Cautare

285 de rezultate pentru "bombardat de minuni" (3.61 secunde)
Rusia a bombardat toate regiunile Ucrainei Cel putin 28 de drone Shahed au fost doborate O persoana a fost ucisa in urma atacurilor din Herson
Bombardamentele rusesti au avariat 30 de case rezidentiale in orasul Orikhiv Doua case au fost distruse, iar pompierii au limitat incendiile a doua cladiri cu 5 etaje Un militar al fortelor speciale ucrainene se pregateste pentru o misiune de foc
A fost o explozie puternica, chiar langa granita Romaniei, dupa ce fortele ruse au bombardat din nou regiunea Odesa. Rachete si drone rusesti au lovit porturile Reni si Ismail, situate pe Dunare, in apropierea granitei romano-ucrainene.
Zelenski a evaluat pagubele provocate de recentele lovituri aeriene rusesti. Din cauza ca Rusia a renuntat recent la acordul privind libera circulatie a cerealelor, orasele portuare ucrainene se afla acum sub amenintare directa din partea Moscovei.
Suntem in ziua 534 a razboiului pe scara larga declansat de Rusia in Ucraina. ... Un hotel din orasul Zaporojie folosit de angajatii ONU a fost bombardat de rusi aseara, a anuntat, vineri, coordonatorul umanitar pentru Ucraina, relateaza CNN.
Armata ucraineana a reusit sa loveasca tinte la 600 de kilometri de frontiera sa. A distrus 4 avioane militare de transport folosite de trupele de parasutisti.
Centrul tarii a fost bombardat de teroristii Hamas cu o intensitate fara precedent in cele 18 zile scurse de la atacurile de la 7 octombrie.
Pe fondul temerilor ca razboiul s-ar putea extinde, gruparile pro-iraniene din Siria au bombardat zone de frontiera din Israel, iar armata israeliana a ripostat masiv. ... Ranitii au fost tratati la lumina lanternelor de la telefoanele mobile.
Premierul interimar din Liban a condamnat atacul si a acuzat Israelul de crime. Lovitura vine dupa ce Hezbollah a anuntat ca a bombardat o localitate din nordul Israelului, unde este stationata armata.
In aceasta alianta PSD cu PNL au existat si exagerari de natura simbolica, mai ales in campania electorala. ... Evolutia acestor relatii si crearea unei veritabile aliante nationale pentru apararea democratiei si a statului de drept si, in fapt, izolarea politica a lui Basescu si a PDL-ului.
Directorul Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Craiova, Stefan Stoica, a facut o radiografie a drumurilor nationale din Oltenia. Acesta a precizat intr-un interviu acordat GdS ce drumuri vor intra in reabilitare si cat de repede se va finaliza Centura de Sud a Craiovei.
Declaratii de presa sustinute de senatoarea PSD Gabriela Firea, candidata Partidului Social Democrat la functia de Primar General al Primariei Capitalei, dupa depunerea candidaturii / Comunicat de presa PSD Mi-am depus candidatura pentru inalta si plina de responsabilitate functie de primar general al Capitalei.
Circul ieftin jucat zilele acestea de autoritatile centrale pe tema turismului pe litoral nu mai pacaleste pe nimeni si nu mai poate salva nimic dintr-un sezon care se anunta catastrofal.
Pe 1 Decembrie, ziua tuturor romanilor si ziua in care ProTv a aniversat 15 ani de existenta, telespectatorii au ales sa spuna Romania DA impreuna cu ProTv.
Sunt uluit de capacitatea antrenorilor Octavian Belu si Mariana Bitang sa faca noi si noi minuni. Oamenii acestia merita tot ce e mai bun de la Romania!
Consiliul de conducere judetean al Aliantei D.A. a hotarit ca toti consilierii judeteni liberali si democrati sa aiba o atitudine unitara in cazul proiectelor de hotarire si a initiativelor promovate de conducerea Consiliului Judetean (CJ).
De ce merge greu calculatorul si cum se elimina cauzele Cu urmatoarea ocazie cand va veti intreba de ce merge greu calculatorul, amintiti-va de cele cateva recomandari pe care vi le facem in continuare, utile pentru a identifica si inlatura, fara a apela la un specialist, cauzele ce-l fac sa functioneze tot mai lent pe zi ce trece.
Pastorala de Sfintele Pasti 2016 a Patriarhului Romaniei - text integral Ucenicii lui Christos - Martori si vestitori ai Invierii Lui si Imi veti fi Mie martori in Ierusalim, in toata Iudeea si in Samaria si pana la marginea pamantului!
Statele Unite ale Americii sunt Invitat de Onoare la cea de-a XIII-a editii a Salonului International de Carte Bookfest. 30 mai -3 iunie sunt cele 5 zile in care Salonul de Carte Bookfest 2018 devine punctul central al lumii editoriale din Romania.
De acum inainte vei fi pescar de oameni!
google-analytics.com