Cautare

625 de rezultate pentru "bucharest food festival" (3.19 secunde)
Bucharest City Tour, reluat de la 1 iunie. ... Cristina Macuc) Regia Autonoma de Transport Bucuresti (RATB) a anuntat ca a reluat, la 1 iunie 2018, serviciul liniei turistice Bucharest City Tour (tip Hop-On-Hop-Off) cu 4 autobuze double-decker.
Jazz Compas Live in Museum isi propune a fi un festival urban care va invita in plin centru al Bucurestiului, intr-un mediu cultural inedit: ... 21 30 Bucharest Jazz Orchestra - "Povesti din Bucuresti" Palatul Sutu (Bdul.
Bucharest Music Film Festival (BMFF) si ArCuB Live Open Air-Jazz, Blues & More. Timp de trei saptamani, farmecul muzicii clasice si elita jazz-ului international vor cuceri audienta in Piata George Enescu.
La festival au participat 17 restaurante, carora se adauga diverse tipuri de bar, standuri de inghetata, deserturi sau cafea. Au fost amenajate un food court, un lounge, spatii recreationale cu biliard cu piciorul si doua spatii dedicate copiilor, realizate de Asociatia Ajungem Mari, respectiv UPC.
Bucharest Coffee Festival are loc timp de 3 zile la Bucuresti. Acesta este singurul festival de profil din Europa de Est. Specialitatea de cafea Kopi Luwak este disponibila la festival.
Desi este criza, romanii nu numai ca nu renunta la mancarea de tip fast food, ba chiar fac cozi in restaurantele care servesc astfel de produse. O demonstreaza cifrele de afaceri ale celor doua mari lanturi de restaurante fast-food din Romania, cifre care sunt in crestere.
Hotel Marshal Garden Bucuresti a gazduit marti, la Sala Panoramic, cea de-a patra editie a evenimentului Italian Wine and Food Day organizat de Agentia Italiana pentru Comert Exterior (ICE) Bucuresti si Camera de Comert Italiana pentru Romania, sub patronajul Ambasadei Italiei.
Fast-food-ul - si aici vom include tot ceea ce tine de alimentatia "rapida", de la banalii cartofi prajiti, burger-ul extra large, shaorma, kebabul, pestele pane, hot-god-ul, meniurile de-a gata, cu sote-uri, fripturi, garnituri care cu greu pot fi catalogate drept "sanatoase"si cam tot ce se mai gaseste prin meniul acestor fast-food-uri.
In cadrul Festivalului de Spiritualitate si Terapii Complementare, "A Noua Dimensiune", organizat in incinta Salii Dalles, la etajul I ii puteti gasi pe cei de la Fiesta Food: pe Valentin Dinca, reprezentant Fiesta Food respectiv sotia lui.
Produse alimentare nocive Produsele procesate si fast-food Daca ar fi posibil sa numaram cate batoane de crab se produc si se consuma in lume, s-ar dovedi ca nu exista atatia crabi. ... Taieteii si piureul de cartofi fast-food sunt alimente extrem de des intalnite in dieta unor persoane.
Azienda Agricola-Agrituristica Il Vecchio Caro a participat recent la evenimentul Italian Wine and Food Day organizat la Hotel Marshal din Bucuresti. Crescatorie de rase tipice in stabulatie libera si semilibera, fabricarea de produse slow food. ... Persoana de contact de la Italian Wine and Food Day:
Recent, a avut loc evenimentul de lansare a unuia dintre cele mai ambitioase proiecte din portofoliul companiei A&D Pharma, EVITAL Functional Food.
Este al treilea an in care ambasadorii Food Revolution si Slow Food din toata tara se reunesc la Bucuresti Gradina Verona.
E laudabila initiativa deputatului clujean privind interzicerea produselor de tip fast-food in scoli, pentru formarea unor obiceiuri alimentare sanatoase generatiei tinere.
Marele Premiu Stefan Iordache” pentru cea mai buna actrita la Gala Hop Mangalia 2012 Premiul pentru cea mai buna regie la Festivalul National de Teatru Independent 2013 Premiul pentru cea mai buna scenografie la Festivalul National de Teatru Independent 2013 Premiul pentru cea mai buna actrita la Festivalul National de Teatru Independent 2013 Festivalul International de Teatru nou Arad 2013 Sibiu Fringe Festival 2013 Maratonul Teatrului Independent 2013 Vineri, 27 martie, ora 19.00 TREI FEMEI INALTE dupa Edward Albee (Productie ArCuB si UnTeatru) cu:
- L-am cunoscut intr-o piateta, la un festival, Radu Serban din Caracal. ... Chiar ma amuzam cu Titus Andrei recent, la un festival, pentru ca el a fost martorul intalnirii noastre si a fost prezent la discutia dintre noi doi. ... - Tavi Ursulescu a prezentat acest festival.
In toate cele trei zile de festival, programul scenelor principale va alterna, oferind fanilor cel mai bun mix de muzica alternative rock, indie rock, hip hop, soul, afrobeat, dubstep, drum and bass si post hardcore.
Fanii festivalului vor avea asadar la dispozitie o noua optiune in ceea ce priveste transportul catre si de la festival, fara sa-si mai faca griji pentru indisponibilitatea taxi-urilor in zona sau tarifele exagerate practicate de speculanti.
Cel mai recent album al trupei se prezinta mult mai asezat, energic, mixand toate stilurile prin care a trecut Antimatter, cu puternice accente de New Wave.METALHEAD Meeting 2015 isi deschide portile pe 12 iunie 2015 si le promite fanilor un festival de 3 zile cu peste 30 de trupe, dintre care sase headlineri de talie internationala, o parte in premiera in Romania!
JTI, din nou la TIFF cu un film de dans Corbul Alb sau despre imposibilul artei JTI si Transilvania International Film Festival (TIFF) au oferit din nou ieri seara publicului clujean un regal dedicat dansului.
google-analytics.com