Cautare

61359 de rezultate pentru "stirile din judetu dambovita orasul pucioasa" (5.64 secunde)
Un proiect de 350 de milioane de lei si un contract de colectare deseuri vor face din judetul Dambovita unul dintre cele mai curate din tara.
Becali este mai mult ocupat cu Steaua lui, se tot pregateste si el pentru Champions League, Marean Vanghelie a intrat momentan intr-un con de umbra, de cand incearca sa fie serios si sa nu mai faca pe mascariciul de pe Dambovita, in fine, pe oricare i-am lua, parca s-au cumintit toti in ultimul timp.
Cinci barbati inarmati cu bate au distrus un restaurant din Dambovita Smecherii rezolva totul cu... ... Asta pare sa fie premisa a cinci barbati care au vandalizat un local din judetul Dambovita. ... Cand barbatul ranit reuseste sa se ridice, este luat din nou la bataie cu batele.
Un copil de 11 ani din Dambovita s-a spanzurat dupa ce parintii sai au divortat Un copil in varsta de 11 ani din satul dambovitean Patroaia Vale s-a spanzurat, duminica, de o grinda a casei, primele cercetari ale anchetatorilor aratand ca baiatul ar fi recurs la acest gest din cauza ca parintii sai divortasera, iar el ramasese in grija tatalui.
Prima ferma de lalele olandeze din Romania a fost deschisa pentru public in satul Patroaia Deal din judetul Dambovita, la nici o suta de kilometri de Capitala.
Presedintele PD Emil Boc a precizat ca din informatiile pe care le-a primit in cadrul BPN cu privire la consilierul judetean Aurel Cucu a rezultat ca au existat trei solutii de neincepere a urmaririi penale date de catre Parchetul General in cazul acestuia.
Ion Stan, presedintele filialei PSD Dambovita, a declarat ieri ca prefectul judetului profita de situatia creata in localitatea Morteni, prin aparitia celui mai recent focar de gripa aviara, si incearca sa convinga primarul din localitate sa treaca din tabara PSD in cea a PD.
Mihaela Enache din Dambovita participat recent, alaturi de sotul ei, fiul, Tedi, de 5 ani, si de fiica ei, liceana, la targul Piata Taraneasca si Mester(Esti)!
In ceea ce priveste prezentarea tuturor dosarelor politicienilor, de la parlamentari pana la consilieri, Voiculescu a subliniat ca "presedintele a facut o mare greseala", pentru ca "s-a autoexclus din cei care trebuie sa fie verificati" sau a uitat cu nerusinare "sa se treaca pe lista".
Potrivit Mediafax, dintre cele 184 de incidente, 103 au avut loc in mediul rural, iar cele mai multe s-au inregistrat in Dambovita (22), Hunedoara (19), Mehedinti (14) si Braila (13).Pentru aceste fapte au fost aplicate 76 amenzi contraventionale in valoare de circa 33.000 lei.Din 76 de amenzi aplicate de politie, cele mai multe au fost inregistrate in Braila (13), Dambovita (11) si Prahova (7).Datele prezentate de catre ministru releva ca, din totalul celor 53 de infractiuni, 13 au vizat promisiunea, oferirea sau darea de bunuri, iar doua au fost legate de portul fara drept de arma alba.In primele cinci zile de campanie au fost inregistrat 310 manifestari electorale, cele mai multe in Timisoara (32), Teleorman (25), Brasov (23), iar pe timpul manifestarilor au fost aplicate 5 sanctiuni contraventionale.
Preluarea se va face de la Apele Romane si vizeaza activele de pe raurile Arges si Dambovita.
Podul de peste raul Dambovita le va fi util soferilor care ies din Bucuresti, pe autostrada A1. ... Pana in prezent, 50% din fundatie e finalizat, spun constructorii.
Testele cu incarcare ale podului hobanat din cadrul Pasajului Basarab au fost facute timp de trei zile. ... Proiectul cuprinde doua traversari majore de obstacole, a raului Dambovita peste podul existent largit si a caii ferate in zona Garii de Nord.
Aici ii gasiti pe Gheorghe Andrei - Inspector de Specialitate - Biroul Protejarea Patrimoniului Cultural si Dezvoltare Turistica, alaturi de Alice Maria Stana - Sef Birou Protejare Patrimoniu Cultural si Dezvoltare Turistica din judetul Dambovita, Primaria Municipiului Targoviste, Directia Managementului Proiectelor.
Mioara Cotea din Voinesti, Dambovita participa la targul de produse traditionale organizat pe platforma de la Academia Militara in fiecare week-end, de vineri pana duminica inclusiv, intre orele 9.00 - 20.00, cu produse traditionale.
O avertizare cod portocaliu de ninsori abundente si viscol, emisa de Administratia Nationala de Meteorologie (ANM), va fi in vigoare de luni seara, pentru zona de munte a judetelor Brasov, Covasna, Vrancea, Buzau, Prahova, Dambovita si Arges.
72 de comisari ai Garzii de Mediu si 300 de politisti din Dambovita fac descinderi in localitatea Balteni, intr-un dosar referitor la o retea de vanzare de fier vechi si de alte deseuri.
Motive erau insa din plin. ... Presedintele de onoare al PSD s-a aflat, joi, la Targoviste pentru a-l sustine pe candidatul USL la functia de presedinte al Consiliului Judetean Dambovita, Adrian Tutuianu.
In timpul sedintei Biroului Permanent de saptamana trecuta, liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu, a solicitat ‘‘intrarea imediata in functiune‘‘ a Comisiei parlamentare de ancheta privind activitatea Autoritatii Nationale pentru Restituirea Proprietatilor din perioada 2009-2012.
Compania Renault vrea sa construiasca un centru pentru proiectarea si dezvoltarea de modele auto in localitatea Titu-Boteni, judetul Dambovita.
google-analytics.com