La data de 15 februarie 2011, in jurul orei 09.00, politisti din cadrul Politiei Sectorului 2 - Serviciul de Investigatii Criminale - Compartimentul Flagrant au observat in zona Sos. Colentina, sector 2, doi indivizi ce pareau a fi suspecti de comiterea de furturi din buzunare si genti.
Cei doi indivizi au urmarit mai multe persoane, incercand sa fure din bagajele acestora, iar in jurul orei 12.45, dupa ce au urmarit o femeie pe Sos. Colentina, in momentul in care aceasta a urcat intr-un tramvai, cu putin timp inainte de plecarea din statie, L. SILVIU de 29 de ani, i-a sustras acesteia din buzunarul de la rucsacul pe care-l purta pe spate, o suma de bani, pe care a introdus-o in buzunarul pantalonilor, in timp ce B. FLORIN de 36 de ani, i-a asigurat acestuia paza, dupa care au fugit fiind prinsi de politisti in apropierea locului faptei.
Cercetarile sunt continuate de Politia Sectorului 2 - Serviciul de Investigatii Criminale, sub aspectul savarsirii infractiunilor de furt calificat, respectiv complicitate la furt calificat, cu cei in cauza in stare de retinere.