Cautare

137 de rezultate pentru "genti indiene" (2.76 secunde)
Daca aveti o geanta de lac, aveti grija sa o stergeti periodic cu o carpa inmuiata in glicerina sau intr-o solutie speciala pentru tipul respectiv de genti.
Daca vrei sa cureti la domiciliu pantofi sau genti din piele intoarsa, ar trebui sa ai la indemana urmatoarele: guma de sters de calitate (obisnuita, pentru creioane);
1 - Alegeti genti si valize usoare, eventual pe roti, si fiti atenți la scoaterea lor din portbagaj! Cand faceti acest lucru departati picioarele la nivelul umerilor, indoti usor genunchii si din aceasta pozitie scoateti bagajele.
N-am timp sa citesc ce-a scris calugarita cu genti la fel de scumpe ca manastirile Dragomirna si Voronet la un loc, cu scoala duhovniceasca a biroului din Deal, unde torcea mata, fara pantofi, incolacita pe un fotoliu in timp ce adoratul din care ne tragem (ca noi din Traian de tragem!), primea sefi de stat.
jucarii, nuieluse, masti, ii, podoabe, opinci, cergi, scoarte, cosuri de nuiele, cauce, strachini, oale de sarmale, icoane, pristolnice, blide, marame, ibrice, mobilier pictat, carafe, chimire, curele, genti, alambicuri, blidare, copaite, sararite, pipernite, gavane, lingurare, linguri, fluiere, ocarine, impletituri din panuse, oale, scaunase, paretare, laicere, stergare, lazi de zestre, catrinte, camasi, fote, cahle, clopotei, zurgalai, turta dulce, cozonaci, mere, miere, placinte, cofeturi, tuica si cate si mai cate.
xmas affair at the room targul craciunului 2016 Xmas Affair at The Room - Targul Craciunului 2016 Bucuresti, 20 Dec 2016 - 23 Dec 2016 NEXT SEASON Targ de incaltaminte, genti si accesorii din piele Bucuresti, 28 Feb 2017 - 3 Mar 2017 Targ de contractari din sectorul incaltamintei, marochinariei si confectiilor din piele Targul Ghidul Miresei prezinta colectiile 2017 de rochii de mireasa, costume de ceremonie si verighete Agri Food Logistica - Fruct EXPO Bucuresti, 3 Mar 2017 - 5 Mar 2017 FRUCTEXPO Amplul eveniment expozitional este organizat sub marca AGRIFOOD LOGISTICA.
- detergent de vase Cleaner - costa 14,5 RON - solutie Floor (pentru podele) - costa 21 RON - solutie Gear (pentru curatarea si degresarea bicicletelor) - solutie de pete Spot Remover (este facuta special ca sa scoata petele de ruj, carioca si grasimi) - costa 24 RON/ 250 ml si 14 RON / 100 ml - solutie Whiteboard, de curatat tabla de scris - costa 16 RON si 21 RON - solutie de monitoare Screen - la 50 ml (11 RON), 100 ml (16 RON) si 200 ml (21 RON) - solutie de piele Leather (pentru pantofi si genti), care curata si piele intoarsa - 28 RON / 100 ml - solutie Leather Care, pentru tapiteria de piele - 29 RON - solutie Leather Conditioner, care hidrateaza pielea - 35 RON Gasiti la vanzare produsele NANO si pe site-ul www.produse-nano.ro Pe facebook, mai multe detalii despre aceste produse gasiti pe pagina:
Oana Zavoranu doneaza haine de sute de mii de euro. De unde dai, Dumnezeu iti da!, a spus artista aseara, in emisiunea lui Dan Capatos, XtraNight Show.
genti, posete, ghete, sandale, curele. Plus reparatii curente. Nu castiga prea mult, dar au fiecare un PFA si isi platesc impozitele in moc legal si constiincios.
Organele prelevate fiind transportate in genti figorifice portabile care au fost scoase rapid din Romania la bordul unor elicoptere care nu pot fi controlate de autoritatile romane.
De aceasta data, pana si lui Ion Iliescu ii va fi greu sa alerge in campanie cu "nepotii" care trag dupa ei atatea genti pline ochi cu bani.
Primele sunt acele persoane care, dupa ce parcheaza o masina, coboara din ea, deschid portbagajul si isi baga in el genti, haine, pungi de cumparaturi si alte cele, crezand ca acolo sunt la adapost.
- Romancele gasesc accesorii pentru orice moment al zilei, pentru orice ocazie si mai ales pe gustul lor o gama variata de produse, de la esarfe, bijuterii, ochelari de soare, articole de par, gadgeturi, genti, botine, plicuri.
ALEXANDRU de 19 ani din Bucuresti, cunoscut cu antecedente penale, care, in noaptea de 09/10.08.2010, prin escaladarea balconului si a geamului de la baie, a patruns intr-o locuinta situata in sectorul 3, de unde a sustras trei genti ce contineau diverse documente si acte de identitate, precum si o cheie de la un autoturism marca Peugeot 206, pe care l-a sustras din fata blocului.
Colentina, sector 2, doi indivizi ce pareau a fi suspecti de comiterea de furturi din buzunare si genti. Cei doi indivizi au urmarit mai multe persoane, incercand sa fure din bagajele acestora, iar in jurul orei 12.45, dupa ce au urmarit o femeie pe Sos.
Acesta a coborat din autoturism, a mers la autocar de unde a recuperat bagajele (4 genti de voiaj), cea de-a doua persoana pierzandu-se in multime.
Mariana de 26 de ani, din judetul Ilfov, care, profitand de neatentia agentilor de paza si a vanzatoarelor, folosind sacose si genti confectionate (captusite cu folie de aluminiu) in scopul de a sustrage bunuri si a nu fii detectate de sistemele de securitate, au sustras din doua supermarketuri, situate pe bld.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
google-analytics.com