Cautare

140 de rezultate pentru "abo mix" (3.61 secunde)
Pentru a ajunge la stabilitate economica, nu trebuie sa ramanem doar o tara de tranzit a produselor energetice pentru regiunea Marii Negre. Beneficiind de un mix energetic extraordinar, format din gaz, hidrocarburi, carbune, energie regenerabila, s.a.
The easy mix â€" paseaza fructe si legume doar in cateva clipe si savureaza o varietate infinita de super portii de energie.
Organizatoarea galei, Adela Diaconu, a fost premiata de catre Centrul de Excelenta Cardio Mix impreuna cu Mihai Dragomir cu Diploma De Merit pentru cariera de succes in televiziune, moda si organizarea de evenimente.
Nu numai ca este singura companie care poate oferi un mix intre analiza psihologiei obiceiurilor de consum, experienta vasta in implementarea si gestionarea de retele mobile si 20 de ani de inovatie in materie de tehnologie pentru compresie video, dar ii si poate ajuta pe operatorii telecom sa-si maximizeze veniturile cu ajutorul evolutiei rapide a consumului de media.
* online pe www.oneday.ro, printr-un spatiu de upload dedicat trupelor romanesti, si prin realizarea compilatiei OneDay Mix, o colectie de piese semnate de trupe nou-venite pe scena romaneasca, disponibila spre download gratuit pe site.
Skizzo Skillz si Raluka vor canta joi bini di tat si vor dovedi ca muzica buna poate veni din hip hop, din pop si chiar din zona coverurilor, tocmai de aceea cred ca va rezulta din acest mix inedit o explozie de energie pozitiva".
Ancorat in realitatea cotidiana, in care lectura se imbina cu diversitatea si modernismul, BookLand iese din stereotipul unui targ de carte clasic oferind publicului un adevarat mix cultural:
In curand, Laurentiu Duta va pleca in turneul Mix Music Evo ce include 18 orase incepand cu Pitesti 25 - mai, Slatina - 1 iunie, Ramnicu Valcea - 8 iunie, Craiova - 15 iunie,Targu Jiu - 22 Iunie si Drobeta Turnu Severin 29 Iunie.
In toate cele trei zile de festival, programul scenelor principale va alterna, oferind fanilor cel mai bun mix de muzica alternative rock, indie rock, hip hop, soul, afrobeat, dubstep, drum and bass si post hardcore.
iau cu ei intr-o călătorie in care aduc un mix de jazz, groove si funk, rock, muzica spectrala, noise, serialism, si strabat teritoriile unei muzici ne-imaginate inca.
Un mix intre culturi diferite, poate si de aceea ii place sa se descrie ca fiind "un copil al lumii", mai ales ca, uneori, canta in franceza, alteori in engleza si chiar in hindi!
Luna iunie aduce in salile Palatului Cesianu-Racovita un mix cultural inedit ce ofera publicului bucurestean ocazia de a evada din cotidian intr-un loc al placerilor vizuale si intelectuale.
In opinia sa, tinutele Trends by Adina Buzatu sunt un mix eclectic intre clasic si avangarda, intre casual si elegant.
Apoi se flambeaza carnea in acest mix pentru aproximativ 1-2 minute, pana cand se evapora alcoolul. Pentru amatorii de senzatii tari, sa stiti ca tigaia va fi pentru cateva secunde in flacari!
Pentru acest eveniment special Concinnity Fashion Concept Store a creat pentru Aura Calina o piesa vestimentara turnata pe silueta antrenoarei singurului Centru de Excelenta in Fitness - Cardio Mix Fitness Anti Aging Concept.
Miercuri, 5 august 2015, Compania Artistica MIX MUSIC, in calitate de realizator, a inceput montarea scenei pe platoul din fata Centrului Cultural Judetean Calarasi.
Presar peste ele doar sare roz de Himalaya si un mix de seminte de in, floarea soarelui, susan alb si negru si le impanez in seminte.
Sandale de zi Pentru ca vara aceasta se poarta look-ul sport, propunerea Hispanitas pentru zi, sunt sandalele casual intr-un mix original de culori care sa satisfaca si cele mai pretentioase gusturi.
Eneli - Tell Me Who (Slider & Magnit Remix) https://www.youtube.com/watch?v=G0GPwSIckX8 Piesa a fost compusa de Vanotek si Eneli si produsa de Smash Production, lansata la Global Records, mix si master Sergiu Musteata.
google-analytics.com