Cautare

322 de rezultate pentru "adina buzatu" (2.58 secunde)
Deputatul Crin Antonescu considera ca subprefectul de Dolj, Nicolae Giurgiteanu, ar trebui demis, pentru ca a cerut excluderea din PNL a deputatului Horatiu Buzatu, dand astfel dovada ca "nu intelege noul statut al subprefectilor", care "nu ii permite sa-si dea cu parerea despre chestiuni politice".
Subprefectul de Dolj Nicolae Giurgiteanu se simte terorizat de telefoanele deputatului liberal Horatiu Buzatu. ... Sunt ingrijorat de starea dumnealui de sanatate si cred ca ar trebui sa apeleze la un medic, eventual care mai este si coleg de partid", a replicat Buzatu.
Buzatu il vrea pe Groza candidat la primarie Alt moment inedit al alegerilor a fost discursul tinut de fostul presedinte al PNL Dolj, deputatul Horatiu Buzatu, adversar declarat al fostului subprefect.
36 de organizatii PLD in Dolj Desi partidul nu a fost inca inregistrat in mod oficial, presedintele interimar al filialei doljene a PLD, deputatul Horatiu Buzatu, a declarat ca deja au fost infiintate 36 de organizatii locale, iar pana la sfarsitul lunii urmatoare, filiala intentioneaza sa dezvolte organizatii in toate localitatile din Dolj.
Dimpotriva, actuala clasa politica isi doreste politicieni mai apropiati conducerilor de partid", a declarat ieri deputatul PLD de Dolj, Horatiu Buzatu. ... Este in acelasi stadiu, nemiscat, in comisia din Camera Deputatilor", a spus Buzatu.
Buzatu: ... Nu de alta, dar nu vreau sa ne trezim ca domnul Razgandeanu decide sa lase pana la urma data alegerilor neschimbata si sa fim luati prin surprindere", a declarat Horatiu Buzatu, presedintele interimar al PLD Dolj.
Buzatu: ... Deputatul Horatiu Buzatu, presedintele PLD Dolj, a declarat ca are informatii privind negocierea unor posturi de prefecti care au fost desemnati in 2005 de Partidul Democrat, functii printre care se afla si cea din Dolj.
De altfel, Denisa Buzatu, responsabil cu implementarea Planului Operational Sectorial in regiunea Olteniei, a declarat ca pasi precum asocierea, stabilirea actionariatului in societatea care urmeaza sa se transforme in unic operator vor fi urmati din nou de primari.
Din Craiova, singurii care au participat la mitingul din Piata Constitutiei au fost liberal-democratii lui Horatiu Buzatu.
Din Craiova, singurii care au participat la mitingul din Piata Constitutiei au fost liberal-democratii lui Horatiu Buzatu.
Dumitru Buzatu, presedintele PSD Vaslui, organizatie unde Ana Birchall avea inscrisa candidatura, confirma indirect varianta acesteia. Cu cateva ore inainte de a se discuta in sedinta Comitetului Executiv lista candidatilor de la Vaslui, Buzatu declara ca Ana Birchall figura printre candidatii organizatiei.
Cea mai recenta demisie a fost cea a lui Ciprian Buzatu, functionar in cadrul Serviciului Proiecte Europene, care a anexat la dosarul trimis presedintelui CJ, Mihai Tabuleac, si fluturasul cu ultimul salariu.
Vezi aici textul complet al "Protestului Tradatorilor lui Basescu" Fostul deputat Horatiu Buzatu s-a declarat imediat "un tradator" si a trimis scrisoarea mai multor personalitati ale vietii publice.
Actionarii au decis cu majoritate de voturi ca functiile de executie sa fie preluate de un comitet director format din doua persoane, acestea fiind Florian Teodor Buzatu si Margareta Racovita. ... Vasile Salapa (presedinte), Tudor Ciurezu (vicepresedinte) si membrii Dinel Staicu, Florian Buzatu, Gheorghe Blidaru si Margareta Racovita.
Aceasta prevedere este insa si in sens invers, ceea ce este foarte bine", a declarat Horatiu Buzatu, patron al unei firme care activeaza in domeniu. ... Din contra, suma poate ca este chiar mica avand in vedere valoarea contractelor", a mai spus Buzatu.
Portofoliu profitabil Florian Teodor Buzatu, membru in Consiliul de Administratie (CA) al SIF 5 Oltenia, spune ca aceasta crestere este explicabila prin aprecierea actiunilor la societatile la care SIF detine portofolii importante.
"Pana acum, cu eforturi se ajungea la 34 - 35% si eram nevoiti sa convocam a doua adunare la care deciziile se luau cu majoritatea voturilor celor prezenti", a declarat Theodor Buzatu, membru in Consiliul de Administratie al SIF Oltenia.
Societatea de Investitii Financiare (SIF) 5 Oltenia acorda dividende in valoare totala de circa 80 de milioane de lei pentru detinatorii de actiuni reziduale care nu si-au incasat drepturile banesti in ultimii trei ani, a anuntat ieri Florian Teodor Buzatu, vicepresedintele Consiliului de Administratie al societatii.
De aceeasi parere este si Teodor Buzatu, membru in CA al SIF 5 Oltenia, care spune ca nu ar rata o astfel de oportunitate. ... Daca listarea la BVB a Fondului Proprietatea se va amana, titlurile de despagubire pot fi achizitionate la preturi mai scazute", a spus Buzatu.
Nici o firma de brokeraj nu va vinde actiunile altcuiva pentru ca dau eu ordin“, a declarat Teodor Buzatu, membru în Consiliul de Administratie al SIF Oltenia. ... Practic, conform lui Buzatu, ei nu si le pot pierde fara sa fie de acord.
google-analytics.com