Cautare

121 de rezultate pentru "inele" (3.45 secunde)
Familia Gabrian participa in acest week-end la targul Piata Taraneasca si Mester(esti) organizat in curtea MTR, in zona anticarilor, cu inele din lapis lazuli, ametist, topaz, citrin - intre 20 - 100 RON, vase de uz casnic (cazan de tuica - la 300 RON/ 10 litri), lanturi din argint - la 80 - 100 - 250 si 300 RON, cutiute de medicamente, din alpaca, vechi - intre 50 - 80 RON (de la strabunicii lor), vase din alama si arama (lucrate la comanda, de la 10 litri pana la 1.000 de litri), cazane, ibrice (care se dau cel mai bine), calut de bronz - 100 RON, vas mic de bronz - 80 RON, ceasuri intre 10 - 100 RON, linguri din alpaca - la 10 RON bucata si cutiuta din alama pentru bijuterii - la 80 RON.
Familia Gabrian a participat recent la targul traditional organizat in curtea MTR, in zona anticarilor, cu inele din lapis lazuli, ametist, topaz, citrin - intre 20 - 100 RON, vase de uz casnic (cazan de tuica - la 300 RON/ 10 litri), lanturi din argint - la 80 - 100 - 250 si 300 RON, cutiute de medicamente, din alpaca, vechi - intre 50 - 80 RON (de la strabunicii lor), vase din alama si arama (lucrate la comanda, de la 10 litri pana la 1.000 de litri), cazane, ibrice (care se dau cel mai bine), calut de bronz - 100 RON, vas mic de bronz - 80 RON, ceasuri intre 10 - 100 RON, linguri din alpaca - la 10 RON bucata si cutiuta din alama pentru bijuterii - la 80 RON.
€ 200), un Corn pentru pastrarea prafului de pusca, decorat cu inele și monede din argint, sfarsitul sec. XIX (pret de pornire:
un cal de portelan - la 1.000 de euro casca veche din al doilea razboi mondial - la 200 de euro, un tablou vechi, din 1920, de Muller Stancescu (Scoala Theodor Aman) - la 150 euro, obiecte de bronza, alama argintata, ceasuri de masa la preturi modice - intre 30 - 100 RON, o lustra frantuzeasca din sticla , din anii ‘50 - la 200 euro, bricege - intre 10 - 30 RON, sinca turceasca veche - la 200 RON, un gramofon (replica) - la 250 RON, ceasuri de mana - intre 20 - 100 RON, tavi de bronza - intre 100 - 150 RON, inele din argint si alama argintata - intre 10 - 50 RON, un sac din piele - la 100 RON, un binoclu din al doilea razboi mondial - la 200 RON, o masina miniatura Zinger - la 200 RON", ne-a spus Alexandru Ceaus.
Deliciul acestui targ l-au facut la aceasta editie colierele colorate din piele, pe care le puteti accesoriza cu inele din piele, si, de ce nu, cu bratari din margele din lemn sau bratari din piele.
fulgi de zapada, ingerasi, cercei sub forma de Mos Craciun, dar si ingerasi, bijuterii din swarovski cu argint, pentru doamne coliere din margele in culori diferite, perle de cultura, gama din perle si cristale - pentru nunti si diverse ocazii, cristale cu trandafiri (pentru ca au stralucire si merg de sarbatori), inele cu cristale, bratarile prieteniei, cu divese accesorii metalice, o gama pentru fetite, cu fluturasi, floricele, buburuze si gama pentru barbati (cu cranii, accesorii metalice, ata sau snur textil(, bratari,, cercei si pandantive cu ametist, malachit, turcoaz, granat, cuart, cuart rz, piatra lunii, ochi de tigru, piatra soarelui si coral", ne-a spus Angela Avram.
Trendsetter in nail looks, OPI propune culori extraordinare, in nuante glitter, shimmer si metalice, insotite de accesorii precum tatuaje temporare, stickere, inele si bratari pentru un look sofisticat.
"Am adus bratari din argint cu pietre pretioase - 250 RON,, bratari din argint cu pietre semipretioase, cercei cu rubin, topaz, safir, ametist, periodot, citrin, granat - 50 RON, bratari cu pietre semipretioase precum piatra lunii, carneol, ametist, turmalina, inele cu pietre semipretioase, montate in argint - 50 RON", ne-a spus Carmen Bere.
Restaurata, reconditionata si amenajata cu mult bun gust, vila a devenit un univers al relaxarii pentru multe dintre vedete. Am fost fascinata de vila Camelia din Sinaia, unul dintre puținele locuri ramase autentice din anul 1884.
Colectiile de bratari, cercei, coliere, pandantive si inele realizate din argint 925 si argint placat cu aur si aur roz de 18 karate, incrustate cu pietre semipretioase, sunt innoite la fiecare 2-3 saptamani cu noi modele create dupa cele mai noi tendinte.
In perioada 11-13 mai se va desfasura la Romexpo singurul targ de nunti al verii 2018, eveniment ce aduna sute de expozanti cu mii de rochii de mireasa, gama completa de costume de ceremonie, inele si verighete cu diamante si pietre pretioase pentru toate bugetele, sute de idei pentru decorul de nunta conform noilor tendinte.
Fustele (din bumbac si din matase) costa 75 - 120 RON, esarfele din matase naturala costa 20 si 35 RON, gentile din piele mici costa 75 RON si cele mari 180 RON, ghiozdanele din piele naturala la 200 RON, 250 RON si 280 RON, ghiozdane mici din piele naturala la 95 RON, papucei din piele (fara broderie) - la 65 RON, papucei din piele (cu broderie) - la 75 RON, bratari pe suport de otel inoxidabil la 35 RON si la 45 RON, bratari din pietre naturale la 45 RON, 55 RON si 75 RON, bratari din os sculptat, inele cu pietre semipretioase la 20 RON si la 35 RON, saluri din casmir cu broderie la 450 RON, rochii din bumbac la 75 RON, 95 RON, 120 RON si 150 RON, bluze din bumbac la 75 RON, 95 RON si 120 RON", ne-a spus Aman Ralhan.
Cele mai puternice motoare si motociclistii echipati in costume de piele, accesorizate cu tinte, lanturi, inele, unghii vopsite in negru si bocanci au incins atmosfera.
In perioada 16-18 noiembrie, la Romexpo va avea loc cel mai mare targ de nunti al sfarsitului de an, eveniment ce aduna aproape 200 de expozanti cu mii de rochii de mireasa, gama completa de costume de ceremonie, inele si verighete cu diamante si pietre pretioase pentru toate bugetele, sute de idei pentru decorul de nunta conform noilor tendinte.
Puteti gasi de la pandantive si cercei pana la inele superbe de diferite forme si modele, dar si cani decorate cu pasta fimo, care pot constitui un cadou superb de Florii sau de Paste, pana la seturi pentru copii - lingurite.
cercei (ce costa intre 25 RON - 50 RON), pandantive, inele si bratari. Aflu de la Cristina ca panselutele sunt cele mai cautate in ce priveste aceste bijuterii inedite.
Cele mai puternice motoare si peste 1.000 de motociclisti echipati in costume de piele, accesorizate cu tinte, lanturi, inele, unghii vopsite in negru si bocanci vor incinge atmosfera.
cercei cu surub din argint si cu pietre, , bratari din argint si ametist (cu inel si cercei), cu lapis lazuli, cu malachit, coliere din coral, cianoit, amazonit, adular (piatra lunii), ochi de pisica, jasp visiniu si agat, inele reglabile din argint cu pietre semipretioase, cristale naturale montate in argint, cristale maestru.
Am inele din argint cu pietre diferite: blue star american, chihlimbar, spinel negru. Preturile lor variaza intre 25 RON - 250 RON.
Stelian Cristea de la Opaline Crafts creeaza diverse obiecte frumoase si inedite din vitraliu, lemn, cupru, precum pandante din sticla de vitraliu, inele din lemn si cercei din lemn si rasina si bratari de cupru.
google-analytics.com