Cautare

308 de rezultate pentru "cristi" (2.66 secunde)
Pa­tronul grupului IRS, Cristi Bur­ci, a declarat pentru Mo­ney.ro ca insolventa nu in­seamna inchiderea fabricilor de va­goane, ci "conservarea"
Zece personalitati, intre care Gabriel Liiceanu, Andrei Plesu, Cristian Mungiu, Cristi Puiu si Silviu Purcarete acuza CNA de dubla masura." 'Zece personalitati din lumea culturala acuza CNA de dubla masura, dupa sanctionarea TVR din cauza editiei Profesionistii, realizata de Eugenia Voda si difuzata de postul public pe 13 noiembrie, in care, printre altele, invitatul Ion Cristoiu a vorbit pozitiv despre fondatorul miscarii legionare din Romania, Corneliu Zelea Cordreanu, sugerand ca fost si "un erou romantic".
Marie-France Ionesco (Franta) David Esrig (Germania) Gabriel Liiceanu Cristian Mungiu Toma Pavel (SUA) Lucian Pintilie Andrei Plesu Corneliu Porumboiu Cristi Puiu Silviu Purcarete'
In urma votului de la intalnire, presedintele Comitetului Zonal de Initiativa al Camerei Agricole a fost ales Cristi Costea - director DADR Dolj.
"Ideea de la care am pornit impreuna cu presedintele Camerei de Comert si Industrie Dolj, Cristi Dobre, este foarte simpla:
"Ideea de la care am pornit impreuna cu presedintele Camerei de Comert si Industrie Dolj, Cristi Dobre, este foarte simpla:
Razvan Ionescu (fost director editorial al Adevarul, actual șef al unui proiect online dezvoltat de Cristi Burci) i-a anuntat pe angajatii Adevarul despre taierile salariale care vor urma:
La evenimentul organizat de Pusa Hack, detinatoarea brand-ului Exotique in Romania, au participat foarte multe vedete, printre care Catalin Botezatu, care este imaginea brand-ului Exotique, Cristi Brancu, Oana Turcu, reprezentantii Casei Regale, stilistul Adina Buzatu, omul de afaceri Cristian Tantareanu venit cu sotia, si lista ar putea continua.
"Ne dorim ca FLORIN CALINESCU sa fie implicat, alaturi de noi, in tot procesul de relansare a postului Prima TV", a mai spus Cristi Burci.
Cristi Selaru, Redactor) Cozmin Gusa a afirmat la Realitatea TV ca manipularea legata de Sorin Oprescu este una uriasa, desi nu pare si ca Primaria Capitalei a fost o VACA DE MULT PENTRU SANTAJISTI, carora acum le este extrem de frica de ceea ce ar putea denunta fostul edil al Capitalei.
Manuel Dinculescu (directorul de programe al postului), Cristi Chirculescu (directorul muzical), si Liviu Damian (directorul tehnic). Din echipa Smart FM mai fac parte:
Prezent va fi fratele mai mare al realizatoarei TV, Cristi Topescu, iar cenusa sa va fi dusa in Oradea, oras in care traieste mama sa, in prezent.
De la LPS "Petrache Triscu", din grupele antrenate de profesorii Nicolae Parvu si Cristi Margineanu, au urcat pe podium sportivii:
Turkmenistan, locul 147 in clasamentul FIFA, nu a expediat niciun sut pe poarta romana, in amicalul disputat vineri seara, la Belek, in Turcia. Golurile nationalei tricolore au fost marcate de Marius Niculae (3, 90 - penalty) si Cristi Tanase (47 si 51).
Il faceti tigan si pe Cristi Chivu, il faceti si pe Adi Mutu… Si voi sunteti macaronari, asa va spune toata lumea", a explicat "Nasty"
Cand am venit, am hotarat impreuna cu impresarul meu, Cristi Buturuga, ca e mai bine pentru mine sa stau impreuna cu ceilalti coechipieri.
La Cluj, Stan se va putea baza in premiera pe Alexandru Chipciu, care are sanse mari sa inceapa meciul ca titular in banda dreapta, in timp ce in banda stanga va juca Florin Costea, in locul lui Cristi Tanase, care este suspendat.
Peluza Sud (PS) "Cristi Neamtu" este gata sa inceapa "meciul" cu FRF, maine, intre orele 16.00 - 18.00, fiind programat mitingul suporterilor Universitatii Craiova din Piata Victoriei din Bucuresti.
Andrei Bobonete - Andrei Crangus, Alex Olteanu, Raul Constantinescu, Adrian Nichifor, Ionut Popescu, Cristinel Serban, Marius Sultan, Andrei Dobre, Aurel Manciu, Stefan Baiaram, Alex Garbita, Cristi Opritoiu, Hristos Vadasis.
Stefan Boznea, Robert Mandru - Alex Diaconescu, Robert Tudor, Paul Florea, Radu Paduretu, Stefan Rezeanu, Alex Pogaci, Nicusor Ilin, Andrei Diaconu, Catalin Ionescu, Alesandru Trana, Stefan Barbu, Cristi Popa, Flavius Piperca, Emilian Pacionel, Antonio Cucit, Catalin Teleru, Andrei Militaru.
google-analytics.com