Cautare

1029 de rezultate pentru "eva constantinescu" (6.88 secunde)
re-alegerea presedintelui de coloratura pesedista, Nicusor Constantinescu, cu 23 de voturi pentru.
Nicusor Constantinescu a fost reales ieri, pentru a treia oara, presedintele Consiliului Judetean Constanta, cu o surprinzatoare unanimitate de voturi.
Presedintele PD Emil Boc (foto) i-a acuzat ieri pe fostii presedinti ai Romaniei Ion Iliescu si Emil Constantinescu de lipsa de vointa politica in desecretizarea dosarelor fostei Securitati.
Propunerea i-a apartinut presedintelui CJC, Nicusor Constantinescu, care este de parere ca denumirea generica de RAJA a devenit deja un brand constantean care trebui protejat.
Eva Constantinescu i-a dedicat poetului Mihai Eminescu o poezie care este publicata in volumul sau, Obsesii, lansat in aceasta toamna si care s-a bucurat de un real succes. In ceas aniversar, versurile Evei Constantinescu ne reamintesc de dorul nostru fara leac si fara sfarsit, dorul de Eminescu.
Eva Longoria arata mai bine ca niciodata! Dovada se vede in ultima imagine cu actrita din "Desperate Housewife" - Eva a pozat nud pentru fotograful Jork Weismann!
 Alegeti cadoul având destinatarul în minte „Indiferent ca veti alege un dispozitiv de ultima ora sau un accesoriu clasic pentru birou, este extrem de important sa alegeti cadoul respectiv având destinatarul în minte“, precizeaza specialistii în resurse umane de la www.eva.ro.
Frumoasa din imagine e nimeni alta decit medicul principal al lui Chelsea, Eva Carneiro. ... Nascuta pe 12 octombrie 1979, Eva este spaniola si conduce stafful medical din "Stamford Bridge" din 1 martie 2009.
Prezent ieri la Constanta, presedintele partidului Actiunii Populare, Emil Constantinescu, i-a reprosat presedintelui Romaniei Traian Basescu „lipsa de viziune si organizare, modul haotic in care ia decizii si revine asupra lor, creand confuzii, atat pe plan national, cat si pe plan international.
Astfel, democratul a precizat ca, din punctul sau de vedere, "dupa alegerile locale din 2004, fostul presedinte nelegal al Consiliului Judetean Constanta, vicepresedintele PSD Nicusor Constantinescu, coechipier in tot si toate cu "celebrul" primar al municipiului Constanta, Radu Mazare, a depus doua sesizari la DNA, una la Parchetul General, precum si alte patru actiuni in instanta, cu scopul evident de a compromite imaginea publica a deputatului Stelian Dutu".
In postura de profesor - presedintele Nicusor Constantinescu, iar invatacei - tinerii consilieri ai Partidului Democrat - Liberal. "Nu am venit sa ne tineti lectii de drept", a afirmat la un moment dat Adrian Gheorghita, consilier PD-L, pentru ca replica lui Nicusor Constantinescu sa vina prompt si moralizatoare:
Emil Constantinescu, infierat de intelectualii lui Basescu pentru scrisoare adresata lui Ponta Profesorul Vladimir Tismaneanu, considerat unul dintre cei care care alcatuiesc grupul "intelectualilor lui Traian Basescu", il blameaza pe fostul presedinte Emil Constantinescu deoarece l-a laudat pe premierul Ponta pentru sprijinirea persoanelor persecutate de regimul comunist.
Emil Constantinescu, infierat de intelectualii lui Basescu pentru scrisoare adresata lui Ponta Profesorul Vladimir Tismaneanu, considerat unul dintre cei care care alcatuiesc grupul "intelectualilor lui Traian Basescu", il blameaza pe fostul presedinte Emil Constantinescu deoarece l-a laudat pe premierul Ponta pentru sprijinirea persoanelor persecutate de regimul comunist.
2, sa poarte denumirea "Profesor Ion Constantinescu". Initiatorii proiectului, consilierii locali Bianca Predescu si Pavel Badea, au considerat ca profesorul Ion Constantinescu, care s-a stins din viata pe 13 februarie 2009, la varsta de 78 de ani, merita sa dea numele unei sali de sport.
Gabriel Constantinescu si omul de afaceri Catalin Chelu, arestati in dosarul "Mita la Politie", sunt anchetati de procurorii botosaneni. Astfel, fata de Gabriel Constantinescu a fost inceputa urmarirea penala inca din aprilie sub aspectul savarsirii infractiunilor de evaziune fiscala si spalare de bani.
Ieri, 25 ianuarie a.c., prefectul Constantei, Dan Culetu, si presedintele Consiliului Judetean, Nicusor Constantinescu, si-au prezentat punctele de vedere cu privire la numirea lui Osman Fedbi in functia de consilier judetean, respectiv alte asemenea subiecte de interes comun, dar toate acestea in conferinte de presa separate.
Emil Constantinescu, pe vremea cand era presedinte, isi pierdea o ora pe zi pentru a redacta stiri pentru TVR. ... In timpul audierilor, cand a fost vorba de acuzatiile privind cenzura pe care a impus-o in televiziunea publica, Nicolau a relatat o discutie cu fostul presedinte Emil Constantinescu.
Invocand legislatia in vigoare, o recomandare a ministrului Gheorghe Flutur, dar si faptul ca peste tot in tara astfel de Comandamente se afla in subordinea presedintelui de Consiliu Judetean, Nicusor Constantinescu, presedintele CJ Constanta si-a motivat initiativa prin aceea ca nu vrea sa fie acuzat ca nu a respectat legea.
Fostul presedintele Emil Constantinescu a apreciat miercuri seara, la o dezbatere, ca Theodor Stolojan este "cel mai antiliberal reprezentant al dreptei", fiind de fapt "continuatorul stangii de tip ceausist", datorita caruia dreapta a ajuns la putere "printr-o frauda morala de proportie".
Cu toate ca Geoana a facut referire la un fotoliu de ministru care va fi oferit social-democratilor de la Constanta, prim-vicepresedintele Nicusor Constantinescu a plusat, facand aluzie la nu mai putin de trei ministere.
google-analytics.com