Cautare

327 de rezultate pentru "eminescu" (4.52 secunde)
Cartea de la Metopolis, Bucuresti, Editura Eminescu. Cartea milionarului a fost anuntata ca un roman alcatuit din 4 parti (in fapt o tetralogie):
Eminescu, 1973, p. 311 7. Francis Bacon, Orfeu sau filosofia, in Despre intelepciunea anticilor, Bucuresti, Editura stiintifica si enciclopedica, 1976, p.
- In Partidul Conservator, daca s-ar infiinta, in care a fost si Eminescu. Dar, cum nu se mai poate infiinta, ma inscriu in partidul marilor poeti romani.
O astfel de fiinta nu are ce cauta in fruntea unei institutii, ci ”in zidirea sfintei Golii”, cum spunea Eminescu.
Eminescu) Timpul nu este altceva decat forma simtului intern, adica a intuirii noastre insine si a starii noastre interne. Caci timpul nu poate fi o determinare a unor fenomene externe:
2, actualul Liceu Mihai Eminescu. Banchetul de dupa Bacalaureat a fost organizat in Cantina Liceului agricol care functiona pe atunci in fosta Cazarma a Regimentului 5 Calarasi, in incinta caruia se afla si Monumentul ce a fost reamplasat mai tarziu pe str.
La Academie, actualul ministru al culturii, a vrut sa fie mai breaz si sa zica ceva destept despre Eminescu, cel mai mare poet care l-a dat Romania.
Cuadratura cercului, Editura Eminescu, Bucuresti, 1985 - Acad. Solomon Marcus, Singuratatea matematicianului " discurs, http://www.acad.ro/com2008/pag_com08_0327Marcus.htm (Sursa:
un vitalist, un ucenic al marilor pasoptisti inflacarati de un ideal ciudat, cel al unei patrii viitoare, in ciuda si in mijlocul sarcasmelor contemporanilor lor, interni, dar si al celor din afara, nu putini - al unui Heliade, Eminescu, Kogalniceanu, I.C.
Consilierul local a mai aratat si ca membrii Comisiei de urbanism din cadrul Consiliului Local au luat in calcul si organizarea unui concurs de solutii pentru reamenajarea Parcului &#"Eminescu”.
"Este Eminescu, e Goga, sa il studieze copiii in scoala? Ala e un diletant, ala e un amator", a sustinut liderul PRM.
Ministrul a mai participat ti la festivitatea de deschidere a anului scolar de la Colegiul "Mihai Eminescu", din municipiul Iasi.
Principele Radu, care si-a anuntat in data de 9 aprilie candidatura pentru alegerile prezidentiale din acest an, a vizitat, luni, Biblioteca Centrala Universitara "Mihai Eminescu", institutie care functioneaza in aceeasi cladire cu Fundatia Culturala "Ferdinand I" din Iasi.
In prezent, locuieste intr-o vila cu etaj (foto), pe strada Mihai Eminescu. (Ionut ZAGONEANU)
Mai mult, in zona Scolii 7 si cea a complexului comercial de pe Bulevardul Eminescu sunt intampinate dificultati in identificarea de terenuri care sa se preteze la amenajarea unor parcari.
Mirela Gheorghita si Gheorghe Durduc, functionarii cercetati de Comisia de disciplina in problema disparitiei garantiei de 600.000 de lei pentru reabilitarea Bulevardului "Mihai Eminescu", si-au sustinut nevinovatia.
Dupa aproximativ o jumatate de ora, sindicalistii au plecat din fata Universitatii catre Piata "Mihai Eminescu", unde actiunea a luat sfarsit.
Un reprezentant al PSD a citit in parlament textul Motiunii de cenzura, intitulata "OPRITI GENOCIDUL SOCIAL!". Puteti citi in continuare a noua parte a Motiunii, al carei Moto este din Mihai Eminescu:
Puteti citi in continuare a unsprezecea parte a Motiunii, al carei Moto este din Mihai Eminescu: "Azi, cand fraza lustruita nu ne poate insela, Astazi altii sunt de vina, domnii mei, nu este-asa?" 'Domnule Boc, va faceti vinovat nu numai de incompetenta.
Puteti citi in continuare a zecea parte a Motiunii, al carei Moto este din Mihai Eminescu: "Azi, cand fraza lustruita nu ne poate insela, Astazi altii sunt de vina, domnii mei, nu este-asa?" 'Masurile de austeritate decise de Guvern nu sunt masuri anticriza;
google-analytics.com