Cautare

214 de rezultate pentru "angela" (2.91 secunde)
Deutsche Welle publica un amplu articol despre vizita cancelarului german Angela Merkel la Bucuresti (autor: ... Cancelarul german Angela Merkel, aflata in prima sa vizita oficiala la Bucuresti, s-a intalnit cu presedintele Traian Basescu si cu premierul Emil Boc.
un nou volum de interviuri DESPRE CUM NU AM RATAT O LITERATURA GROZAVA publicat la Editura Junimea (Iasi), spune Angela Baciu. ... Cartea de interviuri a fost prezentata de scriitorii Lucian Vasiliu si Angela Furtuna. In cadrul targului, Angela Baciu a avut intalniri cu publicul, dupa cum urmeaza:
Angela Similea a venit in camera de hotel a lui Victor Surdu, pe vremea cand inca era maritata cu fostul sot:
Acum de exemplu ne pregatim sa ne intoarcem in America, la New York, unde vom concerta in Central Park, pe aceeasi scena pe care au cantat Luciano Pavarotti si Angela Gheorghiu. ... - Ce reprezinta romanca Angela Gheorghiu pentru voi?
Femeile din Partidul Romania Mare au avut parte de o surpriza placuta cu ocazia "Zilei Martisorului", si anume de intalnirea cu deputatul PRM Angela Buciu, presedinte al Organizatiei Nationale de Femei PRM.
Agerpres informeaza ca presedintele Forumului Democrat al Germanilor din Romania (FDGR), primarul municipiului Sibiu Klaus Iohannis a anuntat, joi, ca va participa la cel putin una din discutiile pe care cancelarul german Angela Merkel le va avea la Bucuresti in cadrul vizitei care va dura doar cateva ore.
Ponta se pregateste de intalnirea cu Angela Merkel Premierul Victor Ponta a confirmat, luni seara la B1 TV, ca urmeaza sa aiba o intalnire cu cancelarul Germaniei, Angela Merkel, precum si cu alti prim-ministri, intrucat astfel de intrevederi "tin de normalitatea functiei".
Angela Raduta a absolvit Arte Plastice acum un an, la sectia Grafica si ii place sa deseneze creaturi fantastice si diferite tehnici. ... Pe facebook, ma gaseste lumea pe Raduta Angela. ... Eu am facut fotografie dupa fotografie si asa am reusit sa duc animatia la capat, ne-a spus Angela Raduta.
Acum de exemplu ne pregatim sa ne intoarcem in America, la New York, unde vom concerta in Central Park, pe aceeasi scena pe care au cantat Luciano Pavarotti si Angela Gheorghiu. ... - Ce reprezinta romanca Angela Gheorghiu pentru voi?
Cancelarul german Angela Merkel a declarat ieri ca stie ca in Romania sunt aplicate, in prezent, masuri "destul de dure", opinand insa ca, odata create structurile, acestea pot constitui o baza pe care se poate construi cresterea economica.
O importanta publicatie politica din Marea Britanie spune despre cancelarul german Angela Merkel ca este "cel mai periculos lider" si o compara cu Adolf Hitler.
Angela Ivan, directoarea Zonei Libere Galati, a declarat ca firma Global International 2000 a incheiat contractul de concesiune la sfarsitul lunii august. ... Terenul este concesionat pe perioada maxima, 49 de ani, cu posibilitatea prelungirii cu inca jumatate, adica alti 24 de ani si cinci luni", a precizat Angela Ivan.
Angela Marincea a participat recent la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie.
Angela Avram din Oradea participa la Christmas fair's Marathon, organizat vizavi de CinemaPro. ... Margele de poveste este marca mea inregistrata la OSIM de un an", ne-a spus Angela Avram.
Pe 2 ianuarie 2007, Angela Merkel, fosta fiziciana din Germania Democrata, ajunsa cancelar al Germaniei (nu l-a egalat pe Vaclav Havel, care a reusit performanta de a fi fost presedintele a doua tari, dar e pe aproape), publica un interviu care a iluminat Europa.
Angela Avram din Oradea a participat recent la Targul Bucurestiului organizat in Parcul Cismigiu. ... Margele de poveste este marca mea inregistrata la OSIM de un an", ne-a spus Angela Avram.
Angela Marincea a fost prezenta recent la targul de cristale din curtea Muzeului de Geologie. ... Pandantivele si cereceii sunt facute de mine, iar bratarile sunt cumparate din afara, ne-a spus Angela Marincea.
Intra in lupta Nicolas Sarkozy si Angela Merkel, pentru mobilizarea la vot Duminica, Angela Merkel si presedintele Sarkozy au dat publicitatii, concomitent in Welt am Sonntag si Journal du Dimanche, un text comun in care abordeaza probleme sensibile privind economia europeana si rolul pe care trebuie sa-l aiba Parlamentul European si celelalte institutii ale UE.
Cancelarul german Angela Merkel i-a dat asigurari sefului statului roman ca Germania este dispusa sa sustina Romania pe drumul spre o mai consistenta integrare europeana.
Libertatea publica articolul "Angela Merkel si Nicolas Sarkozy le fac zile fripte guvernantilor de la Bucuresti I 'Alba-neagra' cu aderarea la Schengen", pe care il puteti citi in continuare.
google-analytics.com