Cautare

61295 de rezultate pentru "beatrice inele din argint inedite" (6.22 secunde)
27 de cereri de acordare a sprijinului financiar din bugetul statului pentru activitatile din sectorul zootehnic au fost aprobate de reprezentantii Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) Gorj.
La standul anticarului Cristi din Buzau, de la targul Piata Taraneasca de la MTR am gasit obiecte vechi inedite, precum:
Comertul cu bijuterii "la negru" depaseste 70% din piata totala a bijuteriilor din Romania. ... Piata neagra a bijuteriilor a atins in momentul de fata cote alarmante, este de parere presedintele Patronatului Bijutierilor din Romania (PBR), Heinz Karl.
Constantin Marian, colectionar din Popesti-Leordeni, participa frecvent la targurile anticarilor din curtea MTR. Am venit cu bijuterii diverse din argint:
"Am adus la acest targ cateva broscute realizate special pentru ziua de 1 iunie, din malachit, peridot, ametist si coral rosu - la 10 RON, bratara din malachit plus cercei din malachit - la 100 RON, coliere din cianit, prehnit, sardonix, ametist de Namibia, onix, granat si piatra soarelui naturala - intre 80 RON - 100 RON, crizocol cu malachit, shatukit, cristale naturale montate in argint si confectionate manual in Romania, cercei montati in argint cu aquamarin, rubin in zoisit, charoit si coral rosu", ne-a spus Andrei Costin Victor, de porfesie geolog.
un colier vechi Hmong din argint masiv, cu o amuleta Spirit, la baza gatului, un serafim bisericesc din Muntenia, secolul al XIX-lea, degetare vechi din argint, pretul fiecarui degetar este 180 RON, livrare personala in Bucuresti, in tara, prin Fan Courier, in strainatate prin Posta Romana, o alama argintata, o icoana veche populara imparateasca din Bucovina, reprezentare a lui Iisus Hristos Pantocrator, un inel vechi din argint, traditie post-bizantin, un inel vechi Kanouri din argint, din vestul Africii, o cruce veche ruseasca, de la inceputul secolului al XIX-lea, din alama si email, o cruce veche ruseasca, de la inceputul secolului al XIX-lea, din alama si email, cu spatele turnat si gravat.
Un inventator doljean a obtinut medalia de argint la prestigiosul Salon al inventatorilor, organizat luna aceasta la Geneva.
Banca Nationala a Romaniei va pune in circulatie, incepand de saptamana viitoare, o moneda din argint in valoare de cinci lei, dedicata nominalizarii orasului Sibiu drept "Capitala Culturala Europeana" in 2007, se arata intr-un comunicat al bancii centrale, dat ieri publicitatii.
Banca Nationala a Romaniei (BNR) va pune in circulatie, de azi, 500 de monede din argint dedicate aniversarii a 200 de ani de la nasterea lui Simion Barnutiu, unul din liderii miscarii revolutionare a romanilor ardeleni din 1848, a anuntat, luni, banca centrala.Monedele din argint au o valoare nominala de 10 lei, o greutate de 31,103 grame, un diametru de 37 milimetri si marginea zimtata.Aversul (fata monedei) prezinta un fragment din acuarela lui Costache Petrescu - "Adunarea Nationala de la Blaj", peste care se afla inscriptia "MAREA ADUNARE NATIONALA DE LA BLAJ - MAI 1848".in partea stanga se afla anul emisiunii - 2008, scris vertical, in partea superioara este inscrisa valoarea nominala - 10 lei, langa chenar este inscriptia in arc de cerc "ROMaNIA", iar in dreapta, stema Romaniei.Reversul monedei de argint prezinta portretul lui Simion Barnutiu, iar in stanga, inscriptia "SIMION BARNUTIU" scrisa vertical si, dedesubt, inscriptia "200 ANI DE LA NASTERE".
Oltenii au urcat pe podium de 12 ori, iar reprezentantii cluburilor din Craiova au obtinut sapte medalii, dintre care trei LPS "Petrache Triscu", doua CS Universitatea si tot doua CSM.
Carmen David creeaza bijuterii inedite din cristale, fiind o prezenta constanta a targurilor de cristale. La editia din septembrie, Carmen a participat cu:
Dan Turca si Sanziana Turca fac obiecte de cupru - bijuterii de cupru, inele de cupru, iar sotia mea face tricouri pictate, genti pictate, esarfe de matase pictate, la 40 rom, inelele sunt din sarma colorata, cu buline de lemn colorate si inele de cupru.
Cristina si Andreea, mama si fiica, participa la targurile traditionale Piata Taraneasca si Mester(esti) din curtea MTR. "Avem la stand coliere din hartie quilling (tehnica de hartie) facute de Andreea - la 5 RON si 10 RON pe baza metalica, inele cu pietre:
Emil Spiac din Arad a participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale organizat la Muzeul National de Geologie. ... pandante si cercei din moldavit, inele din argint cu ametist, amoniti, calcedonia Uruguay, labradorit, lidit (jasp negru sau piatra de incercare a aurului) - de pe Mures.
Din 2012 am inceput sa cochetez cu pietrele semipretioase si in 2015 am facut firma My ZorZon. ... Din pacate, multi tineri cumpara in continuare de la Meli Melo si nu sunt atrasi de bijuteriile cu pietre.
"La standul meu puteti gasi bratari fantezie facute pe piele naturala de diferite grosimi sau matase naturala cu ciorchini din pietre semipretioase, bratari fine, elegante din azurit, labradorit, malachit, smarald, cristal de stanca, inele din pietre divers colorate de diferite dimensiuni, pe sarma placata cu argint, cu diverse pietre (cuart, coral cu cristal) - intre 20 - 25 RON, pandantive fantezie - intre 20 - 60 RON, cercei cu pietre - intre 20 - 30 RON, cercei candelabru (merg foarte bine).
Simona Petre participa frecvent la targurile organizate de Asociatia Colectionarilor si Anticarilor din Bucuresti, in curtea Palatului Sutu.
Familia Gabrian participa in acest week-end la targul Piata Taraneasca si Mester(esti) organizat in curtea MTR, in zona anticarilor, cu inele din lapis lazuli, ametist, topaz, citrin - intre 20 - 100 RON, vase de uz casnic (cazan de tuica - la 300 RON/ 10 litri), lanturi din argint - la 80 - 100 - 250 si 300 RON, cutiute de medicamente, din alpaca, vechi - intre 50 - 80 RON (de la strabunicii lor), vase din alama si arama (lucrate la comanda, de la 10 litri pana la 1.000 de litri), cazane, ibrice (care se dau cel mai bine), calut de bronz - 100 RON, vas mic de bronz - 80 RON, ceasuri intre 10 - 100 RON, linguri din alpaca - la 10 RON bucata si cutiuta din alama pentru bijuterii - la 80 RON.
Familia Gabrian a participat recent la targul traditional organizat in curtea MTR, in zona anticarilor, cu inele din lapis lazuli, ametist, topaz, citrin - intre 20 - 100 RON, vase de uz casnic (cazan de tuica - la 300 RON/ 10 litri), lanturi din argint - la 80 - 100 - 250 si 300 RON, cutiute de medicamente, din alpaca, vechi - intre 50 - 80 RON (de la strabunicii lor), vase din alama si arama (lucrate la comanda, de la 10 litri pana la 1.000 de litri), cazane, ibrice (care se dau cel mai bine), calut de bronz - 100 RON, vas mic de bronz - 80 RON, ceasuri intre 10 - 100 RON, linguri din alpaca - la 10 RON bucata si cutiuta din alama pentru bijuterii - la 80 RON.
Am venit la targul de Craciun de la MTR cu obiecte vechi din argint, cu o colectie bogata de bricege si ceasuri vechi, de mana si de buzunar.
google-analytics.com