Laurentiu Stefan - tobe.
google-analytics.com