Sanatosi.com: Cele mai nocive produse alimentare. Sa nu spuneti ca nu v-am avertizat!
Rafturile magazinelor abunda in dulciuri si bunatati ambalate in pachete care mai de care mai colorate. Dar realitatea este ca in interiorul ambalajelor aratoase deseori se ascund adevarate otravuri. Redactia noastra v-a pregatit lista celor mai daunatoare produse. Luati aminte la aceasta lista care va va ajuta sa nu va puneti in pericol sanatatea dvs. si a celor apropriati atunci cand veti merge data viitoare la cumparaturi.
Produse alimentare nocive
Produsele procesate si fast-food
Daca ar fi posibil sa numaram cate batoane de crab se produc si se consuma in lume, s-ar dovedi ca nu exista atatia crabi.
In aceste batoane nu este niciun gram de carne de crab, dar exista carne tocata de peste, apa, amidon, ulei vegetal, si o varietate mare de agenti de ingrosare, arome, precum si amplificatori de aroma. E alegerea fiecaruia daca sa manance sau nu aceste batoane, doar ca iata unele pisici refuza sa manance acest produs.
Taieteii si piureul de cartofi fast-food sunt alimente extrem de des intalnite in dieta unor persoane. Dar ganditi-va daca aveti nevoie de un astfel de atac chimic asupra organismului? Toate aceste produse procesate si fast-food cu siguranta nu aduc niciun avantaj sanatatii dumneavoastra.
Mancarea sanatoasa poate fi gustoasa: nu permiteti producatorilor lipsiti de scrupule sa va manipuleze dorintele si obisnuintele. Fiti sanatosi! Continutul articolului este doar informativ si nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.
Sursa: Sanatosi.com