Cautare

322 de rezultate pentru "adina buzatu" (9.02 secunde)
Vezi mai jos ce scandal de proportii declanseaza incercarea de debarcare a lui Teodor Buzatu si cine poate ajunge in atentia procurorilor Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare (CNVM) a cerut SIF Oltenia introducerea unui nou punct pe ordinea de zi a sedintei AGA din 28/29 aprilie.
Printre cei prezenti, s-au aflat Adina Buzatu, Christian Ciocan, Giulia Anghelescu, Delia Matache si Zoli de la Sistem.
Deputatul PNL de Dolj Horatiu Buzatu a afirmat, vineri, ca schimbarea din fruntea Directiei Nationale Anticoruptie a lui Daniel Morar ar putea insemna inceperea cercetarilor in cazul unor "lideri marcanti ai PDL",.
Aceasta si-a început activitatea în urma cu sase-sapte luni, prin asocierea a trei prieteni - Bogdan Buzatu, Marian Balica si Ionut Pârvu. ... Acolo a facut cursuri de peisagistica si a lucrat la o firma în domeniu", a declarat Bogdan Buzatu.
Aceasta si-a început activitatea în urma cu sase-sapte luni, prin asocierea a trei prieteni - Bogdan Buzatu, Marian Balica si Ionut Pârvu. ... Acolo a facut cursuri de peisagistica si a lucrat la o firma în domeniu", a declarat Bogdan Buzatu.
Roxana Iordache publica pe blog articolul "ADINA VALEAN, CEL MAI TARE PARLAMENTAR EUROPEAN. TELEVIZIUNILE DIN ROMANIA II PREFERA PE EBA SI VADIM" Organizatia Votewatch.eu a desemnat-o pe Adina Valean cel mai puternic europarlamentar, adica deputatul cu influenta cea mai mare in Parlamentul European.
Adina Alberts isi pastreaza policlinica Curtea de Apel Bucuresti i-a dat castig de cauza celebrei doctorite esteticiana in procesul pe care il avea cu Primaria Sectorului 1. Instanta a considerat actiunea primariei ca nula in conditiile in care dr Adina Albert are toate autorizatiile necesare pentru desfasurarea activitatii.
ne-am adunat astazi la On Air Music Awards toti capii din muzica romaneasca, pentru a termina cu razboaiele." Show-ul a inceput in forta cu Vita de Vie care a deschis seria mini recitalurilor continuata de Alina Manole, Grasu XXL, Corina, What’s Up si Andra, Trio Zamfirescu, Adina Raducan, Vunk, Lala Band si Electric Fence.
Deputatul doljean Horatiu Buzatu prevede un absenteism în masa din partea social-democratilor la sesiunea extraordinara la care se vor lua în discutie cazurile Mitrea si Nastase. Sesiunea extraordinara a parlamentului de saptamâna viitoare, la care vor fi luate în dezbatere cazurile Mitrea si Nastase, provoaca deja reactii aprinse în rândul politicienilor.
Conducerea PNL Dolj a discutat la sfarsitul saptamanii trecute posibilitatea excluderii din partid a deputatului Horatiu Buzatu, dupa ce subprefectul Nicolae Giurgiteanu l-a acuzat pe acesta ca il terorizeaza cu telefoanele pe care i le da noaptea.
Deputatul de Dolj Horatiu Buzatu si-a depus ieri demisia din PNL. ... Cred ca aceasta actiune va continua si ma astept sa ni se alature cateva sute de liberali", a declarat Horatiu Buzatu.
Buzatu:
Hotararea prin care Consiliul Local Municipal Craiova a aprobat Planul de Urbanism General (PUG), 23 din 2000, este atacata in instanta de firma SC Plusauto SRL, dealerul Ford in Craiova, detinuta de fostul deputat de Dolj, Horatiu Buzatu.
Firmele si persoanele implicate in aceasta inselatorie - SC Loenermark SRL din Poarta Alba, SC Scu Pin Clean SRL si Transport Comercial Prest SRL, ambele din Constanta, controlate de Costel Buzatu, Emil Pricop, respectiv Daniel Gruea - au fost depistate si anul trecut de Garda Financiara, dupa ce au furat de la stat tot 50 miliarde lei vechi.
Hotararea prin care Consiliul Local Municipal Craiova a aprobat Planul de Urbanism General (PUG), 23 din 2000, este atacata in instanta de firma SC Plusauto SRL, dealerul Ford in Craiova, detinuta de fostul deputat de Dolj, Horatiu Buzatu.
Florian Teodor Buzatu, membru in Consiliul de Administratie (CA) al SIF Oltenia, este pus in discutia actionarilor la sedinta AGA din 28/29 aprilie 2011, la cererea Comisiei Nationale a Valorilor Mobiliare (CNVM).
Europarlamentarul Adina Valean invita, cu sprijinul Centrului pentru Jurnalism Independent (CJI), 20 de tinere studente si eleve de liceu la Bruxelles, in cadrul programului Youth Press Project, care urmareste familiarizarea viitorilor specialisti in jurnalism si comunicare cu institutiile si problematica Uniunii Europene.Vizita va avea loc in perioada 13-15 aprilie, iar participantele vor fi selectate din randurile studentelor la facultatile cu profil legat de comunicare si ale elevelor de liceu care intentioneaza continuarea studiilor in domeniul mentionat.
Adina de la Heaven a avut o perioada stresanta in care a muncit pana la epuizare si a ajuns la spital, pe perfuzii.
libertatea.ro /Adina Alberts A NASCUT! ... Medicul estetician Adina Alberts a adus pe lume primul ei copil, o fetita. Adina Alberts (45 de ani) a nascut primul copil al cuplului chiar de Sfanta Maria.
Adina Postelnicu, una din cele trei componente ale trupei Heaven, face sport zilnic si e cat se poate de activa, insa aceste obiceiuri nu au ajutat-o sa scape de problemele coloanei care o tot chinuie dupa accidentul de masina in care a fost implicata in urma cu aproape zece ani.
google-analytics.com